Stihnu mít dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3733
17.1.15 15:41

@MateaFitz nejdříve si děj do pořádku cyklus. kamosce taky nenabehl po dlouhodobem užívání HA a pak to po různých vyšetřeních ukázalo problémy se stitnou zlazou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.1.15 15:43

@MateaFitz
jasan, ale není se ceho bat :hug:
ještě všechno krasne stihnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
17.1.15 15:50

Ja se po dlooooouhem vztahu rozesla v 28 a presne, jak pises, uz jsem se videla jako stara divna bezdetna tetka. Kdyz jsem se vyhrabala z prvotni deprese, rozhodla jsem se trochu si ten single zivot uzit. Naplanovala jsem si spoustu veci, kdyz se ted nemusim na nikoho ohlizet, a ejhle do par mesicu se objevil pan Pravy. A dva roky na to uz jsme byli tri ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.1.15 15:50

Já se dva týdny před třicítkou vdávala, za další rok už jsem ho vyhodila z bytu a podala žádost o rozvod… taky si lidi kolem ťukali na čelo, že chci zůstat sama, ale přece lepší sama než s někým nešťastná, ne?
No, za dalšího půl roku jsem poznala současného manžela, za dva měsíce jsem byla těhotná a když jsme slavili rok od prvního setkání, končilo mi šestinedělí :-D. Za rok a půl jsme se pak vzali a pořídili si další dítě :)

Stihnout se toho dá… jen když se člověk nestresuje a umí si užít zrovna to, co mu život nabízí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45702
17.1.15 15:51

No kdyby ti bylo 39 tak obavy chápu, ale 29?! Pche, zivot a vse pred sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
17.1.15 15:51

Kamarádka se s partnerem rozešla po 15ti letech. Bylo jí 35. Měla pár známostí, ale žádnou pořádnou. Její sestře se narodilo dítě a ona mluvila o tom, jak je smířená s tím, že bude jen tetička a že si vlastně ani už neumí představit, že by byla máma. Nicméně sama být nechtěla, tak si dala inzerát na seznamku. Chodila na rande s různými týpky a některé historky byly opravdu veselé. Na šesté schůzce potkala super chlapa. Po pěti měsících se sestěhovali, rok spolu bydleli. Vzali se a ve čtyřiceti porodila první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
17.1.15 15:56

Srovnej se s rozchodem, užívej si života a ten pravý se brzy ukáže :kytka:
Já jsem si sice vdávala v 29 (po roční známosti),ale mimčo se nám nedařilo…nakonec jo a rodit budu v 33 :dance:
Kamarádka čeká první v 38… ;)
Hlavně na nic nespěchej, tohle se uspěchat stejně moc nedá :) Co se má stát, stane se a věř, že máš v osudu napsaného muže i dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
17.1.15 16:02

Ja si taky myslela, ze stihnu mit detido 25. Tehdy jsem mela pritele, 6 let spolu, porad nic. Pak jsem zmenila praci, rozesla s chlapem, ve 26. Dva roky jsem navstevovala akce a praby, kde co zazila a pak zacala randit ve 28 s mym manzelem, myslela jsem, ze stihnu ditko do 30. Aspon svatba ve 30. Pak cekani na mimco, ve 32 jsem otehu, takze prvni ve 33.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
17.1.15 16:05

@MateaFitz bude mi 37 a mam miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.1.15 16:11

To snad je vtip, vždyť jsi ještě mladá v 29 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
17.1.15 16:15
@MateaFitz píše:
Ahoj,
Myslíte, ze jsem nezmeskala možnost mít miminko? Je mi 29 a jsem 3 týdny po rozchodu. Teď si nedokážu vůbec představit, ze budu mít jiného muže. a hlavně, vždy jsem chtěla do 30 stihnout alespoň jedno dítě. Teď mám pocit, ze mi ujel vlak a strašně se bojím, ze zůstanu sama a bezdětná. Což je určitě hrozné přitažlivé pro okoli :cert:

Co blbneš. Máš ještě dost času. Třicítka není žádný věk. Je mi 35let a před měsícem se nám narodilo první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
17.1.15 16:24

Toho pravého jsem potkala až měsíc před třicítkou, půl roku na to jsem otěhotněla, rok od seznámení byla svatba :) teď mi je 32 a plánujeme druhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.1.15 16:26

Jo a ja mam tedy to první mimi az ted- je mi 38 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.1.15 16:32

Možná ten cyklus nenaběhl, abys nepřišla do jiného stavu s tím nepravým :-) Zamilování do toho správného může ve tvém těle nastartovat cyklus a přijde i to miminko :-)

Já tě s tím pocitem stáří chápu, třicítka je pro mě taky tak zvláštně magická… ale popravdě - je to jen číslo a nic nezmění. Přijde mi stejné mít dítě ve 28 nebo ve 32, netrápila bych se nutně tou samotnou 30 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.1.15 16:36
@Karleon píše:
Možná ten cyklus nenaběhl, abys nepřišla do jiného stavu s tím nepravým :-) Zamilování do toho správného může ve tvém těle nastartovat cyklus a přijde i to miminko :-)Já tě s tím pocitem stáří chápu, třicítka je pro mě taky tak zvláštně magická… ale popravdě - je to jen číslo a nic nezmění. Přijde mi stejné mít dítě ve 28 nebo ve 32, netrápila bych se nutně tou samotnou 30 :-)

S tím zamilováním do toho pravého souhlasím :-)

Příspěvek upraven 17.01.15 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria