Stává se vám, že vás objímají cizí lidé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.8.16 19:09
@Artuše píše:
Možná spíš naopak potřebují oporu v tobě… taky mám známou je usměvavá, vstřícná…a co jí i cizí lidi poví za své životní příběhy. Rozum zůstává stát :)

No asi jak kdy. V situaci, kdy mě doktorka objímá v ordinaci mou oporu určitě nepotřebuje. Ale vykolejila mě teda pořádně. Je fakt, že od lidí vím celkem dost věcí. Jak jsem psala výše, radši jsem v pozici vrby…

• Citovat
  • Upravit
53518
17.8.16 19:11
@Anonymní píše:
Lidi, které jsem popisovala jsou většinou ve věku mých rodičů, takže možná na tom něco bude :think:

Přede mnou zas málokdo mluví sprostě. Asi vzbuzuju dojem, že jsem slušňačka. Sprostě teda obvykle nemluvím, ale někdy se to fakt nedá říct jinak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.8.16 19:11

Ne nestava a nepredstavitelne by mi to vadilo. Nemam rada fyzicky kontakt onto obcas i od neblizsich. Kdyby mi to udelal nekso cizi dala bych to asi jasne najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.16 19:12
@Lenka 6dětí píše:
Stalo se mi to jednou, po operaci mojí dcery, když mě doktor přišel informovat jak to dopadlo. Mimochodem to byla operace páteře. Řekl mi, že ručičky i nožičky jsou citlivé a pak mě objal. Na to jsme se totálně složila. Nevím, jestli to bylo tím objetím, že to ze mě nějak spadlo. Byla jsem tam totiž s ní sama a neměla jsem tam nikoho kdo by to nesl se mnou. Bylo to poprvé a doufám že naposledy. Nikdy víc bych takové zhroucení nechtěla prožít. Brečela jsem tenkrát snad hodinu a nešlo to přestat.

Vše doufám dobře dopadlo :hug: Od doktora kor chlapa je to až neuvěřitelně citlivý přístup. Taky by mě to rozložilo.

• Citovat
  • Upravit
10351
17.8.16 19:12

Asi pusobis bezprostredne a pratelsky, lidi te maji radi a ty bud taky rada, spousta lidi by se chtela pratelit, az by breceli, ale nedari se, co by za tve misto dali. Ja jsem takovy stred a vyhovuje mi to. Pred par dny cizi stara zenska v kfc, nutno dodat, ze vizaz opravdu odpudiva. Zacla mi cvrlikat na deti, ze vsechny jsou stejny a jee, ze vsechny holky. Jsem zvykla, nekdo nas oslovuje skoro na kazde prochazce. Jenze tahle nejdriv manzelovi poklepala na rameno a me stipla do tvare :mrgreen: Deti postupne pohladila, poprala vsechno dobry a sla. Obecne otlapkavani od cizich nemusim, ale tahle byla tak srdecna, ze bych snad nastavila i druhou tvar :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.16 19:15
@paola white píše:
Ne nestava a nepredstavitelne by mi to vadilo. Nemam rada fyzicky kontakt onto obcas i od neblizsich. Kdyby mi to udelal nekso cizi dala bych to asi jasne najevo

Já byla tak zaskočená, že jsem z ordinace vymázla a ani se nerozloučila :lol: Jako nemůžu říct, že by mi to bylo vyloženě nepříjemné. Na jednu stranu mě to v mojí situaci dojalo, na druhou vyděsilo. Jsou lidé, kteří mi v mé zóně nevadí a jsou lidé, před kterými doslova couvám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.16 19:19
@zuzouš píše:
Asi pusobis bezprostredne a pratelsky, lidi te maji radi a ty bud taky rada, spousta lidi by se chtela pratelit, az by breceli, ale nedari se, co by za tve misto dali. Ja jsem takovy stred a vyhovuje mi to. Pred par dny cizi stara zenska v kfc, nutno dodat, ze vizaz opravdu odpudiva. Zacla mi cvrlikat na deti, ze vsechny jsou stejny a jee, ze vsechny holky. Jsem zvykla, nekdo nas oslovuje skoro na kazde prochazce. Jenze tahle nejdriv manzelovi poklepala na rameno a me stipla do tvare :mrgreen: Deti postupne pohladila, poprala vsechno dobry a sla. Obecne otlapkavani od cizich nemusim, ale tahle byla tak srdecna, ze bych snad nastavila i druhou tvar :nevim: ;)

Teda štípání do tváře je už fakt dobrej úlet :mrgreen: :mrgreen: Jak jsi se zachovala? Jestli byla tak bezprostřední, tak věřím, že bych se na ni taky hřebila :lol:

• Citovat
  • Upravit
53518
17.8.16 19:23
@Anonymní píše:
Já byla tak zaskočená, že jsem z ordinace vymázla a ani se nerozloučila :lol: Jako nemůžu říct, že by mi to bylo vyloženě nepříjemné. Na jednu stranu mě to v mojí situaci dojalo, na druhou vyděsilo. Jsou lidé, kteří mi v mé zóně nevadí a jsou lidé, před kterými doslova couvám.

