Strašné paty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
27.12.16 19:34
@Kriss Tina píše:
Hele pemzy a ty skrabky tu kuzi akorat potrhaj a pedikerky je moc nedoporucujou, je lepsi si zajit primo na pedikuru tam to oskrabou a pak to akorat hodne promazavat treba vazelinou, ja pouzivam este cas od casu peeling na nohy, ale nikdy to nenecham dojit do faze kdy mam kuzi jak hroch az to bolestive praska…

Hele mě třeba žiletka zachránila v tom nejhorším, pak to stačilo pemzou a nohy mám už skoro dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
27.12.16 19:38

Kup si tzv. chemické ponožky, nebo také tekuté ponožky, tak se to jmenuje. Stojí to kolem stovky. A na YT jsou na to videa, ty ponožky se prodávají už tady v ČR:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.12.16 19:49

Zajdi si na pedikuru, to je nejlepší, co můžeš ted udělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.12.16 20:00
@Anonymní píše:
Prosím anonymně, nerada bych, co dělám doma, aby se vědělo:
Na tuto péči o paty jsem „přišla“ náhodou. Kůže na patách a na kloubu palce se mi dělá silná a je to nechutný pohled, když jsem se dlouho nedostala k pedikérce a zanedbala domácí péči o paty různými pilníky a pemzou.
Jednou jsem byla vykoupaná z vany, nohy odmočené. Měla jsem venku novou škrabku na brambory a ty odmočené paty jsem si zkusila oškrábat a ono to opravdu šlo a nehrozila možnost se říznout, poranit se. A pak nohy nakrémovat, to taky pomáhá.
Ráda bych vyzkoušela ty slupovací ponožky, jak tu jedna z maminek psala.
Závěr: Za mě místo žiletek či břitvy doporučuji pro zanedbané paty se silnou kůží doporuč škrabku na brambory a mazat.

Ale jaká škrabka, na trhu jich je…A proč anonym? Za co se stydíš? Aspoň bys poradila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
27.12.16 20:03

Tak hlavně bych

1. vyléčila houbu (ta v těch strašných patách je skoro vždycky, to si pak můžeš nohy ukrájet a nikam to nevede)
  2. pravidelně pemzu - tj. v létě denně, v zimě a na již pěkné paty stačí třeba jen 1× týdně
  3. mazat na noc - denně

Osobně o chodidla pečuji denně už od puberty a i bez různých strašných škrábacích nástrojů a bez jakékoli návštěvy pedikérky mám paty opravdu hebké a hladké (jinak bych to nesnesla).
Má to tedy i svá negativa - ráda bych třeba chodila bosa, bohužel s mými „šlechtěnými“ chodidly to moc nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.12.16 20:04
@Jj.Mm píše:
Ahoj, potřebuji radu mám strašné paty :( strašně se mi dělá tvrdá kůže :( je to nechutné, mam ji tam tolik že mě až bolí..když je to neúnosné nůžtičkami si ji ostřihám a občas stihnu moc i do zdravé kůže a potom nemůžu týden došlápnout

Pokud se objevuje problém znovu a znovu, kůže být kůže na patách zasažena plísní. Zkus krém z lékárny na plísně nohou a když se to zlepší, máš viníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.12.16 21:27

Taky jsem měla, na pedikúře jsem dostala „kartáč“ a od té doby pravidelně mažu a paty jsou „měkké“ a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
27.12.16 21:29

Já si občas namočím starší plínu do oleje, potřu nohy, dám tu olejovou plínu, zabalíém to potravinové folie…ponožky a nechám do rána. Druhý den normálně rukou setřu a oloupu všechno, co je na patách navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.16 21:50
@Lady Bee píše:
Mám takový pilník na paty od Scholl a to teda nic moc, potřebuju mokrou úpravu. Pak se ještě vyrábí žiletky na paty, ty jsou poměrně účinné na opravdu hodně zaneřáděný paty.

Ten je slabej hodne, k nicemu na hodne tvrdou kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
27.12.16 21:51
@MilijonDolarBejby píše:
Ten je slabej hodne, k nicemu na hodne tvrdou kůži.

Myslíš ten od Scholl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
27.12.16 21:52
@Lady Bee píše:
Myslíš ten od Scholl?

Já ho mám taky. Pravda na hrocha nic moc, ale po pedikůře nebo olejové bázi stačí bohatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.16 21:54
@Lady Bee píše:
Myslíš ten od Scholl?

Jo. V podstate vsechny, co jsou jen.na baterky jsou na. takhle. tvrdou kuzi slaby. Chce to kvalitní kotouč a primo ze sítě. Me. staci ty na baterky, mamce ale ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
27.12.16 22:43
@MilijonDolarBejby píše:
Jo. V podstate vsechny, co jsou jen.na baterky jsou na. takhle. tvrdou kuzi slaby. Chce to kvalitní kotouč a primo ze sítě. Me. staci ty na baterky, mamce ale ne

jj souhlasím, taky z toho nejsem nějak odvařená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
27.12.16 22:48

@Jj.Mm já to mam taky ale nejvíc pomáhá od schollu, tam je vidět změna během pár dní nebo manžel z práce nosí obyčejnou solvínu, napatlám na paty pak namočeným kartáčem krouživým pohybem odrhnu paty a to je vždy fakt poznat a pak i několikrát denně mažu krémem a do pár dní super, jenže pak se na mazání vykašlu a do 14 dnů stejný problém. ted jsem si koupila v DM nějaký na ztvrdlou kůži tak vyzkouším ;),ale ten krém od scholu je sice drahý ale účinek hodně rychlý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.16 00:23
@Lady Bee píše:
jj souhlasím, taky z toho nejsem nějak odvařená.

Ono to nema tu silu, kdyz je to jen na baterky. A kotouče jsou taky dost jemný. Obrousi to dost, ale ne takhle tvrdou kůži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí