Střídavá péče o kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
25.8.12 16:10
@Alice82 píše:
tak to velký pardón!!! když zájem nejeví tak těžko bude chtít střídavku to by byl padlej na hlavu ne??

No ale když jeho matka zavelí, tak se klidně i po… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.8.12 16:13
@Pekulína píše:
tak teď mám pocit jako kdyby jsi popisovala situaci u nás :hug: úplně vím jak se cítíš… :hug: přesně takhle to bylo u nás…

je to šílený :-/ takhle to trvá už 5 měsíců a nemám na to nervy :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
25.8.12 16:15
@ivanka5 píše:
No ale když jeho matka zavelí, tak se klidně i po… :-/

no i bych si myslela, jestli to není stejný chlap :( co byl s e mnou

• Citovat
  • Upravit
82
25.8.12 16:15
@Alice82 píše:
a co mu ukazovat, že se máš strašně dobře a že ho vůbec nepotřebuješ? zahrát „divadlo“ a třeba se chytne, že to není normální…

no, ale i když už jsem mu řekla, že ho nepotřebuju, tak mi řekl, že na ni platí atd atd atd :zed: Jeho slova co mi kdy odpoví na něco je to, že na ni platí a tím se o ni stará :D :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
25.8.12 16:17
@ivanka5 píše:
je to šílený :-/ takhle to trvá už 5 měsíců a nemám na to nervy :-/

jestli jsi rozhodnutá, že s ním dál být nechceš, tak to začni řešit co nejdřív…ono jak už tady někdo psal…čím dřív tím líp…ono taky bude nějakou dobu trvat než budete mít dyžtak soud a tak…já to začala řešit, když bylo dcerce 10 měsíců, 2 měsíce trvalo, než mi dceru svěřili do péče a určili výživné a teď se už 3 měsíce soudíme ohledně styku…hrozně se to všechno táhne… :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
82
25.8.12 16:18
@Pekulína píše:
no i bych si myslela, jestli to není stejný chlap :( co byl s e mnou

Taky jste to tak měla…Něco strašného :( Další důvod, proč s ním nechci být.. TCHÝNĚ :cert: Do všeho mi mluví, plete se do všeho, atd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
25.8.12 16:23
@ivanka5 píše:
Taky jste to tak měla…Něco strašného :( Další důvod, proč s ním nechci být.. TCHÝNĚ :cert: Do všeho mi mluví, plete se do všeho, atd :cert:

přesně tak…do všeho mi mluvila, jak mám oblíkat malou, co jí mám dávat jíst, jak jí mám držet a tak…přitom ona je zralá na psychiatra a to jí nechci nijak urazit. Vždycky když jsme přijeli ke tchýni(jezdili jsme tam každý víkend v sobotu i v neděli), tak se s ní přítel hrozně hádal a komandoval jí…a potom doma o ní mluvil jak o světici a pořád se jí zastával…

• Citovat
  • Upravit
82
25.8.12 16:29
@Pekulína píše:
přesně tak…do všeho mi mluvila, jak mám oblíkat malou, co jí mám dávat jíst, jak jí mám držet a tak…přitom ona je zralá na psychiatra a to jí nechci nijak urazit. Vždycky když jsme přijeli ke tchýni(jezdili jsme tam každý víkend v sobotu i v neděli), tak se s ní přítel hrozně hádal a komandoval jí…a potom doma o ní mluvil jak o světici a pořád se jí zastával…

To stejné i u nás :D :potlesk: Do slova i do písmene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.12 16:39

@ivanka5 Já mám syna na střídavou péči už spoustu let. Pokud ti mohu radit nedpovol ji. Navíc jde to u tak malého dítěte pokud s tím budete souhlasit.Ale je to na prd-Už nikdy bych to nechtěla. Nikdy :cert: To dítě nemá domov.To mi řekl můj syn. Pentluje od čerta k ďáblu. Já bych i svolila aby byl syn u táty, ale to by te táta musel být tátou. Ovšem soud to nezajímá.

• Citovat
  • Upravit
82
25.8.12 16:53
@Anonymní píše:
@ivanka5 Já mám syna na střídavou péči už spoustu let. Pokud ti mohu radit nedpovol ji. Navíc jde to u tak malého dítěte pokud s tím budete souhlasit.Ale je to na prd-Už nikdy bych to nechtěla. Nikdy :cert: To dítě nemá domov.To mi řekl můj syn. Pentluje od čerta k ďáblu. Já bych i svolila aby byl syn u táty, ale to by te táta musel být tátou. Ovšem soud to nezajímá.

Já právěže nechci. Chci aby byla malá semnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
25.8.12 16:59
@ivanka5 píše:
Já právěže nechci. Chci aby byla malá semnou.

a na tom si trvej…pořád trvej, že chceš aby dcera byla v tvojí péči…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.12 17:05

@ivanka5 Myslím že ji dostaneš…je malá a potřebuje maminku.To by si s tím musela souhlasit. A to ty nechceš. Tak hodně štěstí. :hug: Vím jaké to je peklo mít střídavku :zed:

• Citovat
  • Upravit
30.6.13 13:30

Dobrý den,
zajímaly by mě vaše zkušenosti. Přítel mě tento týden vyhodil z bytu. Máme spolu 3 měsíční dcerku a on má o ní velký zájem. Nechci mu ji odpírat a spolu bychom se snad i domluvili, ale jeho matka na něj tlačí na střídavou péči. Plně kojím. Silně pochybuju, že by to šlo. Ale raději se vás chci zeptat na váš názor. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
keniska
6.7.13 01:31

Ahoj, vím že diskuze je už „pár“ měsíců stará, a popravdě jsem jí ani nedočetla celou, ale zrovna nedávnou jsem se o střídavé péči bavila s mamkou (je sociální pracovnice snad celý život)…strašně na to nadává, jak to vymysleli…budu se jí snažit citovat : původně byl plán u střídavé péče takový, že ve prospěch dítěte se rodiče střídali v bytě, a dítě tím pádem neměnilo prostředí, školu atd…a museli s tím souhlasit i oba rodiče. Pokud jeden se střídavou péči nesouhlasil, nemohl jí soud „odklepnout“…ale to byl jen původní návrh. Momentálně je to tak, že stačí když jeden rodič chce a má na to podmínky, bavme se teda o otcích, a soud střídavou péči povolí. Mamka má dokonce asi 10letou holčičku, která 2 týdny bydlí v Ostravě a 2 týdny v Praze, navštěvuje 2 základní školy. Nejsem si jistá, jak je to, když maminka kojí…ale vím, že mamka říkala, že má ve střídavé péči myslím i roční dítě a že je to postavené na hlavu. Většinou to chtějí tatínkové a maminky s tím nic moc nenadělají. A pokud v tu chvíli je maminka ještě na mateřské dovolené a soud rozhodne pro střídavou péči, tak jí je rodičovský příspěvek odebrán…nevím jak to u vás dopadlo, snad dobře…:)

• Citovat
  • Upravit
82
26.9.13 13:10

@KateřinaHl No tak buď v klidu, pokud kojíš tak žádná střídavá péče nebude. Navíc je ještě malinká. Malá má 18 měs. a máme to tak, že si ji bere jednou za týden, a to v neděli od 14 do 17 hod. A to nekojím. Soc. pracovnice sama řekla, že na střídavou péči u tak malého dítěte je brzy…Taky to tak májme, bývalýho matka na něj tlačí…on, jako otec zájem nemá,,ale ONA :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí