Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
určitě Dixit, ten je nejvíc nejlepší
http://www.planetaher.cz/…e-hry/dixit/ pak Ubongo, Bazzar, Fazole, Světový a Český film, Vynálezy a Objevy.
My máme hru fantom staré Prahy a super
.Ještě je prý dobrá hra Aktivity.
Dobrý den, četla jsem, že máte také hru cesko-slovenska bitva o jizni moravu. nedávno jsme ji našli na půdě a nemáme k ní pravidla. Nemáte nějakou kopii nebo nevíte kde by se dali sehnat?
![]()
Je mi líto, ale já jsem ji po stěhování komusi ze známých věnoval…
Ale jenom ve zratce: je to víceméně podobné Člověče, nezlob se. Nasazují se figurky na barevně zvýrazněná pole, hází se kostkou jako v Člověče… Pokud se stoupne na jinak zvýrazněné pole, vezme se karta s „úkoly“, přečte se ten který aktuální úkol, který ještě nebyl čtený a plní se - nebo hráč přímo získá bonus či trestný bod. V těch pěti kruzích mají stát decovky s bílým vínem. To je pět vinných sklepů, o které se vede bitva. Kolem nich je tuším šest políček a pokud aspoň polovinu obsadí hráč svými figurkami, má právo vinný sklep „vyloupit“ - to znamená decovku vypít… Ale pokud se hráči při hře zakecávají a neházejí dostatečně rychle, tak na konci hry jsou všichni střízliví…
- což není ono…
Jéé to je škoda, ale přesto Vám moc děkuji za vyčerpávající odpověd, alespon už mám nějakou představu.
Ještě jednou díky za pomoc.
Hezký den. ![]()