Nemám ráda doktory studené čumáky, ale tenhle opačný přístup by mě taky vykolejil.
Před porodem jsem byla na screeningu a doktor se tvářil tak vážně, že jsem se bála, co mi řekne. A měl jen samé dobré zprávy. Prostě se asi tak tváří pořád. No, byl trochu odřený v obličeji, tipuju na silniční lišej. Asi ho to bolelo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.8.16 19:27

Vadi mi hodne dotyk od cizich lidi, i takovy to bezny polozeni ruky na predlokti nebo tak, mezi reci. Ani mi neni prijemny, kdyz nekdo stoji blizko me. Samozrejme u blizkych lidi mi to nevadi, ani od pritazlivyho chlapa ne :mrgreen:, ale vylozene od cizich, se kteryma mam treba jen kolegialni nebo formalni vztah mi to vadi dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 19:27

Nesnáším kdyz mi nekdo leze do bubliny. A většinou se pak neubránim poznámce „na západě uz od toho upustili“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.8.16 19:32

Ne, nestává… a upřímně by mi to teda extra vadilo, já ale navíc nesnáším takový ten trapáckej zvyk se při vítání a loučení objímat a líbat na tváře.

Nikdy v životě - cca do 25ti lety jsme to nikdo nedělal, stačilo prosté a veselé ahoj nebo tak se mějte a hotovo, Teď se na mě pořád někdo vrhá a objímá a já nikdy nevím, jestli jako 1× nebo 2× nebo 3×…??? 8o 8o 8o a nedej bože když jsme v partě a všichni se chcou objímat, boha jeho :roll: :roll: To je vždycky na 100let, než se všichni oslintáme

Samozřejmě, když vím, že někoho neuvidím 10let, tak se s ním pořádně rozloučím, ale toto mi furt někdo dělá, ikdyž vím, že ho potkám za 3dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.8.16 19:33

Ne, nestalo. Ale když nad tím tak přemýšlím, možná bych za to byla někdy ráda… :think: (a to jsem hodně nekontaktní typ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 19:34
@Conulka píše:
Ne, nestává… a upřímně by mi to teda extra vadilo, já ale navíc nesnáším takový ten trapáckej zvyk se při vítání a loučení objímat a líbat na tváře.

Nikdy v životě - cca do 25ti lety jsme to nikdo nedělal, stačilo prosté a veselé ahoj nebo tak se mějte a hotovo, Teď se na mě pořád někdo vrhá a objímá a já nikdy nevím, jestli jako 1× nebo 2× nebo 3×…??? 8o 8o 8o a nedej bože když jsme v partě a všichni se chcou objímat, boha jeho :roll: :roll: To je vždycky na 100let, než se všichni oslintáme

Samozřejmě, když vím, že někoho neuvidím 10let, tak se s ním pořádně rozloučím, ale toto mi furt někdo dělá, ikdyž vím, že ho potkám za 3dny
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
17.8.16 19:37

Bohužel. Kdyby věděli, že mám z toho osypky, nedělali by to 8)
Jednu sousedku jsem musela umravnit, párkrát jsem jí slušně řekla, ať na mě nesahá a protože to nezabralo, byla jsem hnusná. Teď už si to uvědomuje a rukou na poslední chvíli uhne :lol:
Jsem pravý opak zakladatelky, velká, silná, ale lidi mají potřebu na mě aspoň mluvit, když při náznaku dotyku couvám :mrgreen:.
Kdyby šlo 100 lidí, třeba na cestu se zeptají mě.

Příspěvek upraven 17.08.16 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.16 19:37
@Raspusha píše:
Nesnáším kdyz mi nekdo leze do bubliny. A většinou se pak neubránim poznámce „na západě uz od toho upustili“

Když mi konečně vyskočilo pořádné těhu břicho, přišel kolega, se kterým jsem si vykala a na to břicho mi bez upozornění sáhl. To jsem odskočila :-) Nakonec jsem se smála, ale fakt bych to nečekala.
A pusy a objímání od nerodinných příslušníků přetrpím, ale nelibuji si v tom. Když někdo překročí můj osobní prostor, ustupuju. Není mi to příjemné. V obchodě mi pán funěl za zády. To jsem mu i řekla, jestli nemůže ustoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová