Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
16.9.10 10:29

Zoičo, tak to je super. Neboj, nic to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.9.10 12:46

Ali díky, opravdu to nic nebylo. večer to bude jen na mě nebo manželovi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
16.9.10 13:58

Zoiča: a to jsou normální injekce nebo takové ty péra, např. jako na inzulin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.9.10 14:20

Moni normální injekce.Vyfasovala jsem léky, stříkačky a jehly.Mám to doma jako v lékárně nebo ordinaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
16.9.10 14:59

Zoiča: tos mi ani neměla psát :-) , to si raději u mne ani nepředstavuji :zed: Jinak jsem byla dnes v knihovně pro upíří ságu, ale mají ji zrovna půjčenou. Tak ji mám zarezervovanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.9.10 16:17

Zoičo
tak si večer zapícháte :wink:

Já už se těším, jak budeme píchat :mrgreen:

Marti
já jsem taky bylo pro jen normální kultivaci, ale manža mi řekl, že by raději prodlouženou :think: aby to bylo fakt to nej embrio :-) tak nevím, uvidíme, co nám doporučí embriolog :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.9.10 19:57

Ahojky holky,
já taky hlásím, že Ko krve je OK, takže už od rána píchám Puregon.. aplikace super (pero), zvládám to sama a snad bude vše ok až do OPU.. do ET.. no a výsledek??? DOufám, že jen pozitivní!!!
Holky, jen prosím o radu.. od rána zase intezivněji špiním, až trochu krvácím, spíše ale taková stará krev.. mám trošku obavy, ale prý je vše ok, UZ taky, tak snad to bylo nic špatného..!!!
Mějte se krásně a papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.9.10 21:38

Holky hlásím, že večerní píchání proběhlo úplně super na jedničku.Ani jsem nevěřila,jak to bude jednoduché a bezbolestné.Snad to dělám dobře.
Markísku a na jaké píchání se vlastně těšíš :mrgreen:
Moni,kdyby´s nemohla vydržet 1. a 2. díl ságy mám doma,klidně zapůjčím.nebo si to stáhni třeba na www.ulozto.cz a můžeš číst na pc :wink:
tak brou, brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.9.10 08:01

Ahoj Leniku, tak to bohužel neporadím, ale doufám, že u tebe bude vše OK.
Zoičo, holka šikovná :-D Tak vidíš, že to nic není. A počkej dnes, to už bude úplná hračka, když máš natrénováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.9.10 09:18

Zoiča: já si na tu ságu počkám, jsem si půjčila jiné dvě knížky, takže mám co číst. :-D To je super, že to píchání ti tak jde. Kde si to pícháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.9.10 09:21

Dnes bych měla dostat MS, ale zatím nic. Teplotu ráno jsem měla stále zvýšenou (měřím si to pravidelně). Zatím to nějak moc neznamená, ale bylo by to super, kdyby to po té inseminaci vyšlo…Držte, prosím, pěsti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.9.10 09:22

Sluníčko: tak jak jsi dneska dopadla v CAR? Jaký je další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.9.10 09:24

A hoj Moni, ty jak pořád píšeš o IVF, tak já úplně zapomněla, že ještě čekáš, jak dopadne IUI. Promiň. Tak to držím :palec: , ať na IVF nemusíš. :-D A kdy případně čekáš MS?
Já si píchala v obýváku :-D Dělám si srandu, vím, jak to myslíš. Já měla injekce do břicha. Chytla jsem špek a šup. Myslím, že Zoiča to bude mít taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.9.10 09:26

Jéé, jsem to ale.. koukám, že MS máš dostat dnes. Tak ať mrcha nedorazí.
Já mám CAR až odpolko a pak jedu ještě ke kámošce, tak napíšu večer, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
17.9.10 11:11

Ahoj holky, tak koukám, že vám jde píchání pěkně od ruky! :mrgreen: Teď už to všechno uteče ani nebudete vědět jak! :-)
Markisku, nám doktorka PK doporučila, ale tím, že jsme měli jen 2 vajíčka a pak jen 1 embryjko, tak nebylo na co čekat. Pokud byste ale měli hodně, tak je to asi dobrý. Ono se to samo všechno ukáže a doktoři většinou řeknou, co pro vás bude nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.