Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim jaky je vhodnejsi zabavni park v Brne? Bruno, Bongo nebo Wikyland? Mam trilete deti, kde si to nejvic uziji?
Však místo wikylandu už je dávno prodejce aut ne? Nebo to je barák vedle?
@Sisilka píše:
Prosim jaky je vhodnejsi zabavni park v Brne? Bruno, Bongo nebo Wikyland? Mam trilete deti, kde si to nejvic uziji?
@Cenarius
jo, provoz Wikylandu byl ukončen 1.5.2016
, Bruno je super, Bongo neznám
@Sisilka jo Bongo se teď jmenuje Toboga, tak to bude pro malé děti také perfektní, to máme ve Zlíně, a je to tam fajn
Holkam se libilo v Bongu. Bruno az byly vetsi… tam mi to prijde spis pro starsi.
@Florimo píše:
Holkam se libilo v Bongu. Bruno az byly vetsi… tam mi to prijde spis pro starsi.
jo také bych to tak zhodnotila ![]()
Wikiland už dávno neexistuje. Bongo by mělo na konci ledna zavírat. Snad se prý stěhují někam jinam.
Se tříletým dítětem doporučuji hernu ve fit4all. Je to oproti těmhle velkým centrům skoro zadarmo (100 kč za dítě, dospělý nic), a pro tříleťáka úplně dostatečné.
https://www.fit4all.cz/…rna-pro-deti
Anebo Šaškárnu. ![]()
Ještě je Saškárna v reckovicich.
Saškárna: mají batoleci koutek pro prťata a velkou prolizacku pro větší, je to menší a odevsad jde na děti vidět, před prolizackou jsou stolecky, o víkendu a když je skarede určitě rezervaci.
Bongo: batoleci koutek malej a řádí v nem bezprizorne i větší děti, celkově za me park min udržovaný, potrhane špinavé matracky atd., na jídlo smazene nebo smazene…
Bruno slatina: hezké nové čisté, pro větší spousta netradičního vyžití, podzemní labyrint, obří nekolikapatrova prolizacka, lodičky na vodě… v patře velky batoleci koutek, bazen s kulickami, spoustu kuchyněk a dalších serepeticek, celkove ale nejdražší
Wiki dávno zavřený.
@Anonymní píše:
Zdravím, jak to tam funguje v celém areálu pro dospělý doprovod? Dá se tam někde sednout, mimo restauraci a kavárnu? Ať vím, jak to tam chodí.
@admin zneužití, anonymu, prosím o odtajnění.
Tvl, už nevíte na co se anonymně ptát nebo co?
a jo, rodič zaplatí vstup a může s děckem na všechny atrakce, je tam taková výdejna tepleho jidla, zmrzlina, pití, kafe, venkovni i vnitřní posezení, kde se můžeš s děckem najíst nebo tam jen sedět.
@JancaS84 @pamapi @stinga Dotaz prosím na ty, kdo znají Bruno. Na stránkách jsem našla info, že vlastní jídlo není povoleno. To si tam jako fakt nelze sednout někde na lavičku a dát si svačinu? Naše děti si v restauracích často nevyberou (nechtějí hranolky, řízky, párky, grilované maso,…). Takže běžně beru vlastní jídlo, ale teď tedy nevím.
@pet p malymu bravam vždycky a nebyl problém. Taky nejedeme v hranolkach a parcich v rohlíku. Asi kdyby tam cela rodina vytáhla řízky tak to bude dost nevhodné, pro sebe něco koupím tam samozřejmě, ale děti asi nějak tolerují.
Byla jsem s dcerou tento týden a rozhodně doporučuji vlastní pití, dcera je hravá, vydržela tam asi 6 hodin a vypily jsme za tu dobu litrovou láhev s čajem a 1,5 l Dobré vody. Půl litru Mirindy nebo obyčejné vody (navíc nechlazené) stojí 55,– Kč. Jídlo jsem měla také vlastní, ale spíše drobnosti, bylo to každému jedno u sousedů jsem viděla vlastní toasty, jinak měli i nějaké špagety a polívku, ty ceny snad takové běžné v takovýchto podnicích, ale to pití mi přišlo hrozný.
Tak jsme navštívili Bruno (ještě v těch vedrech) a ačkoli děti tam byly celkem spokojené, mně se tam nelíbilo a nedoporučila bych ho.
Vodní svět ze 2/3 nefungoval, prý kvůli nedostatku vody, že jsou vedra a neprší. Mimochodem, jeli jsme tam právě kvůli vodnímu světu, takže…
Venku hrací plocha vytvořená z prvků z barevných drcených pneumatik, takže jak do toho pralo sluníčko, smrdělo to tam všude po gumě.
Uvnitř hlavně dole to smrdělo taky (kvůli autodromu, takový ten kovový nepříjemný smrad).
Nejlepší mi přišlo oddělení pro děti do 4 let, kde si ale mohou dobře pohrát i trochu starší děti.
K jídlu si děti vybraly boloňské špagety, bohužel byly dost kořeněné, takže mladší to vůbec nechtělo, měla jsem si říct o suché špagety ![]()