Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
To máš pravdu..ne že by odešel…ale když se pak třeba odtáhl, otočil…tak z toho nic nebylo [@Lydia Délectorskaya
Možná tak umře..ale já v tom figurovat nebudu
@Hok88 píše: Více
Jak může být lepší, když netuší, jaká je ta druhá.
Pokud by teda někdo chtěl soutěžit, musí znát pravidla hry.
Co jsem četl že zakladatelka píše že četla zprávy Od milenky už z toho soudím že by tam nějaké body či indicie Jak co zlepšit @Venetia
Mě chlap poslal k vodě, když tam byl pouhý sex. Asi mu něco chybělo. Ale já odjakživa umím oddělit sex a city a když jsem si řekla, že chci dát chlapovi pouze sex, taky pouze sex dostal a více citů se mi k němu nepodařilo vyvinout a on to asi vycítil a pak se už neozval. Nevím, uzavřela jsem si to sama pro sebe a tím, že mi tento typ vztahů asi psychicky nejde, přestože fyziologicky jde. Ale asi bych to už neprovozovala
@Anonymní píše: Více
Tak mu řekni, že s ním prostě končíš a chceš se odstěhovat s dcerou. Jestli Vás má rád, chytne se za nos a vrátí se k rodině, milenku nechá být, což by také měla být podmínka pro usmíření po tom, co se „necháš přesvědčit“. Ono většina chlapů od rodiny neodchází, ale často si uvědomí, že chtějí zůstat s manželkou, až když jí ztrácí. Rozhodně bych nepodnikala žádné intriky a boje vůči milence. Jednak by to bylo ponižující a také kontraproduktivní. Mohlo by se stát, že kdyby třeba zjistil, že jí děláš naschvály, otravuješ jí, vyhrožuješ, ty budeš nakonec ta špatná.
Takže reš váš vztah a ne milenku. Až bude po všem, vypije si svůj trpký pohár do dna a bude mít i tak dost.
Přes sex určitě ne. Měla jsem dobrý sex, dost dobrý, ale prostě o lásce nebyla řeč. Absolutně ne. No a o důkazu lásky to fakt taky nebylo.
Včera mi zrovna neteř říkala, že na vztah nemá nikoho, jen na to šukání někoho a že ji to tak teď vyhovuje, nikdy to prý předtím nebylo takové.
@nikitice píše: Více
Já taky tak.. měla jsem asi nejlepší sex s exmilencem, byla tam šílená chemie..ale nic víc…byly to jen hormony a i když mi ted píše a chtěl by zase navázat, ani na ten sex už mě nenaláká…
Já potřebuju chlapa komplet s vím, že tohle by zase bylo jen o sexu. Neláká mě to.
@Venetia píše: Více
Jj, to mi dělal exmilenec, že se okamžitě zvedl a bylo vidět, že chce abych vypadla ![]()
@Ragnarog píše: Více
Samozřejmě neříkám, že to tak mají všichni…podle mě ale tam kde se člověk má zamilovat, se zamiluje i bez sexu a tam kde ne, kde to není to pravé, ani sex nepomůže…
@nikitice píše: Více
Což je u mladé fajn holky trochu smutné, ne?
Není nad Milování z lásky.. ♥️..
To se s jakkoliv top fyzickým šukáním nedá vůbec srovnat…
@Venetia píše: Více
A proto je nutné hledat v tom co největší shodu. Ideálně, aby ten žebříček priorit byl stejný. Pak nenastane situace, že muž chce sex, zatímco žena povídání.
Třeba my sdílet a povídat si potřebujeme oba. Řekla bych, že možná můj potřebuje sdílet I víc, občas ho musím brzdit v povídání. Čte hodně technických blogů a večer chce mi všechno říct. Nebo jednoduše chce vyprávět, co viděl, slyšel venku. Obyčejné zážitky. A to přece tvoří ten vztah.
Nebo když mě štvou děti, jdu si k němu postěžovat a říkám mu z legrace, že všechno je to jeho chyba
souhlasně pokývá hlavou ![]()
@Lucy75 píše: Více
Ona je 3 roky po rozvodu. Tak jí to teď vyhovuje.
to nemuzu souhlasit, ja bych se bez sexu nezamilovala…sex je pro mne ten predel mezi pratelstvim a zamilovanosti
@Lucy75 píše: Více
A proto ty chytrejsi milenci vytvari iluzi lásky…vi, ze z toho budou mit lepši sex