Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poradite prosim stolni hru pro sestiletou dcerku k Vanocum? Mame doma Princezny na plese, Šmoulove a Krteckovy scrable. Ted je v prvni tride. Radi hrajem, tak bych chtela rozsirit repertuar
. Diky moc.
@munchkin co třeba to nové Česko od 5ti let?
je super
nebo activityod 5ti let? neboo Tučnáci na ledu ty jsou myslím od 6ti let ![]()
Máme dostihy a sázky junior, padající opičky, teď dostane Ariel od Mindoku (podoba tučňáku), tik tak bum junior.
@LuMiTa píše:
@munchkin co třeba to nové Česko od 5ti let?je super
nebo activityod 5ti let? neboo Tučnáci na ledu ty jsou myslím od 6ti let
Myslíš to „Moje první česko“? Taky mám na něj zálusk k Vánocům, viděla jsi to rozbalené?
U nás jsou nejoblíbenější pexetria různé druhy, máme asi 7 krabiček, Dostihy a sázky Junior, včelky, Dáma(hraje i čerstvě pětiletá), Šachy(hraje nejstarší 7 let),Mlýn, dětská varinata Kris kros.
Dále máme Včelky - taky stolní hra s kostkou, Smolíček Pacholíček - hra jednoduchá, princip zvládne i dvouleťák, ale když se to má počítat, tak si prvňáček krásně procvičí sčítání a odčítání.
Nejvíc u nás asi vedou ty Dostihy a Sázky Junior.
Diky za rady, ja ani nevedela ze Cesko je uz od 5ti let.. to by bylo fajn… a vlastne ani Activity.. myslela jsem ze je to pro vetsi…
a ty Včelky a Smoliček maji jaky princip?…
@munchkin píše:
Diky za rady, ja ani nevedela ze Cesko je uz od 5ti let.. to by bylo fajn… a vlastne ani Activity.. myslela jsem ze je to pro vetsi…a ty Včelky a Smoliček maji jaky princip?…
včelky a smolíček je dost podobný princip jako klasické hry ![]()
@Jana206 česko je moc hezky udělané a pro pětiletáky je ted nové ![]()
@LuMiTa diky
… z vysich napadu urcite vyberu…nechtela jsem kupovat dalsi hracky-kraviny co nam tam jenom lezi… ![]()
@LuMiTa píše:
včelky a smolíček je dost podobný princip jako klasické hry@Jana206 česko je moc hezky udělané a pro pětiletáky je ted nové
Všechny ty dětské hry připomínají nějakou klasickou hru. Je to „na jedno brdo“.