Stolní hra pro 6letou

7254
23.11.13 09:10

Stolní hra pro 6ti letou

Poradite prosim stolni hru pro sestiletou dcerku k Vanocum? Mame doma Princezny na plese, Šmoulove a Krteckovy scrable. Ted je v prvni tride. Radi hrajem, tak bych chtela rozsirit repertuar :mrgreen:. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LuMiTa
23.11.13 09:29

@munchkin co třeba to nové Česko od 5ti let? :pankac: je super :potlesk: nebo activityod 5ti let? neboo Tučnáci na ledu ty jsou myslím od 6ti let :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7250
23.11.13 10:10

Máme dostihy a sázky junior, padající opičky, teď dostane Ariel od Mindoku (podoba tučňáku), tik tak bum junior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
23.11.13 10:33
@LuMiTa píše:
@munchkin co třeba to nové Česko od 5ti let? :pankac: je super :potlesk: nebo activityod 5ti let? neboo Tučnáci na ledu ty jsou myslím od 6ti let :pankac:

Myslíš to „Moje první česko“? Taky mám na něj zálusk k Vánocům, viděla jsi to rozbalené?

U nás jsou nejoblíbenější pexetria různé druhy, máme asi 7 krabiček, Dostihy a sázky Junior, včelky, Dáma(hraje i čerstvě pětiletá), Šachy(hraje nejstarší 7 let),Mlýn, dětská varinata Kris kros.
Dále máme Včelky - taky stolní hra s kostkou, Smolíček Pacholíček - hra jednoduchá, princip zvládne i dvouleťák, ale když se to má počítat, tak si prvňáček krásně procvičí sčítání a odčítání.
Nejvíc u nás asi vedou ty Dostihy a Sázky Junior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
23.11.13 12:03

Diky za rady, ja ani nevedela ze Cesko je uz od 5ti let.. to by bylo fajn… a vlastne ani Activity.. myslela jsem ze je to pro vetsi…

a ty Včelky a Smoliček maji jaky princip?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
23.11.13 12:09
@munchkin píše:
Diky za rady, ja ani nevedela ze Cesko je uz od 5ti let.. to by bylo fajn… a vlastne ani Activity.. myslela jsem ze je to pro vetsi…a ty Včelky a Smoliček maji jaky princip?…

včelky a smolíček je dost podobný princip jako klasické hry :palec:

@Jana206 česko je moc hezky udělané a pro pětiletáky je ted nové 8)

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
23.11.13 12:11
  • Citovat
  • Upravit
7254
23.11.13 12:50

@LuMiTa diky :-)… z vysich napadu urcite vyberu…nechtela jsem kupovat dalsi hracky-kraviny co nam tam jenom lezi… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
23.11.13 15:40
@LuMiTa píše:
včelky a smolíček je dost podobný princip jako klasické hry :palec:@Jana206 česko je moc hezky udělané a pro pětiletáky je ted nové 8)

Všechny ty dětské hry připomínají nějakou klasickou hru. Je to „na jedno brdo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí