Stydíte se, že šetříte na oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2245
30.10.10 11:04

Ahoj,

já taky mám pro Lindu skoro všechno buď po Matýskovi a nebo od kámošek po jejich holčičkách je pravda že za oblečení utratím minimum teda pro malou,ale Matýskovi teda občas koupím drahé oblečení,ale jsou to třeba věci na zimu nepromokavé jezdíme hodně na hory a tak se to vyplatí Matěj to nezničí j dost opatrný a mám to potom i pro Lindu tak to propočítám na dvě děti a je ta částka hned lepší

ale neboj já bych taky klidně trička a takové věci koupila u ťamanců taky nemám tiskárnu na peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.10.10 11:08

prostě si ty kozačku budu udržovat, promašťovat a nechám je na gala… a jinak budu nosit jiné.

U mě je trochu problém, že jsme baculka, čili na mě v sekáčích až tak moc oblečení není… pokud pro baculky, tak stará mladá.. no dík.
Ale pěkné a levné kousky se dají koupit v C&A nebo New Yorkeru. Takko na mě obvykle nic nemá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.10.10 11:26

Zatim jsem se nastesti setkala jen jednou s tim, ze by mel nekdo problem se sekacovym oblecenim, s dotycnou se nestykam a ostatni kamaradky taky nakupuji prevazne bazarkove a sekacove jako ja. Bazarky a sekace vymetam jak se da, vazne se nebojim, ze bysme mohli od puvodniho majitele neco chytit :lol: Vietnamske mi taky nevadi, taky kupujeme, ale je to hodne umely, me a Tomikovi to nedela dobre na kuzi :cry:
Nove kupuju boty, obleceni jen vyjimecne, vetsinou v akcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069

Zatim jsem se nastesti setkala jen jednou s tim, ze by mel nekdo problem se sekacovym oblecenim, s dotycnou se nestykam a ostatni kamaradky taky nakupuji prevazne bazarkove a sekacove jako ja. Bazarky a sekace vymetam jak se da, vazne se nebojim, ze bysme mohli od puvodniho majitele neco chytit :lol: Vietnamske mi taky nevadi, taky kupujeme, ale je to hodne umely, me a Tomikovi to nedela dobre na kuzi :cry:
Nove kupuju boty, obleceni jen vyjimecne, vetsinou v akcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

U Vietnamců moc ne, málokdy to drží tvar a barvu, ale pokud to vypadá na omak (materiál) a pro oko (rovné švy a tak) dobře, koupím klidně i tam.
Nějaké věci Majda podědí, dvakrát za rok je tady v kulturáku burza dětského oblečení a pak hodně nakupuju na mimibazaru. Vždycky ty věci přijdou vyprané a voňavé (někdy až moc=)), stejně vždycky všechno vyperu znova.
Kamenných sekáčů s dětskými věcmi tu moc není, ale když občas narazím na dobrý kousek, taky klidně koupím. (pokud to není smradlavý nějaký zaplivaný kutloch se dvěma krabicema hadrů, i na takový jsem narazila).
Raděj koupím pořádné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
30.10.10 11:31

mě to přijde téměř nesmyslné kupovat nové věci, raději dát ještě smysl těm už používaným. Věcí je nesmyslně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.10.10 11:32

Hmmm, raději dopřeju dítěti kvalitu :lol: Možná tak v jídle, protože tam je předpoklad, že z toho bude mít nějaký užitek. Nebo u bot. Ale jinak nepozoruju rozdíl v blaženosti mého dítěte, jestli má na sobě značku nebo něco z trhu, takže nechápu, jaké dopřávání měly maminky na mysli :lol: :lol: :lol: U svého dítěte vidím, že je mu úplně jedno, jaké tričko si poleje :lol:

Takže se nestydím, naopak, mám radost, jak jsem výhodně nakoupila :mrgreen: Čímž nevtrdím, že kdybych na to měla, tak značkové nekoupím, ale bohužel nemám a nemyslím si, že je to zrovna to, co by dítěti působilo nějakou újmu.

Momentálně jsem hrdá na to, že jsem v Kenvelu ulovila ve výprodeji bundu na Samíka za 250,– :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.10.10 11:33

J8 jsem nečetla celou diskuzi.
Oblečení si nejraději kupuju v sekáčích. Samozřejmně krom spodního prádla. Nejradši mám britské sekáče, kde je zboží značkové, kvalitní a neponičené. No a tak mám doma značkový hadra, který by mě stály v obchodě pěkných pár stovek. Nakupujeme víceméně celá rodina.
Někdy nakupuju při výprodejích v tescu.
Akorát na botech nešetříme a kupujeme nový. Jo a zimní bundy, ale ty nekupujeme každý rok. Kupovali jsme naposledy před asi 4 rokama a pořád drží.
Jo a nestydím se za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
30.10.10 11:43

