Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Alice82 píše:
tak to velký pardón!!! když zájem nejeví tak těžko bude chtít střídavku to by byl padlej na hlavu ne??
No ale když jeho matka zavelí, tak se klidně i po… :-/
@Pekulína píše:
tak teď mám pocit jako kdyby jsi popisovala situaci u násúplně vím jak se cítíš…
přesně takhle to bylo u nás…
je to šílený :-/ takhle to trvá už 5 měsíců a nemám na to nervy :-/
@ivanka5 píše:
No ale když jeho matka zavelí, tak se klidně i po… :-/
no i bych si myslela, jestli to není stejný chlap
co byl s e mnou
@Alice82 píše:
a co mu ukazovat, že se máš strašně dobře a že ho vůbec nepotřebuješ? zahrát „divadlo“ a třeba se chytne, že to není normální…
no, ale i když už jsem mu řekla, že ho nepotřebuju, tak mi řekl, že na ni platí atd atd atd
Jeho slova co mi kdy odpoví na něco je to, že na ni platí a tím se o ni stará
![]()
@ivanka5 píše:
je to šílený :-/ takhle to trvá už 5 měsíců a nemám na to nervy :-/
jestli jsi rozhodnutá, že s ním dál být nechceš, tak to začni řešit co nejdřív…ono jak už tady někdo psal…čím dřív tím líp…ono taky bude nějakou dobu trvat než budete mít dyžtak soud a tak…já to začala řešit, když bylo dcerce 10 měsíců, 2 měsíce trvalo, než mi dceru svěřili do péče a určili výživné a teď se už 3 měsíce soudíme ohledně styku…hrozně se to všechno táhne…
![]()
@Pekulína píše:
no i bych si myslela, jestli to není stejný chlapco byl s e mnou
Taky jste to tak měla…Něco strašného
Další důvod, proč s ním nechci být.. TCHÝNĚ
Do všeho mi mluví, plete se do všeho, atd ![]()
@ivanka5 píše:
Taky jste to tak měla…Něco strašnéhoDalší důvod, proč s ním nechci být.. TCHÝNĚ
Do všeho mi mluví, plete se do všeho, atd
přesně tak…do všeho mi mluvila, jak mám oblíkat malou, co jí mám dávat jíst, jak jí mám držet a tak…přitom ona je zralá na psychiatra a to jí nechci nijak urazit. Vždycky když jsme přijeli ke tchýni(jezdili jsme tam každý víkend v sobotu i v neděli), tak se s ní přítel hrozně hádal a komandoval jí…a potom doma o ní mluvil jak o světici a pořád se jí zastával…
@Pekulína píše:
přesně tak…do všeho mi mluvila, jak mám oblíkat malou, co jí mám dávat jíst, jak jí mám držet a tak…přitom ona je zralá na psychiatra a to jí nechci nijak urazit. Vždycky když jsme přijeli ke tchýni(jezdili jsme tam každý víkend v sobotu i v neděli), tak se s ní přítel hrozně hádal a komandoval jí…a potom doma o ní mluvil jak o světici a pořád se jí zastával…
To stejné i u nás
Do slova i do písmene ![]()
@ivanka5 Já mám syna na střídavou péči už spoustu let. Pokud ti mohu radit nedpovol ji. Navíc jde to u tak malého dítěte pokud s tím budete souhlasit.Ale je to na prd-Už nikdy bych to nechtěla. Nikdy
To dítě nemá domov.To mi řekl můj syn. Pentluje od čerta k ďáblu. Já bych i svolila aby byl syn u táty, ale to by te táta musel být tátou. Ovšem soud to nezajímá.
@Anonymní píše:
@ivanka5 Já mám syna na střídavou péči už spoustu let. Pokud ti mohu radit nedpovol ji. Navíc jde to u tak malého dítěte pokud s tím budete souhlasit.Ale je to na prd-Už nikdy bych to nechtěla. NikdyTo dítě nemá domov.To mi řekl můj syn. Pentluje od čerta k ďáblu. Já bych i svolila aby byl syn u táty, ale to by te táta musel být tátou. Ovšem soud to nezajímá.
Já právěže nechci. Chci aby byla malá semnou.
@ivanka5 píše:
Já právěže nechci. Chci aby byla malá semnou.
a na tom si trvej…pořád trvej, že chceš aby dcera byla v tvojí péči…
@ivanka5 Myslím že ji dostaneš…je malá a potřebuje maminku.To by si s tím musela souhlasit. A to ty nechceš. Tak hodně štěstí.
Vím jaké to je peklo mít střídavku ![]()
Dobrý den,
zajímaly by mě vaše zkušenosti. Přítel mě tento týden vyhodil z bytu. Máme spolu 3 měsíční dcerku a on má o ní velký zájem. Nechci mu ji odpírat a spolu bychom se snad i domluvili, ale jeho matka na něj tlačí na střídavou péči. Plně kojím. Silně pochybuju, že by to šlo. Ale raději se vás chci zeptat na váš názor. Předem děkuji.
Ahoj, vím že diskuze je už „pár“ měsíců stará, a popravdě jsem jí ani nedočetla celou, ale zrovna nedávnou jsem se o střídavé péči bavila s mamkou (je sociální pracovnice snad celý život)…strašně na to nadává, jak to vymysleli…budu se jí snažit citovat : původně byl plán u střídavé péče takový, že ve prospěch dítěte se rodiče střídali v bytě, a dítě tím pádem neměnilo prostředí, školu atd…a museli s tím souhlasit i oba rodiče. Pokud jeden se střídavou péči nesouhlasil, nemohl jí soud „odklepnout“…ale to byl jen původní návrh. Momentálně je to tak, že stačí když jeden rodič chce a má na to podmínky, bavme se teda o otcích, a soud střídavou péči povolí. Mamka má dokonce asi 10letou holčičku, která 2 týdny bydlí v Ostravě a 2 týdny v Praze, navštěvuje 2 základní školy. Nejsem si jistá, jak je to, když maminka kojí…ale vím, že mamka říkala, že má ve střídavé péči myslím i roční dítě a že je to postavené na hlavu. Většinou to chtějí tatínkové a maminky s tím nic moc nenadělají. A pokud v tu chvíli je maminka ještě na mateřské dovolené a soud rozhodne pro střídavou péči, tak jí je rodičovský příspěvek odebrán…nevím jak to u vás dopadlo, snad dobře…:)
@KateřinaHl No tak buď v klidu, pokud kojíš tak žádná střídavá péče nebude. Navíc je ještě malinká. Malá má 18 měs. a máme to tak, že si ji bere jednou za týden, a to v neděli od 14 do 17 hod. A to nekojím. Soc. pracovnice sama řekla, že na střídavou péči u tak malého dítěte je brzy…Taky to tak májme, bývalýho matka na něj tlačí…on, jako otec zájem nemá,,ale ONA :-/