Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
25.7.15 15:10

Ahojte,
ako sa mate? Co noveho?
Chcela by som sa Vas opytat, ci mi neviete poradit…ci nemate podobnu skusenost…alebo ste niekde nieco o tom necitali…
Mala som 2.MS po revizii…5 dni bola neskutocne silna…teraz som 17 DC a stale spinim a stale mam BT vysoku 36,9-37,00…po 1.MS / trvala pol dna/ som mala cysty na oboch vajecnikoch a BT sa nedostala nad 36,5…mam ist k Dr. na ko kvoli tym cystam, ale ma dovolenku aj moja gyn. ma dovolenku. Vysoka BT znamena, ze cysty neodisli s MS? Mam ist na ko nejakemu inemu / cudziemu gynekologovi, alebo mam pockat? /Nic ma neboli, nastastie,/
Som z toho nervozna az hroza… :(
Ak ste na dovolenkach, tak si ich riadne uzite :pankac:
Pekny den
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
26.7.15 22:01

Popravde o vztahu vysoke BT a cyst moc netusim, ale zkusila bych tehotensky test. Jinak bych počkala, az se dr. vrati z dovolene, jestli na ni nebude moc dlouho, ale resila bych to, 17 dni spineni moc OK není. Kazdopadne kdyby nastaly nejake problémy, krece, velke krvaceni nebo by byl test i slabe pozitivni, sla bych hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.7.15 05:35

@ugluk dakujem za odpoved, tehotna na 100 percent nie som…Skor sa obavam tych cyst, ze s MS neodisli :( Pripadne mi napadol nejaky ten zapal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
27.7.15 06:48

Tak jako na 100 % dneska neni nic, mne hned pri kombinaci podivna MS-dlouhe spineni-zvysena BT napadlo mimodelozni tehotenstvi, pravdepodobnost miziva, dusledky katastrofalni, takze bych ten test zkusila. S cystama mam bohuzel zkusenost nulovou, moje jedina cysta v zivote se zvrtla v to, v co se zvrtla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.7.15 08:11

@ugluk to si ma teda " potesila" :mrgreen: Tehotna nie som, nie je z coho…
Volala som opat k Dr. ma dovcu, tak skusim nejakeho ineho Dr…do toho migrena…neskutocna, fakt dobry den!!! Tie cysty ma strasia neskutocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
27.7.15 09:02

@Anavi ráda bych poradila, ale nemám tušení, ať jsi brzo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.7.15 10:01

Ahoj, Anavi také neporadím, já cystu měla naposledy snad před sedmi lety, kdy jsem vysadila antikoncepci. Držím palci, ať je to v pořádku.

@wobludka jak se máš ty? chystáš se na další ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.7.15 10:22

@wobludka @Martrich dakujem, ste zlate, zajtra som sa objednala k Dr.,tak budem vediet viac…snad to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
27.7.15 13:22

@Martrich šmarja mně zmizela odpověď, snad se to neobjeví v jiné diskusi :D
Ve čtvrtek mám IUI, to zase půjde laborantka do mdlob :jazyk: KET vypadá na září, chceme vypadnout na dovču a v září by měla rodit ta naše chlupatá potvora :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.7.15 13:30

@wobludka Preco, ved niekedy aj motyka vystreli, treba skusat :palec: Drzim paste :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
27.7.15 13:44

@Anavi děkuju, no ale co moje nervy, muž se posadil do čekárny a do ticha pronesl „už mě to tady fakt se*e“. Tak jsem se na něj hnusně podívala a vpálila mu něco v tom smyslu jestli by nemohl filosofovat o 20min později :roll: Ale jinak máme spokojené manželství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.7.15 17:58
@wobludka píše:
@Anavi děkuju, no ale co moje nervy, muž se posadil do čekárny a do ticha pronesl „už mě to tady fakt see“. Tak jsem se na něj hnusně podívala a vpálila mu něco v tom smyslu jestli by nemohl filosofovat o 20min později :roll: Ale jinak máme spokojené manželství :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak držím palce :
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
28.7.15 10:52

Ahojte,
tak som od Dr. spat, vsetko je ok, cysty uz, chvalabohu, nemam, vsetko je ciste, to ze spinim pripocita na rub este tomu zakroku, mam pockat na MS a po nej mam prist opat a ko, bol velmi mily…BT som mu nespominala, on BT velmi neveri… :mrgreen:
Baby, aspon na chvilu sa mi ulavilo, bala som sa, ze si ma tam hned necha a pojdem opat na vycistenie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
28.7.15 19:27

Tak aspon to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
29.7.15 22:17

@Anavi jsem moc ráda, že máš dobré zprávy :palec: