Stydíte se někdy za své rodiče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.6.11 11:48
Evikk píše:
Je mi z téhle diskuse opravdu smutno. Ať jsou rodiče jacíkoliv, pořád jsou to vaši rodiče, kteří vás vychovali a měli byste jim být vděční za život a vše, co vám kdy s láskou dali a ne kroutit očima, když řeknou něco, co se vám nelíbí.
V pondělí mi umřela maminka a dala bych cokoliv za to, kdybych se za ní mohla na veřejnosti stydět.

Mě je z tého diskuze spíš veselo, zasmála jsem se..
Navíc to, že se občas za rodiče stydím nesouvisí s tím ,že je i tak miluji..Také budu plakat až umřou a budu smutnit.
Ale nebudu se tvářit shovívavě a láskyplně, když můj taťka vezme v krámě tic tac a tváří se jak zoro mstitel.. :oops: :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
12978
25.6.11 11:51
mahdalka píše:
Tak za rodiče ani ne,ty jsou v pohodě a s mámou jsme kamarádky.Ale občas se teda stydím za přítele.Nedávno měl v drogerii problém s tím,že jsem si koupila,podotýkám že za své peníze,protože chodím do práce a vydělávám,kartáček-pro něj drahej.No,byla to švýcarská značka,tuším ža CURAPROX za asi 80 kč.Jenže on byl prostě zvyký na to,že až do ted jsem kupovala kartáčky levný,tudíž obyčejný.No a rovnou z tý drogerie jsme šli na výstavu(terakotová armáda)kde stál vstup 300 kč na os. a navíc si tam přítel koupil knížku a 3 figurky z pálený hlíny za skoro tisícovku 8-o Tak jsem mu řekla,že on mi vyčte kartáček za 80 kč a já ani neceknu,když utratí tisícovku,aby si udělal radost.No a pak jsme si zašli na oběd,já si objednala pizzu za stovku,on že je to drahý a že si dá jen polívku aby neutrácel :pocitac: Jako kdyby jsme chodili na oběd každý den,tak neřeknu ani slovo,ale my si 1X za 3 měs.dojedeme na výlet,kde si dáme oběd a on má řeči.Tak jsem mu řekla že nepiju,nekouřím,děti nemáme,chatu taky ne a že si vydělává,tak nevidím důvod proč bych si občas něco nekoupila,nedošla si na oběd nebo si jen tak neudělala radost

Mahdalko, už asi víš jaký mám tak zběžně názor na tvého partnera, ale každá tvá další příhoda mě dorazí a utvrdí v tom, že toto není v pořádku..
Si vem, až ty své vydělané peníze mít nebudeš, třeba na mateřské..Si ani nevyčistíš zuby.. :mrgreen: :zed:
On je rozmazlené dítě, které s tebou manipuluje a to mi nevymluvíš, fakt ne.. 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
25.6.11 13:05
Evikk píše:
Je mi z téhle diskuse opravdu smutno. Ať jsou rodiče jacíkoliv, pořád jsou to vaši rodiče, kteří vás vychovali a měli byste jim být vděční za život a vše, co vám kdy s láskou dali a ne kroutit očima, když řeknou něco, co se vám nelíbí.
V pondělí mi umřela maminka a dala bych cokoliv za to, kdybych se za ní mohla na veřejnosti stydět.

prijmy mou uprimnou soustrast, je mi lito, ze ti odesla maminka a myslim, ze proto tak citlive reagujes kdyz tu piseme o trapasech, nebo o situacich kdy se za rodice stydime
ja svoje rodice miluju, mamu mam super jak jsem psala, tatka je taky uzasnej, ale to, ze nekdy udela neco, za co bych se nejradeji hanbou propadla,prece neznamena ze ho nadevse miluji.........to je jako kdyby jsi rekla, ze rodice kteri se zlobi na sve dite ho nemiluji, nebo ze kdyz se pohadas se svym partnerem, ze ho nemilujes........
jinak je mi moc lito holek, co tu psaly, ze mely z detsvit peklo, nekdy je proste zivot fakt kurva :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.6.11 13:14
burgundy píše:
V obchodech dělá moje mamka to stejné co matka zakladatelky :mrgreen:ale spíš než stud jsem se tomu smála :oops: Třeba ve značkovém obchodě nahlas prohlásí, že to je dovezený výprodej z před 5 let co se neprodalo v turecku v sekáči :lol:
co se táty týče, vytáčí mne že nechce nosit umělé zuby :twisted: :twisted: :twisted:

No a v zásadě má pravdu s tím oblečením.

