Střevní chřipka zotavení

Anonymní
7.6.23 15:40

Střevní chřipka zotavení

Ahoj holky, v sobotu jsem prodělala fakt šílenou střevní až do neděle. V pondělí jsem ještě ležela a dnes jsem šla do práce, jde mi o to že po skoro každém jídle mi stále není dobře a žaludek je takový na vodě pořád :poblion: :nevim: Nevíte co na to zabírá aby mi nebylo stále po jídle tak nevolno? Popřípadě jak tohle dlouho trvá? :( Neměla jsem střevní snad 10 let, takže je to utrpení :lol: Děkuji moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
7.6.23 16:21

Já si potom dávám ještě tak týden aspoň dietku :D a normalni jídlo přidávám postupně, určitě bych hned den potom nenajela na normalni režim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8555
7.6.23 17:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v sobotu jsem prodělala fakt šílenou střevní až do neděle. V pondělí jsem ještě ležela a dnes jsem šla do práce, jde mi o to že po skoro každém jídle mi stále není dobře a žaludek je takový na vodě pořád :poblion: :nevim: Nevíte co na to zabírá aby mi nebylo stále po jídle tak nevolno? Popřípadě jak tohle dlouho trvá? :( Neměla jsem střevní snad 10 let, takže je to utrpení :lol: Děkuji moc za odpovědi

Určitě jist dietně, malé porce. A postupně po pár dnech přidávat normální jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
7.6.23 21:49

Prodělala jsem si ji nedávno. Já s.rala, přítel zvracel.
Naprosto zásadní je MINIMÁLNĚ týden, ale lépe 14 dnů, od odeznění těchto nepříjemností jíst dietně. Nepíšeš, co jsi snědla. Ale já tedy určitě kromě probiotik a střevního dezinficiens (lékárna) jedla tak akorát rýži, brambor, vařenou zeleninu, konzervované ovoce, vývar, vařené kuřecí maso, lehký piškot (suchý muffin). Sem tam sušenku. Žádný jogurt, žádné syrové ovoce ani zeleninu, žádné mléko.
A tímhle jsem si postupně vystačila celý ten týden a pak jen pomalu přidávala jiné suroviny.

Musíš opravdu pomalu a po malých dávkách. Jinak to nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová