Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že já se jí bojím říct i pravdu, mám strach z její reakce, a to jsem už dospělá žena. Zrovna včera volala a já už měla bouli v krku, ale „dala“ jsem to. Taky ji neumím říct ne. Ještě se mě zeptala, prý jak jsme to vyřešili, jestli si toho „pankharta“ necháme. To už jsem nevydržela a položila. Prý pankharta…
Babička roku! Co ještě musí udělat/říct, aby ses jí nebála a uvědomila si, že toto opravdu NE?! Jí očividně nedělá problém, Ti říct cokoli, a nervy z tebe určitě nemá. Jiná nebude i kdybys 100× chtěla. V této rovnici musíš změnit sebe. Zocelit, nezabírat si to, snížit důležitost její role ve tvém životě.
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že já se jí bojím říct i pravdu, mám strach z její reakce, a to jsem už dospělá žena. Zrovna včera volala a já už měla bouli v krku, ale „dala“ jsem to. Taky ji neumím říct ne. Ještě se mě zeptala, prý jak jsme to vyřešili, jestli si toho „pankharta“ necháme. To už jsem nevydržela a položila. Prý pankharta…
Tak a co teď neempatické diskutující? Myslíte, že toto jednání je v pořádku? Že si to zakladatelka zaslouží (to mi připomína situace, kdy jistý věřící bije svou ženu a ostatní říkají, že je to její vina a patří ji to)???
Jak píšeš, kdo to nezažil, nevěří, nepochopí a nechce pochopit.
Dobřes udělala, žes telefon položila a už bych jí to nebrala (ani neinformovala o narození miminka atd) a nevolala, toto není matka a budoucí babička (stejně by tě před dítětem shazovala a to by mělo jen pomotanou hlavu). S paní se nedá jinak jednat (podle jejího vyjadřování), než ji poslat do míst na exkrementy.
Musíš se neučit říkat NE, když ti přece řekna, ať skočíš z okna, tak to snad neuděláš…
@Anonymní píše:
Tak to utni, kdyz to zvladnes a nebude te to uzirat. Ja to nezvladla a bojovala a vztahy se nastavily, dobre spolu vychazime. Mimochodem… Parchant je nemanzelske dite. Taky jsem byla parchant.
![]()