Já se za svoje rodiče nestydím. Sice jsou věci z dětství, co jen tak neodpustím, ale mám je ráda a nikde žádnou ostudu nedělají a když, tak sobě, ne mně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.11 13:29

Já se někdy za svou mámu stydím, když jdeme s mými dětmi třeba do zoo. Ona má tendence se dohadovat s lidma a hlasitě komentovat situace. Pokud nastane nějaký spor mých dětí s jinými, tak to začne mluvit nahlas aby to bylo slyšet, a když to nemá odezvu, tak to jde říct přímo a dohaduje se tam jak trhovkyně třeba o to, čí dítě bylo dřív na houpačce :oops: Je mi za ní trapně, i když to dělá pro mě a moje děti a já jí mám moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.11 13:42
mahdalka píše:
Nějak mi to ujelo,že si vydělávám,ne vydělává,jeho peníze neutrácím,mám svoje

Ten tvůj přítel je poněkud zvláštní. A to, že zdůrazňuješ, že za své peníze, tak já si myslím, že i kdybyste měli peníze společné a máte na to, tak si přece můžeš dopřát kartáček za 80,– :think: Až budete mít děti, tak ti bude část peněz odměřovat na tebe a děti a zbytek bude jeho kapesné? :think: Já být tebou, tak tyhle věci si srovnám a vyříkám s ním ještě, dokud je čas.

• Citovat
  • Upravit
16557
25.6.11 17:57

Lizbeth,máš pravdu,bohužel :oops: vím to,ale já už jsem si na ty jeho řeči zvykla a neřeším je,pouštím je jedním uchem tam a druhým ven,pro mě nemá cenu se s ním hádat.Teda o penězích jsem mu řekla svý a taky že se nebudu obhajovat pokaždý,když si něco koupím.Jinak doufám,že i když budu na mateřský,dál budu mít svůj příjem a mimo to i peníze z pronájmu bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.6.11 18:03
mahdalka píše:
Lizbeth,máš pravdu,bohužel :oops: vím to,ale já už jsem si na ty jeho řeči zvykla a neřeším je,pouštím je jedním uchem tam a druhým ven,pro mě nemá cenu se s ním hádat.Teda o penězích jsem mu řekla svý a taky že se nebudu obhajovat pokaždý,když si něco koupím.Jinak doufám,že i když budu na mateřský,dál budu mít svůj příjem a mimo to i peníze z pronájmu bytu

šmarjá ty jsi tak hodná, až bych tě chtěla domů :mrgreen: :hug:
Ale upřímně - vy nikdy nebudete partneři v tom pravém smyslu slova..Pořád každý na svém písečku, bohužel..Ještě že jsi beránčí povaha.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.6.11 18:45

Já se přidám k těm, co se někdy za rodiče stydí - já konkrétně za svého tátu. Myslí si, že je děsnej playboy :-), což tedy fakt není. Nejvíc trapně mi vždy bylo, když balil moje kamarádky (později i bráchovy kamarádky), hned jim nabízel tykání, měl blbé narážky, předváděl se, zval je na víno, … Bylo mi za něj stydno, choval se jak nadrženej puberťák. A když jsem mu řekla, že je to trapný, ať to příště nedělá, tak mi vždy řekl, že na tom nevidí nic špatného :zed: A dělal to i v době, kdy byli ještě s mamkou spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 19:09

Cilly,to je teda hustý,to by mi taky dost vadilo :cert: Jem si úplně vzpomněla na film"Americká krása".Ty chlapy jsou spíš směšný :zed:
Lizbeth,Můj přítel je docela dominantní a to může být ve vztahu vždycky jen jeden a mě to nějak nevadí,hodně na něj dám,ale umím si i dupnout a hádat se,když je třeba.Ale máš pravdu,jsem beránčí povaha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.6.11 21:03

mahdalka píše:
Cilly,to je teda hustý,to by mi taky dost vadilo :cert: Jem si úplně vzpomněla na film"Americká krása".Ty chlapy jsou spíš směšný

jj, přesně tak, jsou pro smích a hlavně pro ostudu. Teď má tatíček jinou zájmovou skupinu - slečny z Ruska. Je zaregistrovaný na nějaké ruské seznamce, dvě nebo tři „Marfušky“ už tu měl na návštěvě, … raději už nekomentuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová