Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MateaFitz Ahoj,nečtu diskuzi. Tve pocity chápu. Vzhledem k potížím po vysazení HA mě napadlo, jestli nechceš teď investovat do sebe- nějaký detox, dodat minerály, koupit třeba gynex, delat veci, které jinak než single nemůžeš, opecovat se. Tím se na miminko pripravis a az bude s kým, přijde hned
@MateaFitz četla jsem jen úvodní příspěvek. Já měla první dítě v 35 letech, snad tě to uklidní. ![]()
@ostlužina píše: @MateaFitz četla jsem jen úvodní příspěvek. Já měla první dítě v 35 letech, snad tě to uklidní.
stastna to zena ![]()
@Vermion víš, že slovíčko „magor“ mi řekl skoro každý… @Hanney už aby! jsem ze všech vztahů nějak unavená…
@boruvkay já mu na to řekla, že mu přeju hodně štěstí v hledání…a on, že si to třeba ještě rozmyslí a bude mě chtít zpět. super.
@Zuznem dekuju!!! ![]()
@Pesimista já myslím, že má vážně psychický problém…jednou mě miluje, pak ne, pak zas jo..
@MateaFitz Jednou Tě bude chtít zpět? Asi bych mu odpověděla, že této velkorysé nabídky nejsem hodna ![]()
@haeny píše:
@Pesimista To je podobná věta jako kdybych byl sám tak si tě vezmu za ženu…
ono z něj těch „perel“ padalo víc… ![]()
@Saroya beru listovku, vítamín B, E…a dobrala jsem Femigard a nic…teď si koupím ten Gynex…asi je to váhou a možná i těma nervama..
@ostlužina
děkuju!!!
@MateaFitz tak ten je jasnej… Dej se dohromady, soustřeď se na sebe a buď v naprosté pohodě. Takový chlap nestojí ani za zlámanou grešli. ![]()
@boruvkay prý ten je jasnej
…já myslela, že bude dospělej..jenže věk zjevně není vypovídající…a ještě, když jsem odcházela mi několikrát zopakoval ať si ho nemažu na FB, jako kdyby na tom stál život!!!
a ať se mu ozvu jak jsem došla domu…
@MateaFitz no to je teda chlap. Tak na věk vůbec nekoukej. Zažila jsem chlapa, 42 let, který dělal nejdřív frajera, celou schůzku tvrdil, jak jsem přesně jeho typ, pak mi na cestě domů poslal smsku, že ho strašně vzrušuju ale jsem na něj až moc baculatá, a jestli chci tak do postele, že by se mnou šel, ať se nebojím, že je v posteli jednička a nakonec se mi za pár dní do telefonu rozbrečel, že je pořád sám a neví jak si má najít ženskou.
Ten byl taky exemplář. Kašli na něj, ten ještě nedospěl, nebo neví co chce. Buď ráda, že jsi to zjistila teď a ne s dítětem v náručí.
@boruvkay nevi, co chce…pred mesicem mi tvrdil jak ho berou peroxidovy lolitky, ze to v genech, ted zas ty brunetky…jednou mluvil o detech, pak zas, ze chce odjet pracovne do zahranici
a ja se jen snazila byt tolerantni, chapava, protoze buhvi proc mi neco uvnitr me rikalo, ze on je ten pravy!!!
nechapu svoje pocity, intuici…
@MateaFitz to se stává, já tě chápu, já jsem si to o svém exmanželovi taky myslela, ale asi jsme moc dlouho na něco čekali a po 8 letech společného života jsme najednou byli dva cizí lidé.
Ja se pred ctyrmi lety rozesla se svym ex, byli jsme spolu 9 let, ale nevedlo to nikam…noa svete div se, moji dceri uz budou tri
ono to ma potom rychlejsi spad… ja bych se nebal
hodnese bav, hodne spi, cestuj… uzivej si ![]()
@Tarinka zafungovala nahoda? Snazim se ted myslet na sebe. Cestuju, nemyslim na budoucnost,..
Spolehám trochu na to, že až budu sama se sebou v pohodě tak se ten pravý objeví snad…
@Pesimista To je podobná věta jako kdybych byl sám tak si tě vezmu za ženu…