Stává se vám, že vás objímají cizí lidé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
17.8.16 21:21

Ano jedna uč. decek ze školky, ona je taková hodně kontaktno milá paní.
Je schopna skočit po krku a obejmout, má takovou upřímnou radost ze všeho.
Je pro mě cizí i není, když jsem tam dělala. Ale patří mezi lidí, když ráno dojede člověk bez nálady, že hned vyleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.8.16 09:24

Bylo by mi to neprijemne hlavne u toho gynekologa. A popravde jsem byla hodne nesva pri ultrazvucich kdyz mi sice jen fakt omylem polozil predlokti na stehno :D nebo hergot ja nevim, ale proste se neprimo svoji rukou dotykal mojeho stehna, ale nic oplzleho si nepredstavujte, ale kazdopadne i to mi bylo neprijemne. Natoz aby mel objal na konci prohlidky - podat ruku to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
18.8.16 11:32

Stava a docela dost…sama jsem velmi kontaktni clovek a mam potrebu se lidi dotykat, zaroven doufam, ze vcas rozpoznam, kdyz je to nekomu neprijemne…a jsem velka kobyla, zadny mrnousek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39841
18.8.16 14:26
@lajovka píše:
Stava a docela dost…sama jsem velmi kontaktni clovek a mam potrebu se lidi dotykat, zaroven doufam, ze vcas rozpoznam, kdyz je to nekomu neprijemne…a jsem velka kobyla, zadny mrnousek :D

Konečně někdo, kdo není opak. :mavam: Mám to stejně, i když do „bublin“ cizích lidí „bez odhadnutí situace“ nelezu, ale kámošky nebo ti, kteří mě znají, odhadnou, kdy potřebuju obejmout (zvl. když není chlap, kterej by mi objímání vynahradil ;),a to bych bez toho ve vztahu doslova vyschla jak treska, studenýho čumáka bych mít nemohla a nikdy jsem neměla),i když taky ne každá kámoška a ani co chvíli, to zas ne. Naposled když mi nedávno umřela kočka, což je pochopitelné.

Jinak jsem spíš ten menší a vstřícný člověk (160cm) s jemnými rysy, který dělává lidem tu vrbu - když samozřejmě není spěch nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.8.16 14:46

Já nesnáším, když mi někdo ve „vyšší pozici“ (rozuměj třeba třídní učitel na střední) položí ruku na rameno/předloktí a začne mi něco promlouvat do duše..Vždycky se mi z toho zvedne kufr. Co jsem vysledovala a někde i četla, dělávají to hlavně manipulátoři. Takové to „z pozice autority bych ti rád řekl, že…“ Fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39841
18.8.16 14:50

@TerezkaM
Jo, tohle „promlouvání“ já taky nerada.
Jinak to třeba někdo dělá, když ztiší hlas a chce říct něco, o čem nechce, aby slyšeli všichni, což dělá tak mimoděk a je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
18.8.16 14:55

Naštěstí se mi to nestává. Fakt nesnáším doteky cizích lidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
18.8.16 15:05

Nemám ráda, když na mě lidi sahají - ani příbuzní, děti atd. Jenom nějaký holky a kluci, kteří jsou v mém věku a jsou mi sympatičtí/kamarádi, to pak jo. Absolutně nesnáším, když se mě dotýkají chlapi starší tak o 10 a víc let. Vlastně… i když na mě jenom mluví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
18.8.16 18:59

Jeeee to koukam, co je nekontaktnich lidi.
To ja si rada povidam. Hlavne s babkama a dedkama v MHD. Pomalu kazdy den. Mam to rada a treba i jdeme kus spolu.
Nebo s prodavackama v obchode, na urade. Vsude.
Vzdycky jsou mili. Ptaji se na deti vetsinou nebo proste jen tak.
Ale jak to ctu, ted se budu pomalu bat na nekoho promluvit nebo se k nekomu priblizit :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.8.16 19:16

Ja čím větší a větší jsem, tím menší potřebu lidi maji na me sahat:mrgreen:

Tedy az na jeste tlustejsiho souseda, který neskutečne smrdí potem. A poté co se zasprajcnem na schodišti mi říká" pojď dráha, ja počkám)

Samozřejmě to nesnáším :cert: ale to uz jsem psala včera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.8.16 19:28
@KimL píše:
Nemám ráda, když na mě lidi sahají - ani příbuzní, děti atd. Jenom nějaký holky a kluci, kteří jsou v mém věku a jsou mi sympatičtí/kamarádi, to pak jo. Absolutně nesnáším, když se mě dotýkají chlapi starší tak o 10 a víc let. Vlastně… i když na mě jenom mluví. :mrgreen:
Štěstí veliké pro nás všechny, že nepracuješ jako zdravotní sestra.To by byl mazec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
18.8.16 21:50

-

Příspěvek upraven 23.03.19 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...