Stihnu mít dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
19.1.15 18:12

@haeny podle me to funguje… Co vyzarujes to dostanes… Pred cca 5 lety jsem mela toho nej chlapa na svete, prisel v dobe, kdy jsem byla nejvic stastna sama se sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
19.1.15 19:49

@MateaFitz Snad máš pravdu, pomalu si dávám život dohromady ale ten rozchod rozjel bohužel dost velkou krizovku ale asi to tak mělo být, dnes jsem mnohem chytřejší a tak nějak jiná i když pořád jsem to já :hug:

• Citovat
  • Upravit
314
20.1.15 19:00

@haeny dav roky je moc! Zapomen uz na nej!!! Co se ma stat sestane ne :kytka:

A mimochodem byvaly se mi vcera ozval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.1.15 17:46

@boruvkay uz se ozval :zed:
@haeny uz je lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
26.1.15 14:54

@MateaFitz Je to takové zvláštní a ještě to asi chvilku potrvá ale není to tak intenzivní

• Citovat
  • Upravit
10141
26.1.15 15:43
@MateaFitz píše:
asi je to váhou a možná i těma nervama..

Kolik si zhubla a za jak dlouho? To je normální, že někdo nemá menstruaci při velkém váhovém úbytku či při nízké váze. A ty nervy také hrají svojí roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 21:25

@meduzza pri vysazeni jsem mela 49, ted naposled 44, takze 5 kilo behem pul roku…ale ted se asi spravuju. Jsou mi tesnejsi kalhoty…jo a merum 170

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.1.15 21:37
@MateaFitz píše:
@meduzza pri vysazeni jsem mela 49, ted naposled 44, takze 5 kilo behem pul roku…ale ted se asi spravuju. Jsou mi tesnejsi kalhoty…jo a merum píše: Více

8o To máš těžkou podvýživu BMI 15,22 . Tak důvod proč nemáš menstruaci mi přijde zřejmý. Přečti si něco o tom jak holky nemají menstruaci s příliš nízkou váhou. Dej se dohromady psychicky, choď třeba na procházky, plavat, začni zdravě pravidelně a dostatečně jíst a to ostatní se srovná samo :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.1.15 21:49

@meduzza ja vim :( i me samotnou stve jak mi vsude lezou kosti… Jim normalne, nerikam, ze extra moc, ale vsechno i sladky a klidne vecer. Jenze me staci nervy (a ze jich ted bylo) a nejim :( prochazky mam s pejskem a ted chodim na jogu…
Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.2.15 21:10

@haeny uz je ti lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
3.2.15 07:01

@MateaFitz Tak nějak ano ty nepříjemné myšlenky jsou méně časté než to bylo, ted hodne za sebe bojuji jak v praci tak v soukromí :-)

• Citovat
  • Upravit
314
22.2.15 20:31

@Karleon mela si velkou pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.5.15 14:15

Obnovuji diskuzi…jsem single, zase…byla to velka laska, vypadalo to moc dobre, ted je konec…potrebuju uchlacholit, ze mam jeste spoustu casu na mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.5.15 14:24

@MateaFitz buď v klidu, znám i 35 Leté které plánují mimčo a ještě ho nemají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
25.5.15 14:26

@MateaFitz Tak asi záleží na tom kolik ti je a kdy se objeví případný vhodný tatínek. Ale určitě to stihneš, je spousta starších párů co mají miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí