Strašné paty

421
27.12.16 18:19

strašné paty

Ahoj, potřebuji radu mám strašné paty :( strašně se mi dělá tvrdá kůže :( je to nechutné, mam ji tam tolik že mě až bolí..když je to neúnosné nůžtičkami si ji ostřihám a občas stihnu moc i do zdravé kůže a potom nemůžu týden došlápnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65325
27.12.16 18:20

@Jj.Mm jít na pedikůru…a udržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
27.12.16 18:20

Pemzu neznáš? Stačí to pravidelně používat, nebo si zajdi na pedikůru, oni si s tím poradí a bez poranění… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.16 18:22

Pravidelně používám pemzu, a krém na paty z drogerie. Kdysi jsem si taky stříhala kůži ale vypadalo to nehezky.
V létě používám pemzu i 2× za týden.
Doporučuji navštívit pedikérku a pak už doma udržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766

To nemas doma nic na pedikuru, ze to beres nuzkama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482

@Jj.Mm hele těma nůžkama ne! rozhodně denně drbat elektrickým pilníkem nebo normálním po odmočení, následně změkčující krém (s močovinou nebo nějakou ovocnou kyselinou - dělá spousta značek, např. Scholl), potom hutný výživný krém. Zabere 100%, je nutné pečlivě dodržovat. Stříhání kůže neee!!! reaguje další tvorbou zrohovatělé vrstvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421

Proč se mi vložila jen půlka příspěvku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Pedikúra a pak si to doma udržuji elektrickým strojkem na paty. A na noc krém a fusky ;) kdybych se na to vykaslala, tak mam regulérní kopyta :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.16 18:23

Zkus tu elektrickou pedikúru. Pokud to mas tak moc, tak obyc pemza určitě nepomůže. Mamka ma takovou hroší kůzi na nohách a praská ji to. Pemza je slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
27.12.16 18:25

Pravidelně používej pemzu. Měla jsem taky rozpraskané paty a nehojilo se to. Byly to prostě ranky, které ne a ne se zacelit. Rozhodně to neodstřihávej, ani se v tom nerýpej. vlažná voda, používám levandulový olej, odmočit a pravidelně třeba každých 5 dnů očistit. Po odmočení a očištění pemzou si paty namažu indulonou a natáhnu ponožky. Dost se to zlepšilo, ranky se zacelily. Chce to péči a není to hned, ale určitě se to zlepší. V létě to chce péči častější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
27.12.16 18:27

Existuje spousta udelatek na paty, brusky, pemzy, kremy… Ty jsi nikdy nevidela v drogerce vyrobky Scholl a dalsi?
Pokud uz mas fakt tvrdy kopyta, tak si kup takovou skrabku se ziletkou, tou to opatrne oloupej, poradne promasti a pakprubezne ve sprse ci vane obrusuj, staci pemzou, ja mam takove struhatko, co vypada jak na muskatovy orisek na drzatku. Promastuju modrou indulonou, cele nohy od kolen dolu, na noc si na plosky a paty nanesu extra vrstvu, pretahnu ponozkama a rano mam nohy jak miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
27.12.16 18:27
@MilijonDolarBejby píše:
Zkus tu elektrickou pedikúru. Pokud to mas tak moc, tak obyc pemza určitě nepomůže. Mamka ma takovou hroší kůzi na nohách a praská ji to. Pemza je slabá.

Mám takový pilník na paty od Scholl a to teda nic moc, potřebuju mokrou úpravu. Pak se ještě vyrábí žiletky na paty, ty jsou poměrně účinné na opravdu hodně zaneřáděný paty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.12.16 18:28

Okrouhat, pemzou, žiletkou a pravidelně mazat, jako obličej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.12.16 18:29

Holky, pedikura mi pomůže na 5 dní, potom se ta kůže zase objeví :? Viděla jsem na internetu nějaký roztok který paty „rozpusti“ potom se plastovou špachtli odstraní pryč..pouze ta tvrdá kůže…nevim no nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.12.16 18:30

Taky jsem měla škaredý paty. Sama doma jsem lůži stříhala nůžtičkama a potkom, aby to nějak vypadalo uhladila el. škrabkou na paty od sholl. Nicméně jako píšeš, bolelo to. K tomu klasicky pemza, nějaký ten krém. Jendou za čas odmočit se solí.
Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem zašla na pedikůru a takové nožičky jsem dlouho neměla. Udržovat se to dá doma, jendou začas pedikůra. Nestojí to majlant, platím 250,– (bez lakování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí