Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1711
19.9.10 20:30

marki, to je jasne. zamrzi… dost jsme se s muzem na byte napracovali a minuly rok ho kompletne zrekonstruovali …

sluni- to je jasne ;-)

ja jdu v utery. uvidime co mi povedeji … nerekli mi vubec nic o penezich na leky, to ze bych mela jit na ekg tak netusim zda se mnou vubec na IVF pocitaji :nevim: jsem netrpeliva a nervozni :nevim: krom vas holky s nikym o tom nemluvim. kamoskam to moc rikat nechci. sice 2 vedi ze to asi k tomu speje, ale nechce se mi moc rikat jak je to daleko a kdyby to vyslo i nevyslo nechci neustale dotazy … v prvnim tehu jsem krvacela a tak ani dalsi pripadne tehu sdelovat nechci. to same kdyz se to nepovede aby me nekdo litoval :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.9.10 08:21
Cácorka2 píše:
marki, to je jasne. zamrzi… dost jsme se s muzem na byte napracovali a minuly rok ho kompletne zrekonstruovali …

sluni- to je jasne ;-)

ja jdu v utery. uvidime co mi povedeji … nerekli mi vubec nic o penezich na leky, to ze bych mela jit na ekg tak netusim zda se mnou vubec na IVF pocitaji :nevim: jsem netrpeliva a nervozni :nevim: krom vas holky s nikym o tom nemluvim. kamoskam to moc rikat nechci. sice 2 vedi ze to asi k tomu speje, ale nechce se mi moc rikat jak je to daleko a kdyby to vyslo i nevyslo nechci neustale dotazy … v prvnim tehu jsem krvacela a tak ani dalsi pripadne tehu sdelovat nechci. to same kdyz se to nepovede aby me nekdo litoval :oops:

Tak to u mě to věděli všichni. Teď už bych asi ani nechtěla, ale tomu se nevyhnu. Nejlepší dvě kamarádky to budou vědět, měla jsem v nich i teď velkou oporu po neúspěchu a holky kolem práce se to dozví, protože tentokrát pak budu doma. Šéf je švagr, takže i rodina vše ví.
Cácor, mě řekli cenu léku předběžnou, když mi dávali ceník se zakroužkovanými procedurami na podepsání. EKG jsem mít nemusela. K narkóze jsem měla odběr krve, tlak a dobrozdání od lékaře, že jsem schopna narkózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.9.10 08:51

sluni, ja jsem tim zacala byt nejaka otravena. proste se nas porad nekdo ptal jak je tos dalsim … nase rodina je velka a hned se to roznese. nechtela jsem aby to resily vsechny tetky a sestrenice. nu a z kamoskama je to tak, ze moje svedkyne na svatbe co ani moc otehotnet nechtela, jen to zkusila uz v cervnu porodila … my zacali par mesicu pred nima. rikala jsem ji, ze chodime na vysetreni a uvidime co nam reknou. je fakt, ze to bylo v dobe deprese kdy jsem myslela ze se snazenim skoncime ;-) a od te doby se neptala a me se zacinat nechce. druha kamoska vi, ze asi pujdeme do IVF. ale nechce se mi rikat presne kdy aby me pak nemusela litovat ze to nevyslo … vlastne pak jeste jedna holcina ze skoly o tom vi. no a mame jsem rekla, ze nevim zda vubec budeme mit druhe a jeji reakce byla tak bud rada ze mate prvni … proste me presla chut se nekde sverovat, ale asi bych mohla alespon tem kamoskam, spis mam problem u sebe v hlave :-(

ty jo, me nikdo nic nerekl co a jak bude nasledovat :think: jen ze mam jit na ten ultrazvuk. mozna se mnou vubec nepocitaji :cry: ale dali mi brozuru k IVF … no uvidim zitra, ted se tim zabyvat nechci. je krasne, kluk je ve skole, a pak pujdeme s kamoskou do zoo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.9.10 08:54

Cácor, dak džím palce, aby se ti zítřejší návštěva v CARu líbila a nějak se to pohlo dopředu. A užijte si zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
20.9.10 08:57

Holky, je to někdy těžké s těmi miminami…mě by ještě před pár lety nenapadlo, že se mě něco takového může týkat 8-o . Člvoěk to asi říct někomu musí, protože jinak by se asi zbláznil..