Nemáš se za co stydět,já se teda rozhodně nestydíma někdy i chlubím když se zadařilo :mrgreen: :mrgreen:

U vietnamců nekupuju nic!!Kvalita hrozná,žmolky,páře se to…

Markit-taky jsem silnější a v Takku se vždycky najde spousty věci.Mají tu modu Maxi blue a ta je pro baculky :palec:

Teď třeba byly slevy v Takku,sice fronty jak blázen ale mám pro sebe bundu za 500kč místo 1tis. :-P :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.10.10 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.10.10 11:50

Já na malou kupuju nové jen botky a spodní prádlo, jinak má téměř všechno z MMB. Kupuju nošené značkové věci, protože když si je nemůžu prohlédnout, tak u značek mám jakž takž záruku kvality, samo to taky nefunguje 100%. A mám radost, jak jsem dobře nakoupila… :mrgreen: A rozhodně se za to nestydím :palec: Naopak mi přijde blbost utratit polovinu mateřské za nové značkové hadry pro děcko, které z nich za 3 měsíce vyroste a pak mu nebudu moct koupit ke konci měsíce ani jogurt… :wink: Navíc věci po Anežce znovu prodávám, takže mě to vlastně nestojí skoro nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.10.10 11:52

taky se netydím za to že nakupuji v sekáčích nebo na MMB :palec: - nechají se ulovit krásné kousky (mmch hodně i značkové, což je teda ve finále fakt jedno, na značku to „nejezí“ že :lol: ) a Heli mám velkou fešandu

fakt mám mnohem větší radost když vím, že má na sobě bundu třeba za 100 a ne za 800,– z C&A :roll: (nic proti C&A, bodýčka mají levná :lol: ) - achlubím se tím

a dokáží mě nadzvednout komentáře typu „bůh ví, co to dítě mělo“ :pocitac: proboha tak je to jenom dítě které tu věc nosí tak půl roku, víc to ani nestihne a co by jako mělo mít? lepru? (jedna známá tím taky argumentuje a raději dává věci synovi od tety po bratránkovi staré 25 let :roll: )

to já raději risku tu „nemoc“ za 50,– a mám doma fešandu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
30.10.10 11:54

hihi, zrovna včera jsem se celý den dmula pýchou jak jsem skvěle nakoupila v drs hrabárně… 15 ks oblečení (trička,tepláky,mikiny,budopláštěnku) za 300 Kč - zas půjdu nakupovat až na jaře… :pankac: :pankac: :pankac:

Boty, pyžama,bodyčka,punčocháčky teda kupuji zásadně nové. to mi přijde jako bych si kupovala onošené spodní prádlo pro sebe… :poblion:

Kupovat za velké peníze drahé oblečení umí každý,ale ulovit skvělý kus za pár korun - to už je štěstí a umění hledat!!!! :wink: :wink: :lol:

Lovu levných hadříků ZDAR!!! :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.10.10 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.10.10 11:55

Tak ja Vietnamce taky nemusim, prave z vyse zminovanych duvodu - kvalita zadna, po dvou vypranich se to pare a tak. Ale zase na druhou stranu treba u nas maji Vietnamci i „lepsi“ znacky jako Frog, tak od toho hodne kupuju teplaky a i treba vyteplene sustaky. Drzi dobre. :-D
Jinak jsou u nas dva sekace, jeden dokonce vykupuje zbozi do komisniho prodeje. Tak tam koupim super trick za 40,– a tak.
Rozhodne se za nase nakupy nestydim, kdyz se nekdo zepta, tak rikam, ze to je sekace. Reakce zatim pozitivni. :think:
Na druhou stranu ale kupuju i nove, ted maji kluci svetriky a cepice z Tesca. Po nikom nededime, tak kdyz to proste potrebuju, tak nakoupim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
30.10.10 11:56

ibbu-tak to je hustý,to raději ze sekáče než nějaký nemodní kusy. :mrgreen:
Mě vadí ne že mají děti věci ze sekáče/bazaru,ale když to mají o 3 čísla větší a mají to 5× ohrnuté :zed: Jenom aby to dýl vydželo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.10.10 12:07

Dávám přednost věcem poděděným a sekáčovým :lol: Prostě mám mnohem lepší pocit, že to je kvalitnější, když už to vydrželo nespočet vyprání. Kolikrát jsem koupila věci, ze kterých po vyprání viseli nitě. Nevidím zas takový rozdíl mezi oblečením z bazaru a od kámošky (kdoví, kolik dětí už to předtím zdědilo, takže dohledatelnost „nemocí“ je naprosto totožná :mrgreen: ). Zrovna před 14ti dny jsem tam koupila rukavice, tričko, 2 zimní bundy.. jedna nepromokavá do sněhu, druhá je spíš do sucha, ale má odepínací vestičku, takže nositelná pozdim-zima-jaro a celková cena 280,– :dance:
Ještě se mi tam líbila kombinézka za 190,–, ta byla opravdu jak nová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný