Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jé já zapomněla na Zoiču, tímto so omlouvám ![]()
Stimulka začíná někdy mezi 26.-28. zářím, dle MS, jak bude chvátat nebo se loudat
Poslední dva cykly jsem měla 31 dní, ale ty předchozí 29, to jsou ty nervy ![]()
Sluníčko: tak to jsem ráda, že jsi opět pozitivně naladěná..držím pěsti, aby KET vyšel.
Já jsem jako prokletá, chřipka ustoupila, ale pro změnu se mi vytvořil mírný pásový opar
Takže v pondělí opět naklušu k obvodákovi…ach jo…Navíc jsem dnes již měla nižší teplotu, tak čekám ms každou chvíli…
markisek píše:
Jé já zapomněla na Zoiču, tímto so omlouvámStimulka začíná někdy mezi 26.-28. zářím, dle MS, jak bude chvátat nebo se loudat
Poslední dva cykly jsem měla 31 dní, ale ty předchozí 29, to jsou ty nervy
Taky jsem se MS pak nemohla dočkat. Mám to tak 28-31. Teď si taky budu přát, ať se brzy dostaví a nekomplikuje mi to. KET by vycházel někdy před svátkem 28. říjen.
Tak ať si u tebe taky pospíší a stimulace probíhá bez problémů.
monika999 píše:
Sluníčko: tak to jsem ráda, že jsi opět pozitivně naladěná..držím pěsti, aby KET vyšel.Já jsem jako prokletá, chřipka ustoupila, ale pro změnu se mi vytvořil mírný pásový oparTakže v pondělí opět naklušu k obvodákovi…ach jo…Navíc jsem dnes již měla nižší teplotu, tak čekám ms každou chvíli…
Moni díky.
Samý komplikace teď, viď. Hrůza. Místo aby se tělo mohlo soustředit na mimi, tak musí řešit něco jiného. Doufám, že opar brzy ustoupí a půjde vše dle plánu.
Zdravím holky
samé dobré zprávy, ty se čtou moc dobře, Ali pěkně odpočívej na načerpej pohodu, energii na říjnový KET.
Já si vesele píchám injekce, teď o víkendu i ráno, manžel i dcera asistují jako zdravotníci, je to docela i zábavné.na každé noze mám večer dětskou náplast, protože normální nám došly ![]()
Taky bych si přála // co nejdříve, ale to je přání nás všech.
Moni pásový oprar?tak to jsem ještě neměla.Bolí to nebo svědí?Ať je brzy pryč!
A co Lenka??
Ahoj Zoičo,
díky. Jsem ráda, že ti jsou injekce pěkně od ruky. Ještě aby ne, když máš asistenci zdravotní sestry a bratra.
Tak přeji hodně folíků při úterní kontrole.
Ali, díky moc.Nevím jestli si přát hromadu folíků,hlavně aby se pak spojily a jedno nebo dvě embryjka se u mě uhnízdily na trvalo
Jsem zvědavá koli se jich v mém věku vůbec vyklube.GYnekoložka mě strašila,že dostat 1 vajíčko u žen po 35.roce je zázrak.Ale já si fandím a bude jich tam kopa ![]()
Zoičo, určitě bude z čeho vybírat. A kdyby ne, nevěš hlavu, Marti je těhu z mála. A vy půjdete do ICSI?
Ali fakt netuším.Manžel má dobrý spg,ale jestli emryolog/žka navrhne ICSI tak asi ano.Můžeš poradit
ano či ne??toť otázka
Embryoložka bude vědět nejlépe. Ale dle mého názoru, pokud bys měla opravdu vajíček málo, tak bych raději volila jistotu ICSI, aby se pak nestalo, že si spermijky cestu do vajíčka samy nenajdou a budeš to vše muset opakovat znovu.
Určitě budeme poslochat rady doktorů a embryologů.A ty když si měla takovou úrodu si měla citlivé a bolestivé břicho??Jak si se cítila při stimulaci?
Při stimulaci jsem se cítila dobře. Více méně až den před OPU mě bolely dost vaječníky a měla jsem nafouknutý břicho a moc dlouho jsem nemohla sedět.
Zoičo
tak to je dobře, že vám jde píchání od ruky
Mě bude píchat manža, jestli necukne
Budeme píchat asi mezi sedmou osmou, to má Domča Animáček, tak nebude zjišťovat, co děláme ![]()
Zoiča: mě ten opar nějak nebolí, trošku to cítím, ale nic hrozného a trošku svědí…naštěstí to mám jen trošku, protože velké pásové opary jsou pěkné svinstvo…taky to mám poprvé, tedy kromě oparů na rtech.
Já osobně bych určitě poslechla radu doktorů, zda jít nebo nejít do ICSI. Nás to čeká, přítel ma špatný SPG.
Jinak tedy stále čekám na MS, dnes jsem objevila dvakrát jen takové „cucky s troškou krve“, ale jinak vůbec nic…trošku mě bolí prsa a tak nějak se cítím jako bych to měla dostat a stále nic a čekám
…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.