strašné spaní - pomoc!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
30.8.06 16:16

sutko, taky myslím, že je to zlozvyk.....

Jen nevím, kde vezmu nějakou podporu. Když mu nedám, rve mi to srdce a manžel to dojedë konstatováním, že jsem krutá. Ráno už jsem teď poslední dny nevrlá a protivná, takže se na Míšu utrhuju (hlavně ve tři ráno, když chce vstávat :twisted: ) tak manžel vstává a tvrdí, že jsem vochrapka vochrápaná...................... ....................................................holt mám asi větší potřebu spánku, no bóže!!!

Asi by bylo nejlepší u toho v noci nebýt, protože budu naštvaná a lítostivá zároveň…
 NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
31.8.06 00:20

Niki , už jsem to dočetla. Zaposlouchala jsem se do nočních zvuků a žádný řev z vašeho směru neslyším (pouhých 50 km), takže věřím, že se daří, a upřímně ti to přeju.

(Než jsem to odeslala, tak jsem něco uslyšela. Ránu. Velkou. Kulíšek spadl z postele :x )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.8.06 08:39

TOŽ ZPRÁVA Z DNEŠNÍ NOCI…

Večer krásně usnul ( u prsa, jak jinak ) no a vzbudil se něco před jednou hodinou…tak nastoupilo odstavování, žádný prso,chování, hlazení…střídali jsme se s manželem, protože to byly nervy. Nepomáhalo nic, hodina hysterického řevu se škytáním, ale bez slziček.
Do půl třetí vypadal že usne,protože se střídalo řvaní s chviličkami ticha,kdy přivíral oči.
Napít nechtěl, při pokusu o napití se rozvztekal ještě víc.

Jenže to všechno mělo jednu velkou slabinu. Při každým záchvatu řevu mě trnula prsa mlíkem. A za tu půldruhou hodinu už jsem měla jedno prso, to dále od nejbližšího kojení úplně tvrdý a bolavý jak poboxovaný :twisted: a tak v půl třetí jsem mu prso dala. Se škytáním od brečení ho vypil a ve tři konečně usnul.

Trápili jsme se tři hodiny a vážně nevím, mám-li na to sílu dál. Třeba to další noc bude lepší, já nevím. Povolila jsem, to jistě byla chyba. Nebo jsem to měla jít odsát???? Jenže jak jsem se vzdálila, tak brečel ještě víc, když jsem ho chovala, rval se mi pod triko..

Pravdou je, že díky tomuto nočnímu exempore do rána spal jak špalek ve své postýlce až do půl osmý.....
Tak nevím…
 NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.8.06 08:40

Mel, máme nový okna, takže ten řev zachytili…nicméně sousedi museli mít dobrou šou… :lol: NiKi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí