Stihnu mít dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
18.1.15 12:09

@Pesimista ja vim… Ale boli to, kdyz slysis to, co on rekl… Pritom jeste pred 2 mesici mi tvrdil jak krasnou mam postavu, ze jsem perfektni. A ted nejsem jeho typ, nikdy ze me na zadku nesedel. Obdivuje me pro milion veci, ale fyzicky proste nic nevyzaruju!
Dite s tebou? Jses dobrovolny darce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.15 12:10

@boruvkay drzim palce!!! Ja proste o vsem moc premyslim…rikam si, kde ja koho ted potkam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.1.15 12:17
@MateaFitz píše:
Ahoj,
Myslíte, ze jsem nezmeskala možnost mít miminko? Je mi 29 a jsem 3 týdny po rozchodu. Teď si nedokážu vůbec představit, ze budu mít jiného muže. a hlavně, vždy jsem chtěla do 30 stihnout alespoň jedno dítě. Teď mám pocit, ze mi ujel vlak a strašně se bojím, ze zůstanu sama a bezdětná. Což je určitě hrozné přitažlivé pro okoli :cert:

DO 40 času dost na to, abys sis našla slušnýho chlapa, poznala ho a měla s ním dítě. Do 30 to asi nestihneš. Pokud tedy nejsi nezodpovědná nána, co se nechá zbouchnout od prvního blba, kterej jí dá jen proto, aby dostála nějakým svým plánům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
18.1.15 12:25

Jééé mám úplně stejné pocity jako zakladatelka, jen jsem po rozchodu 2 roky a pomalinku se dávám dohromady byla to pro mě rána. Je mi 29 všichni okolo někoho mají a nebo rodinu. Vaše komentáře mě docela povzbuzují taky jsem se obávala, že mi ujíždí vlak a že, si snad najdu prostě někoho jedno koho.

• Citovat
  • Upravit
314
18.1.15 12:26

@Gina108 nebudu lhat, ze jsem i na tohle nemyslela. Ale nedokazu to. Chci, aby moje dite melo super tatu, ktery tu pro nej bude. Vim, ze se za tyden muze muj zivot zmenit o 100% a treba za pul roku budu stastna a tomuhle se zasmeju, ale ted mi prijde vse jako konec sveta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
18.1.15 13:41
@MateaFitz píše: „@Pesimista“: Dite s tebou? Jses dobrovolny darce? :)
vubec nejsmem darce, ale tohle, co jsi napsala se proste neda prejit bez zajmu
@MateaFitz píše: „@Tandaradei“: a cilene se snazit…jenze ja ted nemam s kym…
tak bys mela s kym :kytka: .......
@MateaFitz píše: Ale boli to, kdyz slysis to, co on rekl…
jo, chlapi jsou previti, co jineho na to rici :zed:
@MateaFitz píše: Ja proste o vsem moc premyslim…

moc premyslis, zbytecne mas cerne myslenky :kytka:… jen dotaz k tem problemum s cykly, zkusilas udelat mesic testy na ovulaci (treba pres den), abys vedela, jestli bez vnejsich projevu menstruace ma tvoje telo dal svoje cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
18.1.15 13:50
@haeny píše: a že, si snad najdu prostě někoho jedno koho.

nic ve zlem, ze to zlehcuji, jeee tady je dokonce na vyber :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
18.1.15 13:55

@Pesimista Tímhle přístupe by se okruh možných rozšířil :-D

• Citovat
  • Upravit
3232
18.1.15 13:58
@haeny píše:@Pesimista Tímhle přístupe by se okruh možných rozšířil :-D

Pravda, plati oboustranne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
18.1.15 14:03

Někdy mě napadá, že na takovýhle kompromis mám snad ještě čas. Pánové jsou v tomhle zvýhodněni :-)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
18.1.15 14:14

@MateaFitz jde ti o to „stihnout“ dítě mít, nebo ho mít s někým, kdo mu bude tátou a s kým budeš v životě šťastná? :-) osobně neuznávám odkládání mateřství, ale toto není situace, kdy byys to odkládala cíleně. :kytka: mám v okolí kamarádky, které se kolem třicítky rozešli (po mnohaletém vztahu), pak se za poměrně krátký čas seznámili a téměř do roka měli dítě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3232
18.1.15 14:16
@haeny píše: Někdy mě napadá, že na takovýhle kompromis mám snad ještě čas. Pánové jsou v tomhle zvýhodněni :-)
v cem vidis to „zvyhodneni“, nositelkou zivota je vzdy zena, muz je zvdy na zene zavisly
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
18.1.15 14:24
@Pesimista píše:
v cem vidis to „zvyhodneni“, nositelkou zivota je vzdy zena, muz je zvdy na zene zavisly

Mám pocit, že muži mají víc času na hledání vhodné partnerky a plození dětí přeci jen ženám se čas měří trošku jinak a to myslím po stránce biologické. :) organizmus chátrá :-)

• Citovat
  • Upravit
314
18.1.15 14:29
@verulicek chci verit, ze jeste mam sanci potkat nekoho, kdo me bude milovat a zalozime rodinu. Nervuje me to, jak vsude slysim, ze dite se musi stihnout do 30, pak uz nebude…nechci kazdemu vysvetlovat, ze proste nebyl nikdo, kdo by se mnou chtel byt :(
@Pesimista píše:
moc premyslis, zbytecne mas cerne myslenky :kytka:… jen dotaz k tem problemum s cykly, zkusilas udelat mesic testy na ovulaci (treba pres den), abys vedela, jestli bez vnejsich projevu menstruace ma tvoje telo dal svoje cykly?

jsi muz nebo zena??…to jde? Mit ovulaci bez menstruace? Od srpna nemam ms, podle dr by otehotneni byl maly zazrak. Merila jsem teplotu, obcas me hodne boli bricho a vypadalo to jako ovulace, ale podle dr to pry nema zadnou vypovidajici hodnotu :nevim:

@haeny nestras, ze budu cekat tak dlouho??? A jak vidis 29lety single existujou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
18.1.15 14:45
@MateaFitz píše: ze proste nebyl nikdo, kdo by se mnou chtel byt :(
nevis proc jsem tuhle vetu nebo jeji nuance uz nekolikrat slysel, neni v tehle spolecnosti neco spatne, kdyz nejsi sama, ktera temito slovy cosui vyjadruje :zed:
@MateaFitz píše: jsi muz nebo zena??…to jde? Mit ovulaci bez menstruace?

a to vadi, ze nejsem zena, nemohu presto tak vedet treba vic o zene dokonce vic nez nektere zeny samy o sobe,
kdyz muze mit zena (vyjimecne) mit menstruaci pri ovulaci, tak muzes mit i ovulaci bez menstruace, nestesti nejakych testu primo u doktoru je v tom, ze hodnoti stav tveho tela v okamziku, kdy je navstivis, ale to se meni ze dne na den, lidske telo (muze i zeny) meni svuj stav neustale, proto se ptam na takovou banalni vec, zcela jiste by zaznam takoveho mesicniho (nebo delsiho) testu navedl doktora okamzite spravnym smerem, to jsem si vyzkousel z jinych oblasti pri lecbe, usetri to spoustu domnenek a hledani dg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí