Stěhuji se do jiného města, všichni zkoumají proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
24.4.19 08:26

Odpověď - proste chci. Nejsi povinna komukoliv cokoliv vysvětlovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
24.4.19 09:07
@Anonymní píše:
@Michelle_M podle mě, na tom budu líp.

pošli je do p.dele a hotovo :nevim: stejně se stěhuješ, tak ti může bejt putna co si myslí. Pro příště, nikomu bych neříkala ani o stěhovaní :think: Ale už se stalo. Mam to podobně, mě by to taky stresovalo, úplně ti rozumím :hug:
A co říct stěhuju se a hotovo, chtěla jsem změnu. Novej začátek, třeba že tam budeš dobrovolničit, cokoliv. Je tam víc kultury, možností, klidně bych řekla i že potřebuju novej bítr do plachet. :think: nebo pokud ti je nepříjemný lhat, tak řekni, že nemusíš nic vysvětlovat. je to tak a ať se s tím smíří. lidi jsou jeblí a vymyslí si nějakou senzaci za tebe :mrgreen: :palec:
přeju ať ti vse vyjde a dří se ti :pankac: :kytka: a nic si z keců lidí nedělej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 09:11

Děkuji vám všem. :) Tak budu říkat lepší bydlení a že se mi tam líbí. :)

• Citovat
  • Upravit
18001
24.4.19 09:11

Anebo si vymysli nějakej neuvěřitelnej příběh :mrgreen: :lol: že chceš vstoupit do klaštera, nebo že jsi v tom starým městě měla aférku s nějakou místní celebritou a prostě musíš zmizet, nebo že po tobě jde mafie :mrgreen: tak :palec: a říkej to fakt nesťastně a jen jednomu clověku s prosbou ať o tom nemluví. a uvidíš jak to pojede :mrgreen: ticha pošta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 09:20

@malá_holka tohle je pro mě ideální co jsem psala. :) Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat