Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Leni,
jsem ráda, že příprava zdárně probíhá.
Můžu se zeptat, jak u tebe probíhala příprava na KET? Taky mě to teď čeká ![]()
AHojky holky!! ![]()
Marti velikánská gratulace,je to prostě zázrak,jsem dojatá ani nevím co napsat ![]()
Já na kontrole vyfasovala fortimon a merional,3 ampulky ráno a 2 večer.Vybrala jsem si ty hrazené pojištovnou a doplácela jsem přes 4tis.Tak jsem z toho zmatená.No hlavně aby to zabralo.Zítra mám volat jak dopadly výsledky a začnu píchat.Kontrola v úterý 21.9. to bude 6.den stimulace.Beru si od pátku nemocenskou.
Co ty Leni?Byl tam odpo ještě dr. Holub??
Zoičo, jsem ráda, že i tobě příprava probíhá dobře. Doufám, že bude hodně folíků.
Zoičo u mně je tp stejné, taky musím zavolat, jestli je krev ok a pak budu píchat! No, s tím Fostimonem jsi mně zarazila!!! Já taky myslela, že už nic nebudeš doplácet!!! Že by za ten merional???
Holub tam ještě byl. Zatím mi pořád vycházeji Ko u něj a jsem i ráda, že jsem u jednoho Dr., příští týden jdu zase ve středu, takže taky k němu. Sestra ti ještě neříkala, kdy by mohla bý t +-OPU??? Mně by to prý mohlo vyjít snad na pondělí 27.9.???
Sluníčko, já na KET nijak nestimulovala, šla jsem hned další cyklus po tom neúspěšném 1.IVF, takže nastimulovaná jsem byla dost a prý nebylo třeba! Koukni třeba k nám do této diskuze, holky tam zrovna stimulují na KET - KETy a ty další ETy (omlouvám se, nevím jak se tu přímo vloží ten odkaz)
Lenik1 píše:
Zkouška… https://www.emimino.cz/…i-ety-26624/
Dík už jsem se tam vtírla.
Za fostimon se doplácí 89,–kaček a já jich dostala 18 ampulí.Zbytek je za ten merional,ten je dražší něco přes 200,–.
Nezdá se Vám to hodně,těch ampulí?CO je jednotka?Já mám 75ml ampulky,ráno 3 a večer 2.Myslíte,že je to podle věku?A kontrolu mám v úterý ne ve středu.O OPU jsme se vůbec nebavili,prý se uvidí na kontrole,jak folíky porostou.Musím si vyřídit předoperační vyšetření,kvůli anestezii při OPU.
Ahoj holky! Držím moc a moc pěsti na stimulku. Já měla úplně jiné léky, takže vám asi moc neporadím
(
Markisku, neměla jsem ani PK. Je to neuvěřitelné! Ale po tom, co mě vystrašili a pak řekli, že embryjko se krásně vyvíjí a že se začlo ještě ten den odpoledne po oplodnění dělit a že má jedničku s *, tak jsem doufala, že bude šikovný! ![]()
Ahoj Marti taky bych chtěla takového bobíska,co se tak krásně dělil a uhnízdil.jak reagoval manžel a ostatní nebo to ještě nerozšiřujete?A kdy máš další KO?
neboj, taky budeš mít! ![]()
manžel je na konferenci, přijede dneska, tak jsme si jenom volali, na něm ale většinou nic nepoznáš
řekl mi: tak to je fajn, ne? tak to už jsi klidnější! ![]()
někdy mám pocit, že je mu to jedno, ale asi k tomu přistupuje po svém!
když jsme byli na ET a měla jsem embryjko v bříško, bylo to takový působivý a myslím, že byl taky na měkko ![]()
jinak jsem to řekla kamarádkám, co o tom věděli a drželi mi pěsti, ale rodině ani v práci to říkat nechci, radši až tak v 3.měsíci, pokud to vyjde
jinak za 14 dní jdu na utz
holky výsledky krve jsou OK, tak já jdu k obvoďačce píchnou první fostimon. držte mi pěsti, ať to nebolí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.