Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ali díky, opravdu to nic nebylo. večer to bude jen na mě nebo manželovi ![]()
Zoiča: a to jsou normální injekce nebo takové ty péra, např. jako na inzulin?
Moni normální injekce.Vyfasovala jsem léky, stříkačky a jehly.Mám to doma jako v lékárně nebo ordinaci ![]()
Zoiča: tos mi ani neměla psát
, to si raději u mne ani nepředstavuji
Jinak jsem byla dnes v knihovně pro upíří ságu, ale mají ji zrovna půjčenou. Tak ji mám zarezervovanou..
Zoičo
tak si večer zapícháte ![]()
Já už se těším, jak budeme píchat ![]()
Marti
já jsem taky bylo pro jen normální kultivaci, ale manža mi řekl, že by raději prodlouženou
aby to bylo fakt to nej embrio
tak nevím, uvidíme, co nám doporučí embriolog ![]()
Ahojky holky,
já taky hlásím, že Ko krve je OK, takže už od rána píchám Puregon.. aplikace super (pero), zvládám to sama a snad bude vše ok až do OPU.. do ET.. no a výsledek??? DOufám, že jen pozitivní!!!
Holky, jen prosím o radu.. od rána zase intezivněji špiním, až trochu krvácím, spíše ale taková stará krev.. mám trošku obavy, ale prý je vše ok, UZ taky, tak snad to bylo nic špatného..!!!
Mějte se krásně a papa.
Holky hlásím, že večerní píchání proběhlo úplně super na jedničku.Ani jsem nevěřila,jak to bude jednoduché a bezbolestné.Snad to dělám dobře.
Markísku a na jaké píchání se vlastně těšíš ![]()
Moni,kdyby´s nemohla vydržet 1. a 2. díl ságy mám doma,klidně zapůjčím.nebo si to stáhni třeba na www.ulozto.cz a můžeš číst na pc ![]()
tak brou, brou ![]()
Ahoj Leniku, tak to bohužel neporadím, ale doufám, že u tebe bude vše OK.
Zoičo, holka šikovná
Tak vidíš, že to nic není. A počkej dnes, to už bude úplná hračka, když máš natrénováno.
Zoiča: já si na tu ságu počkám, jsem si půjčila jiné dvě knížky, takže mám co číst.
To je super, že to píchání ti tak jde. Kde si to pícháš?
Dnes bych měla dostat MS, ale zatím nic. Teplotu ráno jsem měla stále zvýšenou (měřím si to pravidelně). Zatím to nějak moc neznamená, ale bylo by to super, kdyby to po té inseminaci vyšlo…Držte, prosím, pěsti ![]()
Sluníčko: tak jak jsi dneska dopadla v CAR? Jaký je další postup?
A hoj Moni, ty jak pořád píšeš o IVF, tak já úplně zapomněla, že ještě čekáš, jak dopadne IUI. Promiň. Tak to držím
, ať na IVF nemusíš.
A kdy případně čekáš MS?
Já si píchala v obýváku
Dělám si srandu, vím, jak to myslíš. Já měla injekce do břicha. Chytla jsem špek a šup. Myslím, že Zoiča to bude mít taky tak.
Jéé, jsem to ale.. koukám, že MS máš dostat dnes. Tak ať mrcha nedorazí.
Já mám CAR až odpolko a pak jedu ještě ke kámošce, tak napíšu večer, co a jak.
Ahoj holky, tak koukám, že vám jde píchání pěkně od ruky!
Teď už to všechno uteče ani nebudete vědět jak! ![]()
Markisku, nám doktorka PK doporučila, ale tím, že jsme měli jen 2 vajíčka a pak jen 1 embryjko, tak nebylo na co čekat. Pokud byste ale měli hodně, tak je to asi dobrý. Ono se to samo všechno ukáže a doktoři většinou řeknou, co pro vás bude nejlepší!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.