Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
marki, to je jasne. zamrzi… dost jsme se s muzem na byte napracovali a minuly rok ho kompletne zrekonstruovali …
sluni- to je jasne ![]()
ja jdu v utery. uvidime co mi povedeji … nerekli mi vubec nic o penezich na leky, to ze bych mela jit na ekg tak netusim zda se mnou vubec na IVF pocitaji
jsem netrpeliva a nervozni
krom vas holky s nikym o tom nemluvim. kamoskam to moc rikat nechci. sice 2 vedi ze to asi k tomu speje, ale nechce se mi moc rikat jak je to daleko a kdyby to vyslo i nevyslo nechci neustale dotazy … v prvnim tehu jsem krvacela a tak ani dalsi pripadne tehu sdelovat nechci. to same kdyz se to nepovede aby me nekdo litoval ![]()
Cácorka2 píše:
marki, to je jasne. zamrzi… dost jsme se s muzem na byte napracovali a minuly rok ho kompletne zrekonstruovali …sluni- to je jasne
ja jdu v utery. uvidime co mi povedeji … nerekli mi vubec nic o penezich na leky, to ze bych mela jit na ekg tak netusim zda se mnou vubec na IVF pocitajijsem netrpeliva a nervozni
krom vas holky s nikym o tom nemluvim. kamoskam to moc rikat nechci. sice 2 vedi ze to asi k tomu speje, ale nechce se mi moc rikat jak je to daleko a kdyby to vyslo i nevyslo nechci neustale dotazy … v prvnim tehu jsem krvacela a tak ani dalsi pripadne tehu sdelovat nechci. to same kdyz se to nepovede aby me nekdo litoval
Tak to u mě to věděli všichni. Teď už bych asi ani nechtěla, ale tomu se nevyhnu. Nejlepší dvě kamarádky to budou vědět, měla jsem v nich i teď velkou oporu po neúspěchu a holky kolem práce se to dozví, protože tentokrát pak budu doma. Šéf je švagr, takže i rodina vše ví.
Cácor, mě řekli cenu léku předběžnou, když mi dávali ceník se zakroužkovanými procedurami na podepsání. EKG jsem mít nemusela. K narkóze jsem měla odběr krve, tlak a dobrozdání od lékaře, že jsem schopna narkózy.
sluni, ja jsem tim zacala byt nejaka otravena. proste se nas porad nekdo ptal jak je tos dalsim … nase rodina je velka a hned se to roznese. nechtela jsem aby to resily vsechny tetky a sestrenice. nu a z kamoskama je to tak, ze moje svedkyne na svatbe co ani moc otehotnet nechtela, jen to zkusila uz v cervnu porodila … my zacali par mesicu pred nima. rikala jsem ji, ze chodime na vysetreni a uvidime co nam reknou. je fakt, ze to bylo v dobe deprese kdy jsem myslela ze se snazenim skoncime
a od te doby se neptala a me se zacinat nechce. druha kamoska vi, ze asi pujdeme do IVF. ale nechce se mi rikat presne kdy aby me pak nemusela litovat ze to nevyslo … vlastne pak jeste jedna holcina ze skoly o tom vi. no a mame jsem rekla, ze nevim zda vubec budeme mit druhe a jeji reakce byla tak bud rada ze mate prvni … proste me presla chut se nekde sverovat, ale asi bych mohla alespon tem kamoskam, spis mam problem u sebe v hlave ![]()
ty jo, me nikdo nic nerekl co a jak bude nasledovat
jen ze mam jit na ten ultrazvuk. mozna se mnou vubec nepocitaji
ale dali mi brozuru k IVF … no uvidim zitra, ted se tim zabyvat nechci. je krasne, kluk je ve skole, a pak pujdeme s kamoskou do zoo ![]()
Cácor, dak džím palce, aby se ti zítřejší návštěva v CARu líbila a nějak se to pohlo dopředu. A užijte si zoo.
Holky, je to někdy těžké s těmi miminami…mě by ještě před pár lety nenapadlo, že se mě něco takového může týkat
. Člvoěk to asi říct někomu musí, protože jinak by se asi zbláznil..
