Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
14.9.10 11:00

Sluníčko: tak to je mi moc líto…hlavu vzhůru do dalšího cyklu a pokusu (zmražených máte dost). Čím více pokusů, tím větší šance na mimčo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
14.9.10 12:14

Holky, tak ted mi volali z fertimedu, že se jim něco nezdá na genetických výsledcích, takže 27.9. jdeme oba s přítelem znova na odběry. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.9.10 12:17

Ali to mě moc mrzí, ale jak píše Moni hlavu vzhůru, máte z čeho vybírat a jednou to vyjde. VečKa to taky nevzdala. Přečti si její deníček Psychyka snažilky. Jsme všechny s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.9.10 12:20

Marti knížky můžu zapůjčit Stmívání a Nový měsíc mám doma,nema problema :-)
Moni to ani neřekli, co se jim nezdá?A proč až 27.9., genetické vzorky se berou snad každé pondělí. Kdo to čekání má pak vydržet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.9.10 12:22

Moni před IUI ti nedělali genetické testy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
14.9.10 12:36

Zoičo, díky. Je to šílený. Je ale těžké věřit, že příště to nedopadne stejně… :-(
Vám ostatním přeji, ať máte vytoužené //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
14.9.10 12:45

Zoiča: před IUI nám testy dělali, ale je v nich nějaký problém (bud nedopadli dobře, nebo je ztratili…netuším). Přes telefon ti to neřeknou. Mohli jsme jít už ted v pondělí, ale já nemůžu kvůli práci. Takže proto až 27.9. - mi to nějak zvláště nevadí, to mě nějak nestresuje…Já se ted potřebuji dostat z nemoci (asi slabá angína), abych mohla jít na IVF, jak mi dojde MS - cca v pátek (nemusela by se dostavit - to by bylo nejlepší)…Zítra ti budu držet palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.9.10 13:05

Moni já mám zase takovou zkušenost.Při hysteroskopii mi brali vzorek a posílali na histologii a každou kontrolu jsem se ptala na výsledek.Pořád říkali, že je to brzo až ml.dr.Sobek donutil sestru se po výsledcích poptat.V Olíku je neměli, musela volat přímo do laboratoře,kde je dělali,tam zase říkali že už je posílali a výsledky po tlf nemohou sdělovat,tak jsem zase čekala do další kontroly,no opět nedorazily, ale setra výsledky vytelefonovala a byly OK,ale ty nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
14.9.10 14:00

Zoiča: je to pakárna, mi už se jednou asi tak před rokem stalo, že mé vzorky krve ztratili v laboratoři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.9.10 19:56

Ahojky holky,
všechny vás moc zdravím.
Sluníčko, škoda, že to nevyšlo!!! Nevěš hlavu, já vím, není to jednoduché, ale.. co jiného nám zbývá!!! Být silné a bojovat!!! Jednou se štěstí usměje a vše bude parádní!!!

Já jdu zítra na Ko, spolu se Zoičou, tak se už těším, trochu i nějaké ty obavy jsou, al snažím se je nepřipouštět!!!
Zoičo, já byla z tohoto MS taky na nervy, měla jsem to strašně slaboučké, za to celý týden! Od pondělka je to už skoro ok! No, jsem zvědavá, jak zítra dopadnem!!! Kéž by nám to spolu vyšlo i na OPU, ET,..
No, s těma knížkama Stmívání,.. jsi mně dost inspirovala, já teď koukala na net, máme elektronickou knížku (mimochodem super vynález!!!) Takže jsem si stáhla už všechny 4.díly a budu číst!!! Když budu doma na nemocenské, doufám, že tím hodně zabiju čas.. :lol: Už se těším!!! :-D
Jinak Zoi, Losiny nevyšly, nakonec jsem je musela zrušit úplně, manža musel do práce! :twisted: Moje nervy, ale co nadělám!!! Takže jsme si jen v neděli udělali menší výlet, ale taky bylo fajn!

Tak zatím papa, mějte se krásně a všem jen samé dobré zprávičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.9.10 14:13

Ahoj Holky, tak já jsem nakonec na nemocenské s chřipkou..začínalo mi to sedat na průdušky, tak to nechci riskovat, když ted nevím, zda nejsem v tom…to by mě pak hoooodně mrzelo…týden budu doma a ve středu na kontrolu…pan doktor byl hodný a napsal mi i vycházky :-D
Zoiča: jak jsi dopadla na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
15.9.10 17:08

Ahoj holky, tak já jsem v tom! :lol: Je to opravdu neuvěřitelné, že se to povedlo z 1 vajíčka!
Zoičo, Leni, co vy? Jak jste dopadly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.9.10 18:48

Marti
gratulace veliká :kytka: dáváš mi velkou naději, že se nám to tak povede, díky :wink: mmch tys měla normální kultivaci? myslím délku :wink:

Sluníčko
moc mi mrzí, že ti to nevyšlo, budu držet palečky na další pokusy :hug:

Zoičo, Leni
co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
15.9.10 18:51

Marti, gratuluji. Musí to být úžasný pocit, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.9.10 19:40

Ahojky holky,

Marti, obrovská gratulace!!! :kytka: Je to opravdu úžasné, že i z tak malého počtu vajíček jsi nakonec těhulka!!! Snad tě budeme všechny úspěšně následovat a bude se nám to tu krásně dařit!!!

Já z dnešní Ko vše dobrý!!! Mám radost!!! Takže jsem dostala injekce, budu zase píchat puregon ráno 150jed., večer 100, + stále synarel. Ještě zítra musím zavolat do labiny na výsledky krve, no a i když ty budou Ok, stimulka může úspěšně začít!!! Jsem hned o 4700 lehčí a to teprve začnou další položky… :roll:
Tak zatím papa a Zoi, dej vědět, co je u tebe nového!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.