Strašně zlobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
10.7.16 04:18

@Vořna jo, ta laska z nekoho, kdo triska svoje deti a zduraznuje „na holou, soudruzi, na holou, jinak Lenin nebude vecny“, primo cisi a naplnuje svet dobrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
10.7.16 04:40
Naprosty souhlas :palec:
@Maiiia píše:
@Vořna
Vyřiďte rodičům, že vás málo řezali.Potřebovat byste pořádně přes hubu, že něco takového vůbec z pusy vypustíte.

Jistě řezat, mlátit, zlomit jeho vůli, jen ať hezky hopká, jak mu rodiče pískaj.

A pro původní dotaz: některé děti mají toto období. Neustoupit, opakovat, opakovat a jestli se agrese bude stupňovt, tak vyhledat odborníka. Žádné dítě není od přírody zlé a agresivní.Třeba jen neví, jk jinak vyventilovat vnitřní zlobu, tak ji směřuje nesprávným směrem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.7.16 04:49

Holky, to je troll, šetřete slovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 05:52

Zakladatelka

Ahoj, mrzí mě, kam se diskuze ubrala, ale chtěla bych po měsíci říct, jak to doma vypadá. Cca 70% času, co je vzhůru trávíme venku a když jsme doma, tak buď si jde hrát sám a pokud ne, tak se nesmí začít nudit, to je pak horor. Ale musím říct, že je to lepší než to bylo. Možná je to tím, že jsem se už přehoupla přes 12tt a je mi celkově lépe.

• Citovat
  • Upravit
9935
10.7.16 08:51
@Vořna píše:
Dobry den, moje metoda je kdyz, je takove chovani u syna ci dcery, tak staci mesic, dva a dite je jine…Ale na zlobivce, byt opravdu mesic tvrdy, neustupny a nikdy nic neopakovat dvakrat. Jak zacne, tak na HOLÝ zadek!!!PORADNE STIPAVE!!!dve az tri placnuti…a nechat bez jakekoli zabavy ci hracky… Povolit jen zachod, jidlo a spanek… Toto delat pokazdne, kdyz vase dite jak koliv nevychovane zareaguje…!!!Je to tvrde, ale JAK RODIC „JEDNOU“ POVOLI CI USTOUPI!!!tak dite neprevychovate…Proste, drzet litost a emoce a MESIC tvrde… Ale 100% ucinek…Dite pochopi, ze to nevyhraje, ze to nema cenu a vzda to…opravduPříspěvek upraven 10.07.16 v 00:27
:zed: :zed: :zed: :zed: chudák dítě, které je tímto stylem vychováváno. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.7.16 08:52
@Anonymní píše:
Ahoj, mrzí mě, kam se diskuze ubrala, ale chtěla bych po měsíci říct, jak to doma vypadá. Cca 70% času, co je vzhůru trávíme venku a když jsme doma, tak buď si jde hrát sám a pokud ne, tak se nesmí začít nudit, to je pak horor. Ale musím říct, že je to lepší než to bylo. Možná je to tím, že jsem se už přehoupla přes 12tt a je mi celkově lépe.

Jsem ráda, že už je to u Tebe lepší :hug: :hug: :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 11:50

No musím říct že nesouhlasím s tím že neexistuje zlé dítě. Existuje, je jich plná PPP třeba náš malej 6 roků prostě jde a někoho prastí, kopne, neustále potřebuje pozornost. Už od mala si hrál pouze tak že někde něčím do něčeho mlátil. Dnes mu brácha (5let) natrhal maliny a donesl až ke stolu. On mu je rozmáčkl v dlani a kopl ho.
Psycholožka tvrdí že to není patologická diagnoza, neuděláme s ním nic. Jediné co ho zabaví a zklidní je nechat ho na zahradě kopat motykou díru, ale nesmí tam být mladší brácha protože se bojíme že tou motykou ostane. Už jednou ho praštil kladivem do zad. Není to žádný meňťák, ve všem je velmi nadprůměrný, ale je prostě zlý.
Nepomohla ani pozitivní, ani negativná motivace, ani výprask. Jen se bojím aby neměl ve škole problémy že šikanuje spolužáky.

• Citovat
  • Upravit
323
10.7.16 15:19
@Vořna píše:
Dobry den, moje metoda je kdyz, je takove chovani u syna ci dcery, tak staci mesic, dva a dite je jine…Ale na zlobivce, byt opravdu mesic tvrdy, neustupny a nikdy nic neopakovat dvakrat. Jak zacne, tak na HOLÝ zadek!!!PORADNE STIPAVE!!!dve az tri placnuti…a nechat bez jakekoli zabavy ci hracky… Povolit jen zachod, jidlo a spanek… Toto delat pokazdne, kdyz vase dite jak koliv nevychovane zareaguje…!!!Je to tvrde, ale JAK RODIC „JEDNOU“ POVOLI CI USTOUPI!!!tak dite neprevychovate…Proste, drzet litost a emoce a MESIC tvrde… Ale 100% ucinek…Dite pochopi, ze to nevyhraje, ze to nema cenu a vzda to…opravduPříspěvek upraven 10.07.16 v 00:27

jo aha, dítě prostě totálně zlomit :potlesk: :zed: :poblion: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.7.16 16:41

@Vořna nejsi ty tak trochu psychopat? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
10.7.16 20:27
@Anonymní píše:
No musím říct že nesouhlasím s tím že neexistuje zlé dítě. Existuje, je jich plná PPP třeba náš malej 6 roků prostě jde a někoho prastí, kopne, neustále potřebuje pozornost. Už od mala si hrál pouze tak že někde něčím do něčeho mlátil. Dnes mu brácha (5let) natrhal maliny a donesl až ke stolu. On mu je rozmáčkl v dlani a kopl ho.
Psycholožka tvrdí že to není patologická diagnoza, neuděláme s ním nic. Jediné co ho zabaví a zklidní je nechat ho na zahradě kopat motykou díru, ale nesmí tam být mladší brácha protože se bojíme že tou motykou ostane. Už jednou ho praštil kladivem do zad. Není to žádný meňťák, ve všem je velmi nadprůměrný, ale je prostě zlý.
Nepomohla ani pozitivní, ani negativná motivace, ani výprask. Jen se bojím aby neměl ve škole problémy že šikanuje spolužáky.

Drž se, přeju Ti, ať ho to přejde. je naprosto na bednu, že dvě děti, každé JINÉ, ale takovýmto způsobem je to fakt mazec. Drž se a přeju, ať je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
17.11.16 20:05
@Anonymní píše:
Dobrý den, mam to s 2letym podobné jako zakladatelka, mate někdo zkušenosti, ze by pomohlo dat ho na nějaké dny v týdnu do jeslí nebo soukr. skolky? Už mám pocit, ze nemůžu to vydržet :zed:

Nezbývá nic jiného než vydržet… Můj syn když se vrátí ze školky, tak je jak neřízená střela… Taky jsem si myslela, jak bude vyradeny a unavený, ale není to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí