Strategie, jak vyhrát nad milenkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107112
24.5.24 17:05
@Sonarka píše: Více

To máš pravdu..ne že by odešel…ale když se pak třeba odtáhl, otočil…tak z toho nic nebylo [@Lydia Délectorskaya
Možná tak umře..ale já v tom figurovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
24.5.24 17:06
@Hok88 píše: Více

Jak může být lepší, když netuší, jaká je ta druhá.
Pokud by teda někdo chtěl soutěžit, musí znát pravidla hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.5.24 17:09

Co jsem četl že zakladatelka píše že četla zprávy Od milenky už z toho soudím že by tam nějaké body či indicie Jak co zlepšit @Venetia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.5.24 17:16

Mě chlap poslal k vodě, když tam byl pouhý sex. Asi mu něco chybělo. Ale já odjakživa umím oddělit sex a city a když jsem si řekla, že chci dát chlapovi pouze sex, taky pouze sex dostal a více citů se mi k němu nepodařilo vyvinout a on to asi vycítil a pak se už neozval. Nevím, uzavřela jsem si to sama pro sebe a tím, že mi tento typ vztahů asi psychicky nejde, přestože fyziologicky jde. Ale asi bych to už neprovozovala

• Citovat
  • Upravit
431
24.5.24 17:17

@Mango_Lassi já chci taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
24.5.24 17:54
@Anonymní píše: Více

Tak mu řekni, že s ním prostě končíš a chceš se odstěhovat s dcerou. Jestli Vás má rád, chytne se za nos a vrátí se k rodině, milenku nechá být, což by také měla být podmínka pro usmíření po tom, co se „necháš přesvědčit“. Ono většina chlapů od rodiny neodchází, ale často si uvědomí, že chtějí zůstat s manželkou, až když jí ztrácí. Rozhodně bych nepodnikala žádné intriky a boje vůči milence. Jednak by to bylo ponižující a také kontraproduktivní. Mohlo by se stát, že kdyby třeba zjistil, že jí děláš naschvály, otravuješ jí, vyhrožuješ, ty budeš nakonec ta špatná.
Takže reš váš vztah a ne milenku. Až bude po všem, vypije si svůj trpký pohár do dna a bude mít i tak dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
24.5.24 18:01

Přes sex určitě ne. Měla jsem dobrý sex, dost dobrý, ale prostě o lásce nebyla řeč. Absolutně ne. No a o důkazu lásky to fakt taky nebylo. :mrgreen: Včera mi zrovna neteř říkala, že na vztah nemá nikoho, jen na to šukání někoho a že ji to tak teď vyhovuje, nikdy to prý předtím nebylo takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.5.24 19:15
@nikitice píše: Více

Já taky tak.. měla jsem asi nejlepší sex s exmilencem, byla tam šílená chemie..ale nic víc…byly to jen hormony a i když mi ted píše a chtěl by zase navázat, ani na ten sex už mě nenaláká… 8) Já potřebuju chlapa komplet s vím, že tohle by zase bylo jen o sexu. Neláká mě to.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.5.24 19:19
@Venetia píše: Více

Jj, to mi dělal exmilenec, že se okamžitě zvedl a bylo vidět, že chce abych vypadla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.5.24 19:43
@Ragnarog píše: Více

Samozřejmě neříkám, že to tak mají všichni…podle mě ale tam kde se člověk má zamilovat, se zamiluje i bez sexu a tam kde ne, kde to není to pravé, ani sex nepomůže…

• Citovat
  • Upravit
25024
24.5.24 22:40
@nikitice píše: Více

Což je u mladé fajn holky trochu smutné, ne?

Není nad Milování z lásky.. ♥️..

To se s jakkoliv top fyzickým šukáním nedá vůbec srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.5.24 22:49
@Venetia píše: Více

A proto je nutné hledat v tom co největší shodu. Ideálně, aby ten žebříček priorit byl stejný. Pak nenastane situace, že muž chce sex, zatímco žena povídání.
Třeba my sdílet a povídat si potřebujeme oba. Řekla bych, že možná můj potřebuje sdílet I víc, občas ho musím brzdit v povídání. Čte hodně technických blogů a večer chce mi všechno říct. Nebo jednoduše chce vyprávět, co viděl, slyšel venku. Obyčejné zážitky. A to přece tvoří ten vztah.
Nebo když mě štvou děti, jdu si k němu postěžovat a říkám mu z legrace, že všechno je to jeho chyba :lol: souhlasně pokývá hlavou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6260
24.5.24 23:35
@Lucy75 píše: Více

Ona je 3 roky po rozvodu. Tak jí to teď vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
25.5.24 00:31

to nemuzu souhlasit, ja bych se bez sexu nezamilovala…sex je pro mne ten predel mezi pratelstvim a zamilovanosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
25.5.24 00:37
@Lucy75 píše: Více

A proto ty chytrejsi milenci vytvari iluzi lásky…vi, ze z toho budou mit lepši sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí