Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MateaFitz píše:
Anonymni: ja si nestezuju, ze nikoho nepotkavama. Naopak…jen ta kvalita pokulhava
Clovece, mela jsem ruzne vztahy a u toho praveho to zacalo zrovna jako nezavazne sexualni zpestreni. Chtela jsem se hlavne bavit.
Vuuuubec nic jsem necekala a hlavne ani nevyzadovala. Az casem se ukazalo, ze dotycny je velmi kvalitni jedinec. ![]()
Ale opravdu jsem ho nebrala jako budouciho otce svych deti a vubec jsem v techto intencich ani nepremyslela.
Uzivej si normalne zivota a nemysli na to, jak se chces usadit.
@Mango_Lassi ja to takhle neberu, ze bych randila a hodnotila ho jako potencionalniho tatu…spis uz bych brala vaznej vztah, to jsem si myslela, ze jsem ted i nasla. I kdyz hlava to nebrala a bylo tam spousta ale, intuice mi rikala jdi do toho, protoze jsem citila neco uplne jineho, skveleho. Jenze se to pokazilo nebo ja vlastne ani nevim jak to ted je. Vim jen, ze to moc boli a sebral mi viru…
@MateaFitz píše:
@Mango_Lassi ja to takhle neberu, ze bych randila a hodnotila ho jako potencionalniho tatu…spis uz bych brala vaznej vztah, to jsem si myslela, ze jsem ted i nasla. I kdyz hlava to nebrala a bylo tam spousta ale, intuice mi rikala jdi do toho, protoze jsem citila neco uplne jineho, skveleho. Jenze se to pokazilo nebo ja vlastne ani nevim jak to ted je. Vim jen, ze to moc boli a sebral mi viru…
Obcas se to nepovede, no. Ja naopak zadny vazny vztah nechtela. Chtela jsem cestovat a vydelavat penize po svete. Ukecaval me, at se k nemu nastehuju. Rekla jsem si, OK, proc ne, odejit muzu vzdycky. A uz jsme spolu 8 let.
Proste zkus se zamerit na neco jineho, co te bavi, na vlastni konicky, nemyslet primarne na ten vazny vztah.
@MateaFitz neboj, on ten pravý přijde.. Já se rozešla s přítelem, když mi bylo 30 a přišla jsem o miminko. A pár dní na to přišel můj současný přítel, naprosto neplánovaně a jsme spolu už přes 4 roky a miminko plánujeme.. Určitě budeš děti mít…
![]()
Mně je 34, jsem sama přes 7 let, taky neházím flintu do žita a věřím, že ještě někoho potkám
Po několika desítkách marných schůzek přes internet jsem včera smazala profily a rozhodla se, že toho pravýho potkám „na živo“
Seznámily se jiný, seznámíme se taky!
@MateaFitz píše:
@martina.se ja ted nikoho hledat nemuzu, porad doufam, ze se vrati ten byvaly
tak to je asi to nejhorší, co můžeš chtít ![]()
@Didciiikk píše:
@Anna766 v kolika, v kolika?
To jako fakt
v 18
ale nikomu to tady nerikej ![]()
@Ginuš @Sarienne doufam!!!
@martina.se jak se odmilovat, kdyz mi nic spatneho neudelal ![]()
@Didciiikk píše:
@Anna766 tak to jde ještě ne?znám i mladší
Ja taky. Jedna kamaradky holka porodila v 15.letech Taky nevim kam spechaji ![]()
@Didciiikk píše:
@Anna766![]()
![]()
wow
! A jaká byla tvoje reakce? Nepřizabila si jí?
Koho? Dceru,?Kamaradku?
@MateaFitz píše: Ahoj, Myslíte, ze jsem nezmeskala možnost mít miminko? Je mi 29
takova mlada, neni problem, vyrobim na zakazku, k obustranne spokojenosti
![]()