Stolní hra pro dospělé, znáte nějaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2600
30.12.11 19:33

určitě Dixit, ten je nejvíc nejlepší :palec: http://www.planetaher.cz/…e-hry/dixit/ pak Ubongo, Bazzar, Fazole, Světový a Český film, Vynálezy a Objevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.12.11 19:35

My máme hru fantom staré Prahy a super :palec: .Ještě je prý dobrá hra Aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
31.12.11 17:26

Bang, Citadela.
Pouze pro 2 hráče Jambo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verca123
12.9.12 16:19

Prosba pro jura 007

Dobrý den, četla jsem, že máte také hru cesko-slovenska bitva o jizni moravu. nedávno jsme ji našli na půdě a nemáme k ní pravidla. Nemáte nějakou kopii nebo nevíte kde by se dali sehnat? :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
18305
12.9.12 17:28

Je mi líto, ale já jsem ji po stěhování komusi ze známých věnoval… :oops: Ale jenom ve zratce: je to víceméně podobné Člověče, nezlob se. Nasazují se figurky na barevně zvýrazněná pole, hází se kostkou jako v Člověče… Pokud se stoupne na jinak zvýrazněné pole, vezme se karta s „úkoly“, přečte se ten který aktuální úkol, který ještě nebyl čtený a plní se - nebo hráč přímo získá bonus či trestný bod. V těch pěti kruzích mají stát decovky s bílým vínem. To je pět vinných sklepů, o které se vede bitva. Kolem nich je tuším šest políček a pokud aspoň polovinu obsadí hráč svými figurkami, má právo vinný sklep „vyloupit“ - to znamená decovku vypít… Ale pokud se hráči při hře zakecávají a neházejí dostatečně rychle, tak na konci hry jsou všichni střízliví… :( - což není ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verca123
13.9.12 08:31

jura007

Jéé to je škoda, ale přesto Vám moc děkuji za vyčerpávající odpověd, alespon už mám nějakou představu. :palec: Ještě jednou díky za pomoc. :potlesk: Hezký den. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová