Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano jedna uč. decek ze školky, ona je taková hodně kontaktno milá paní.
Je schopna skočit po krku a obejmout, má takovou upřímnou radost ze všeho.
Je pro mě cizí i není, když jsem tam dělala. Ale patří mezi lidí, když ráno dojede člověk bez nálady, že hned vyleci.
Bylo by mi to neprijemne hlavne u toho gynekologa. A popravde jsem byla hodne nesva pri ultrazvucich kdyz mi sice jen fakt omylem polozil predlokti na stehno
nebo hergot ja nevim, ale proste se neprimo svoji rukou dotykal mojeho stehna, ale nic oplzleho si nepredstavujte, ale kazdopadne i to mi bylo neprijemne. Natoz aby mel objal na konci prohlidky - podat ruku to ano.
Stava a docela dost…sama jsem velmi kontaktni clovek a mam potrebu se lidi dotykat, zaroven doufam, ze vcas rozpoznam, kdyz je to nekomu neprijemne…a jsem velka kobyla, zadny mrnousek ![]()
@lajovka píše:
Stava a docela dost…sama jsem velmi kontaktni clovek a mam potrebu se lidi dotykat, zaroven doufam, ze vcas rozpoznam, kdyz je to nekomu neprijemne…a jsem velka kobyla, zadny mrnousek
Konečně někdo, kdo není opak.
Mám to stejně, i když do „bublin“ cizích lidí „bez odhadnutí situace“ nelezu, ale kámošky nebo ti, kteří mě znají, odhadnou, kdy potřebuju obejmout (zvl. když není chlap, kterej by mi objímání vynahradil
,a to bych bez toho ve vztahu doslova vyschla jak treska, studenýho čumáka bych mít nemohla a nikdy jsem neměla),i když taky ne každá kámoška a ani co chvíli, to zas ne. Naposled když mi nedávno umřela kočka, což je pochopitelné.
Jinak jsem spíš ten menší a vstřícný člověk (160cm) s jemnými rysy, který dělává lidem tu vrbu - když samozřejmě není spěch nebo tak.
Já nesnáším, když mi někdo ve „vyšší pozici“ (rozuměj třeba třídní učitel na střední) položí ruku na rameno/předloktí a začne mi něco promlouvat do duše..Vždycky se mi z toho zvedne kufr. Co jsem vysledovala a někde i četla, dělávají to hlavně manipulátoři. Takové to „z pozice autority bych ti rád řekl, že…“ Fuj ![]()
@TerezkaM
Jo, tohle „promlouvání“ já taky nerada.
Jinak to třeba někdo dělá, když ztiší hlas a chce říct něco, o čem nechce, aby slyšeli všichni, což dělá tak mimoděk a je něco jiného.
Nemám ráda, když na mě lidi sahají - ani příbuzní, děti atd. Jenom nějaký holky a kluci, kteří jsou v mém věku a jsou mi sympatičtí/kamarádi, to pak jo. Absolutně nesnáším, když se mě dotýkají chlapi starší tak o 10 a víc let. Vlastně… i když na mě jenom mluví. ![]()
Jeeee to koukam, co je nekontaktnich lidi.
To ja si rada povidam. Hlavne s babkama a dedkama v MHD. Pomalu kazdy den. Mam to rada a treba i jdeme kus spolu.
Nebo s prodavackama v obchode, na urade. Vsude.
Vzdycky jsou mili. Ptaji se na deti vetsinou nebo proste jen tak.
Ale jak to ctu, ted se budu pomalu bat na nekoho promluvit nebo se k nekomu priblizit
![]()
Ja čím větší a větší jsem, tím menší potřebu lidi maji na me sahat:mrgreen:
Tedy az na jeste tlustejsiho souseda, který neskutečne smrdí potem. A poté co se zasprajcnem na schodišti mi říká" pojď dráha, ja počkám)
Samozřejmě to nesnáším
ale to uz jsem psala včera..
@KimL píše:Štěstí veliké pro nás všechny, že nepracuješ jako zdravotní sestra.To by byl mazec.
Nemám ráda, když na mě lidi sahají - ani příbuzní, děti atd. Jenom nějaký holky a kluci, kteří jsou v mém věku a jsou mi sympatičtí/kamarádi, to pak jo. Absolutně nesnáším, když se mě dotýkají chlapi starší tak o 10 a víc let. Vlastně… i když na mě jenom mluví.