Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přišel čas!
Přišel čas začít bědovat, že léto bude určitě studené a propršené.
Bědujme ![]()
ba né, já myslím že bude docela dobrý
bude i slunce a všechno
ale ten hnus fialovej co je nyní ![]()
koukala jsem na předpověď na týden…bleee má se ochladit a hnus pršo sněžo, první jarní den mrazy a fuuuuuuj
se toho jara asi nedočkáme, i na vir bychom už potřebovali trochu toho slunce a tepla, kurník
@Borrealis Tak počasí je chladnější, ale už tu je zcela jasně jaro. Má být teplo, pak se zas trochu ochladí, jaro takové je. Střídají se dny, kdy je ke 20 stupňů se dny, kde je kolem 10 - oboje míním denní maxima. A ráno klidně slabý mrazík. Je dobré, že i když nyní sem opět proudí studený vzduch, tak ta teplota se přes den drží nad 10st nebo těsně kolem, což je už pohoda.
@Náhodný host píše:
@Borrealis Tak počasí je chladnější, ale už tu je zcela jasně jaro. Má být teplo, pak se zas trochu ochladí, jaro takové je. Střídají se dny, kdy je ke 20 stupňů se dny, kde je kolem 10 - oboje míním denní maxima. A ráno klidně slabý mrazík. Je dobré, že i když nyní sem opět proudí studený vzduch, tak ta teplota se přes den drží nad 10st nebo těsně kolem, což je už pohoda.
Pohoda bych teda neřekla. Ale lepší než únor, to jo. ![]()
To globální oteplování to pěkně fláká.
@Bábrdl píše:
Pohoda bych teda neřekla. Ale lepší než únor, to jo.To globální oteplování to pěkně fláká.
Celý týden má být až 20 stupňů ![]()
Tak já jsem letní typ… ale vzhledem k vytěženým lesům kvůli kůrovci apod. si přeji, aby aslespoň pár let bylo v létě deštivo, aby se aspoň chytly sazenice stromků a tak…
@123Soňa píše:
Tak já jsem letní typ… ale vzhledem k vytěženým lesům kvůli kůrovci apod. si přeji, aby aslespoň pár let bylo v létě deštivo, aby se aspoň chytly sazenice stromků a tak…
To tady raději nepiš. ![]()
@Monchichik píše:
@aiwwa celý týden určitě ne…o víkendu má být zase zima…
Teď koukám, že do čtvrtka. Na Velikonoce se vrátí normální jarní počasí.
@aiwwa píše:
To tady raději nepiš.
@Monchichik píše:
@aiwwa celý týden určitě ne…o víkendu má být zase zima…
Přesně tak ![]()
@123Soňa píše:![]()
![]()
Prostě jsem potlačila své potřeby ve prospěch životního prostředí
Já doufám v chladné a vlhké léto. ![]()
@aiwwa píše:
Teď koukám, že do čtvrtka. Na Velikonoce se vrátí normální jarní počasí.
O který nikdo nestojí… ![]()
@Bábrdl píše:
O který nikdo nestojí…
V tyhle diskuzi asi ne, ale jinak jo.
@123Soňa píše:![]()
![]()
Prostě jsem potlačila své potřeby ve prospěch životního prostředí
Nic. Žádný deštivý léto. Příroda se s tím srovná. Ve Španělsku mají taky přírodu. A konec debaty ![]()