Já mám dnes den doktorů :-? - nejprve fertimed (odběr krve na genetiku a pak konzultace s doktorem - předpokládám, že mě vyšetřovat nebude, když mám ms - nebo se mýlím?) no a pak jdu k obvodnímu s tím pásovým oparem…

No prostě ještě jsem se na té nemocenské nenudila a to mi už za dva dny končí :-)

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.9.10 08:58
monika999 píše:
Holky, je to někdy těžké s těmi miminami…mě by ještě před pár lety nenapadlo, že se mě něco takového může týkat 8-o . Člvoěk to asi říct někomu musí, protože jinak by se asi zbláznil..

Já mám dnes den doktorů :-? - nejprve fertimed (odběr krve na genetiku a pak konzultace s doktorem - předpokládám, že mě vyšetřovat nebude, když mám ms - nebo se mýlím?) no a pak jdu k obvodnímu s tím pásovým oparem…

No prostě ještě jsem se na té nemocenské nenudila a to mi už za dva dny končí :-)

Zatím papa

Tak ať to vše dobře dopadne a hlavně ať je opar brzy pryč. Myslím, že vyšetřovat při MS nebude. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.9.10 09:04

diky sluni, snad se neco dozvim a nejak se to hne. mozna se zeptam jeste na tu imunologii a nebo budeme cekat jeste na vysledky z andrologie.

moni snad budes ok, pasovy opar je sileny, budes brat hrozne prasku. kamos ho pred letem mel :-? prezij kolecko u doktoru. ty jo, to be delaji take genetiku? me neeee :think: me nedelaji nic :roll:

mate take bordel s tema diskuzema? par jich ohledne IVF tady navstevuji a nejak se v tom uz ztracim :oops: navic je nas vice na vice diskuzich … co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.9.10 09:05

me pri ms brali jen krev na hormonalni profil a pak jsem byla na 3D utz … zalezi co te ceka … ale myslim, ze take ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.9.10 09:08
Cácorka2 píše:
mate take bordel s tema diskuzema? par jich ohledne IVF tady navstevuji a nejak se v tom uz ztracim :oops: navic je nas vice na vice diskuzich … co s tim?

Cácor, já se neztrácím. Mě to neva a vyhovuje mi to. Jsem teď ve třech a do nějaký dalších jsem spíše jen něčím přišpěla. Vím, že se potkávám s tebou i v těch dalších dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.9.10 09:20
tak to asi jen ja jsem takovy podes :-D tedy ja hlavne leden nejak moc nestiham, tak mozna proto …
Sluníčko28 píše:
Cácorka2 píše:
Cácor, já se neztrácím. Mě to neva a vyhovuje mi to. Jsem teď ve třech a do nějaký dalších jsem spíše jen něčím přišpěla. Vím, že se potkávám s tebou i v těch dalších dvou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
20.9.10 09:23

Já chodím jen tady, takže bez problému :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.9.10 09:27
monika999 píše:
Já chodím jen tady, takže bez problému :-)

mozna to take omezim, stejne nestiham …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.9.10 09:28
Cácorka2 píše:
tak to asi jen ja jsem takovy podes :-D tedy ja hlavne leden nejak moc nestiham, tak mozna proto …
Sluníčko28 píše:
Cácorka2 píše:
Cácor, já se neztrácím. Mě to neva a vyhovuje mi to. Jsem teď ve třech a do nějaký dalších jsem spíše jen něčím přišpěla. Vím, že se potkávám s tebou i v těch dalších dvou.

Tak to já jo. Hlavně jak byl přítel pryč a já se potřebovala zabavit :-? Je tam víc lidí, jak je to živější a to mi vyhovuje. Teď už odpolko tolik času nebude, ale já v práci dočtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
20.9.10 13:49

Ahoj holky,

tak mám za sebou kolečko doktorů:
pásový opar: dal mi pudr a vitamín b, ve středu jdu na kontrolu…
fertimed:umělé zřejmě podsoupíme v dalším cyklu, tj. na konci října (více v podpisu :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.9.10 13:55
monika999 píše:
Ahoj holky,tak mám za sebou kolečko doktorů:
pásový opar: dal mi pudr a vitamín b, ve středu jdu na kontrolu…
fertimed:umělé zřejmě podsoupíme v dalším cyklu, tj. na konci října (více v podpisu :-) ).

Ahoj, tak docela dobrý ne. Tak to budeme s transferem možná podobně. Já půjde na KET nejspíš kolem 28.října.
PS: v podpisu máš IUI 3.9 a 6.9 - 3 dny po sobě, asi chybka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.