Střihla jsem do krve :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
9.2.18 18:57

@andrejika tak me se povedlo to same. U druhe dcery, bylo ji 14 dni (a vcera mela 16.narozky :) ). Udelala jsem to hned na 3 prstickach, jak ja si tenkrat nadavala :zed:. Druhy den se ji to zacalo podebirat, byl vikend, tak jsme jeli na pohotovost. Tam hned poznali, ze jsem strihala nehtiky, ja bych se nejradeji propadla do zapadniho nemecka…mela jsem na krajicku, byli ale uzasni, empaticti. Nicmene me dost vystrasili, ze je to strasne nebezpecne a pokud se to zacne podbirat, muze byt rychle chycena kost a pak je to prusvih. Nechci te vubec strasit, ale radeji to poradne hlidej. Hlavne si nic nevycitej, jeste ted mam husinu, kdyz si na to vzpomenu. Drzim palce a dej vedet :hug:

Edit…dokonce pro to existuje lekarsky nazev, uz si ho ale nepamatuji. Takze to asi tak ojedinele neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.2.18 22:25

Jejda :-( Jak jsi prosím poznala, že se to začíná podbírat? Co si pod tím mám představit? Dnes to má malý červené, dívám se mu na to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.2.18 17:31

Maminky, infekce by se už projevila, ne? Už je to 2 dny. Má to jen tmavě červené v tom narušeném místě. Prst mu nehřeje, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
10.2.18 17:36

@andrejika Tak to už bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.2.18 18:45

Snad ano, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.2.18 08:08

@andrejika ona to mela takove jakoby zhnisane nebo puchyrek, uz jsi to presne nepamatuju. Ale to bys urcite poznala.

Jak to vypada ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.2.18 23:15

Náš malý se narodil taky s pořádnými drápky a hned při prvním záchvatu prdíků si poškrábal celý obličej. Stříhala jsem mu je okamžitě taky a dle porodní asistentky jsem dobře udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.2.18 20:32

Moc děkuju, už je to v pořádku :-) Ale byly to nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí