Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MateaFitz píše:
@Blekota kdyz on mi nic spatneho neprovedl, je tezke ho nesnaset..
ja ty miminkovsky touhy nemam zas tak silny, spis mam strach, ze az to bude horet, nebude s kym to mimco mit
To neřeš, vypusť to z hlavy. Já byla od 27 nezadaná, 3 roky jsem urputně hledala, a ejhle, jen co jsem upustila…našel se „asi ten pravý“ ![]()
29? to jsem se teprve seznamila se svym drahym.
Deti jsem nechtela ani nahodou, pak ve 33 nehoda a s brekem me ukecal, ze si dite nechame.
@Blekota a nebo 3-4 roky ivf… popř cigáně z děcáku… a Až se bude dítě v pěti učit na kole tak se za ním jen tak tak budeš ploužit aby tě nekleplo…
@Blekota to je hezky ![]()
@Mango_Lassi ted si me pobavila! Asi vazne moc resim ten vek ![]()
@Didciiikk píše:
@Anna766 už tak brzykrásná je ale
![]()
Prej brzy
no ale v kontextu tehle diskuze se ani neodvazim rict v kolika ji dcerka mela
![]()
Byla jsem singel jeste v 35ti a to zu jsem mela lepiky…a v 37mi jsem porodila ![]()
@lajovka ani nevis jak rada to ctu…ja nechci byt ta zoufalka, co neumi byt bez chlapa…ve 24 jsem byla i 2 roky sama a uzivala si to! Dnes to nechapu, jdu z jednoho spatnyho vztahu do druhyho :/ ![]()
tzv.to pust…to by byla debata na dlouho, ale kdyz to pustis, nebudes to zivit, prijde NECO
![]()
Nestihneš, pokud budeš vysedávat tady a číst ubohé komentáře
a rady spokojených matek ![]()
@MateaFitz já toho pravého potkala ve 28, dlouho jsme dítě kvůli dluhům a rekonstrukci bytu odkládali. Otěhotněla jsem ve 34, bohužel to nedopadlo. V srpnu čekáme miminko a v prosinci mi bude 36. Takže klid.
Anonymni: ja si nestezuju, ze nikoho nepotkavama. Naopak…jen ta kvalita pokulhava ![]()