Já mám dnes den doktorů
- nejprve fertimed (odběr krve na genetiku a pak konzultace s doktorem - předpokládám, že mě vyšetřovat nebude, když mám ms - nebo se mýlím?) no a pak jdu k obvodnímu s tím pásovým oparem…
No prostě ještě jsem se na té nemocenské nenudila a to mi už za dva dny končí ![]()
Zatím papa
monika999 píše:
Holky, je to někdy těžké s těmi miminami…mě by ještě před pár lety nenapadlo, že se mě něco takového může týkat. Člvoěk to asi říct někomu musí, protože jinak by se asi zbláznil..
Já mám dnes den doktorů
- nejprve fertimed (odběr krve na genetiku a pak konzultace s doktorem - předpokládám, že mě vyšetřovat nebude, když mám ms - nebo se mýlím?) no a pak jdu k obvodnímu s tím pásovým oparem…
No prostě ještě jsem se na té nemocenské nenudila a to mi už za dva dny končí
Zatím papa
Tak ať to vše dobře dopadne a hlavně ať je opar brzy pryč. Myslím, že vyšetřovat při MS nebude. pa
diky sluni, snad se neco dozvim a nejak se to hne. mozna se zeptam jeste na tu imunologii a nebo budeme cekat jeste na vysledky z andrologie.
moni snad budes ok, pasovy opar je sileny, budes brat hrozne prasku. kamos ho pred letem mel
prezij kolecko u doktoru. ty jo, to be delaji take genetiku? me neeee
me nedelaji nic ![]()
mate take bordel s tema diskuzema? par jich ohledne IVF tady navstevuji a nejak se v tom uz ztracim
navic je nas vice na vice diskuzich … co s tim?
me pri ms brali jen krev na hormonalni profil a pak jsem byla na 3D utz … zalezi co te ceka … ale myslim, ze take ne …
Cácorka2 píše:
mate take bordel s tema diskuzema? par jich ohledne IVF tady navstevuji a nejak se v tom uz ztracimnavic je nas vice na vice diskuzich … co s tim?
Cácor, já se neztrácím. Mě to neva a vyhovuje mi to. Jsem teď ve třech a do nějaký dalších jsem spíše jen něčím přišpěla. Vím, že se potkávám s tebou i v těch dalších dvou.
Sluníčko28 píše:Cácorka2 píše:Cácor, já se neztrácím. Mě to neva a vyhovuje mi to. Jsem teď ve třech a do nějaký dalších jsem spíše jen něčím přišpěla. Vím, že se potkávám s tebou i v těch dalších dvou.
mate take bordel s tema diskuzema? par jich ohledne IVF tady navstevuji a nejak se v tom uz ztracimnavic je nas vice na vice diskuzich … co s tim?
monika999 píše:
Já chodím jen tady, takže bez problému
mozna to take omezim, stejne nestiham …
Cácorka2 píše:
tak to asi jen ja jsem takovy podestedy ja hlavne leden nejak moc nestiham, tak mozna proto …
Sluníčko28 píše:Cácorka2 píše:Cácor, já se neztrácím. Mě to neva a vyhovuje mi to. Jsem teď ve třech a do nějaký dalších jsem spíše jen něčím přišpěla. Vím, že se potkávám s tebou i v těch dalších dvou.
Tak to já jo. Hlavně jak byl přítel pryč a já se potřebovala zabavit
Je tam víc lidí, jak je to živější a to mi vyhovuje. Teď už odpolko tolik času nebude, ale já v práci dočtu ![]()
Ahoj holky,
tak mám za sebou kolečko doktorů:
pásový opar: dal mi pudr a vitamín b, ve středu jdu na kontrolu…
fertimed:umělé zřejmě podsoupíme v dalším cyklu, tj. na konci října (více v podpisu
).
monika999 píše:
Ahoj holky,tak mám za sebou kolečko doktorů:
pásový opar: dal mi pudr a vitamín b, ve středu jdu na kontrolu…
fertimed:umělé zřejmě podsoupíme v dalším cyklu, tj. na konci října (více v podpisu).
Ahoj, tak docela dobrý ne. Tak to budeme s transferem možná podobně. Já půjde na KET nejspíš kolem 28.října.
PS: v podpisu máš IUI 3.9 a 6.9 - 3 dny po sobě, asi chybka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.