Střídaní se v jízdách - škola

Anonymní
8.1.23 21:27

Stridani se v jizdach-skola

Hezky vecer, studují dálkové VOS. S jednou kolegynkou se stridame v jizdach. Teď máme zkouskove a jedeme stejny režim (jednou já, pak ona). Ve středu jedeme a bude řídit svým autem. Zastavují vždy na parkovišti kde se sejdeme, ale jelikož máme zkousku až odpoledne, tak budeme dopoledne v práci. Kolegyně tedy chce, ať za ní přijedu k ní do práce a pojedeme. Jenže já to mám k ní od parkoviště skoro 10 km. Je správně, aby pro mě přijela, tam kde se vždy sejdeme, když řídí ona? Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
8.1.23 21:31
@Anonymní píše:
Hezky vecer, studují dálkové VOS. S jednou kolegynkou se stridame v jizdach. Teď máme zkouskove a jedeme stejny režim (jednou já, pak ona). Ve středu jedeme a bude řídit svým autem. Zastavují vždy na parkovišti kde se sejdeme, ale jelikož máme zkousku až odpoledne, tak budeme dopoledne v práci. Kolegyně tedy chce, ať za ní přijedu k ní do práce a pojedeme. Jenže já to mám k ní od parkoviště skoro 10 km. Je správně, aby pro mě přijela, tam kde se vždy sejdeme, když řídí ona? Prosím anonym

Ježíš Kristus :mrgreen:
To je snad na domluvě a to tě opravdu pos.ere 10 km? Jak dlouhá je cesta do školy?
Pokud se nejste schopné domluvit tak ať jezdi každý sám a je klid. Pokud to je třeba 100km tak bych vůbec neřešil cestu a starosti s někým dalším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.23 21:44

Cesta do školy je 65km

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
8.1.23 22:01
@Anonymní píše:
Hezky vecer, studují dálkové VOS. S jednou kolegynkou se stridame v jizdach. Teď máme zkouskove a jedeme stejny režim (jednou já, pak ona). Ve středu jedeme a bude řídit svým autem. Zastavují vždy na parkovišti kde se sejdeme, ale jelikož máme zkousku až odpoledne, tak budeme dopoledne v práci. Kolegyně tedy chce, ať za ní přijedu k ní do práce a pojedeme. Jenže já to mám k ní od parkoviště skoro 10 km. Je správně, aby pro mě přijela, tam kde se vždy sejdeme, když řídí ona? Prosím anonym

Máš se tam k ní jak dostat?
Jestli ne, tak buď domluvit setkání na parkovišti a když ne, tak někde na půlce cesty

• Citovat
  • Upravit
76843
8.1.23 22:04
@Anonymní píše:

určitě jsi muž, že? takový hnidopich, který řeší 10 km navíc při cestě 65 km, je jedině muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
8.1.23 22:10
@smajlik345 píše:
Máš se tam k ní jak dostat?
Jestli ne, tak buď domluvit setkání na parkovišti a když ne, tak někde na půlce cesty

Tak zakladatelka pojede autem. A ta kolegyně by se musela nejak dostat zprace nekam. Rozhodně je nejjednodušší ji proste vyzvednout,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.1.23 22:53
@vokishka píše:
Tak zakladatelka pojede autem. A ta kolegyně by se musela nejak dostat zprace nekam. Rozhodně je nejjednodušší ji proste vyzvednout,

Já myslím, že je to naopak, že ona se musí nějak dostat těch 10km. Je tam „bude řídit svým autem“

• Citovat
  • Upravit
3745
8.1.23 23:26

Ony se střídají, takže auto mají obě, vždy to zřejmě funguje tak, že se setkají na nějakém větším parkovišti, jedná tam nechá auto a jedou tím druhým.. Teď ale nejedou ráno, tak ta, co má službu by jela přímo z práce a ta druhá tam má dojet. A za řeší, že pojede 10 km svým autem, když by cestu měla hradit za druhá..
Za mě - zeptat se, zda by byla ochotná zase dat sraz na parkovišti, když ne, tak prostě dojet za ní do práce..
Ještě jedna otázka - z toho parkoviště je to do školy 65 km, a z té práce? Je to třeba blíže? Nebo je to zajizdka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
8.1.23 23:43

Takové problémy bych chtěla mít…
Zkusila ses třeba normálně domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
9.1.23 00:07
@Elea9 píše:
Takové problémy bych chtěla mít…
Zkusila ses třeba normálně domluvit?

Podle mě chce zakladatelka nejdříve v diskuzi ověřit, zda je se svým požadavkem v právu, a až pak jej případně začít vymáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
9.1.23 00:34

Pokud je její práce blíž škole a ty do ní jezdíš autem, pak je asi blbost, aby si ona zbytečně zajížděla. Pokud by ses k ní měla dostávat nějak složitě, vyzvednout by tě měla. Hádat se kvůli 20km? Mazec! :lol: Včera jsem tankovala za 35 Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.1.23 07:07
@Beckyttine5 píše:
Podle mě chce zakladatelka nejdříve v diskuzi ověřit, zda je se svým požadavkem v právu, a až pak jej případně začít vymáhat.

Ale tady nejde o nejake pravo.
Mely by si normalne vyjit vstric :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
9.1.23 07:33

Tak jednou jeďte každá sama, ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.23 20:18

Děkuji všem za názory. Jsem zena :D resim to, protože svým autem pojedu o 20km víc, když má řídit ona. Zajizdka je to pro mě i pro ní, ale vyšlo řízení na ni, tak by se ona měla podřídit. No nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.23 20:19
Děkuji všem za názory. Jsem zena :D resim to, protože svým autem pojedu o 20km víc, když má řídit ona. Zajizdka je to pro mě i pro ní, ale vyšlo řízení na ni, tak by se ona měla podřídit. No nevim :nevim:
@vokishka píše:

To je pravda, ale já se musím taky někam dostat :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová