Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě musím podotknout, že kupuji kvalitní punčocháčky. Takové ty silonové, co stojí kolem 30 Kč jsou fakt šílené
A těch nití uvnitř ![]()
Zrovna teď jsem na MMB ulovila tuhle bundičku, je s odepínací mikinkou
.
http://i.mimibazar.cz/…36930565.jpg
Nakupuji tam skoro všechno, občas i tady v Bazárku. Po obchodech nechodím, nebaví mě to. Teda ono by mě bavilo se pohrabat v sekáčku, ale ne s Vikčou za zadkem ![]()
Jen bodyčka kupuji v Tescu, když je na ně akce.
Taky se úlovky ráda pochlubím ![]()
Já tedy nešetřím ani na oblečení ani na botech : Dbám na to ,aby cena dpovídala kvalitě nebo byla popř.nižší .Ikdyž občas mám cukání ,že bych si připlatila za lepší značku abych mohla „dělat machry“ -no ,ale nakonec mě to vždycky naštěstí přejde ![]()
Ahoj, tak já se taky přiznám, že moje dítě má jen pár nových kousků, krom bot, ty ještě nemáme žádný, ale budem muset pořídit a chci kvalitní. Ale skoro vše co má je sice z druhé ruky, od tety a nebo z aukra, ale je to pěkné a moc to nestálo. Nevím proč bych měla dítěti kupovat značkové věci, když z toho stejně nemá rozum a zničí to. A propo když se nad tím zamyslím, tak co je to značkové zboží? Je to jen to, že to šije významná firma a platí se za její značku a myslím si, že stejně kvalitně dokáže ušít i míň známá firma (nemyslím tím větnamce).
za co se stydět? Za to, že neutratíš majlant a ještě to vypadá dobře? Ba naopak ti to bude ještě záviděno
Ja si nemuzu dovolit nakupovat znackove veci a nijak me to netrapi. Kdyz vidim dite, ktere je cele oblecene do Adidas, Nike a je mu to uplne ukradeny, tak si tukam na hlavu. Pro me to jsou proste vyhozeny penize.
Ja nakupuju na aukru, v sekacich a casto se mi stane, ze se me nekdo zepta, jee to je pekny, kde jsi to koupila? Kdyz reknu v sekaci, tak reknou, ty mas stesti, ze se ti podari sehnat takovy hezky veci. Nestydim se za to. U vietnamcu nakupuju omezene, ted jsem tam koupila teplaky, ktery jsou bavlneny, coz je pro me dulezity. Posledni dobou mi prijde, ze vietnamci podrazili. Nicmene kdyz jsem si u nich kupovala nejake veci na sebe, tak hned zezmolkovately, coz mi teda vadi. Nejsem nakupovaci maniak, takze preferuju kvalitnejsi veci a ty se daji koupit z druhe ruky.
Včera mi dvě starší paní pochválily malou, jak jí to sluší…byla od hlavy až k patě alá sekáč ![]()
inak, neviem ako vam, ale mne v poslednej dobe pride adidas, nike a pod. priblizne rovnaka kvalita ako cinak. ![]()
dokonca to v niektorych predajniach aj tak smrdi ![]()
Markit.Hl píše:ibbu píše:A co je na tom špatného??
raději dává věci synovi od tety po bratránkovi staré 25 let)
Kačenka na doma už jako miminečko nosila dupačky z maka staré 33 let ( jako 8 v pořadí). A další dítko bude 9…
Nic jim není, nepoškozené, dupajdy nevytahané. Vyvařím, vyžehlím a paráda…
A na parádu 2 bodynka a 2 pěkná oblečení stačí.
ale jo, každého věc … já mám prostě ráda naparáděné miminko
a do toho mi 30 let staré oblečení nepasuje, teda aspoň to, co doma zbylo po mě a manželovi …
dupačky osobně moc neřeším, na těch je paráda jedno jestli nové nebo staré ale zachovalé (můj názor!)… my je nenosili skoro vůbec ![]()
ale každý si děláme jak uznáme za vhodné ![]()
Já zase nemám ráda na novorozencích a malých kojencích ponožky, tepláky nebo jakékoliv kalhoty, které jsou zakončené gumou na těle, trička, které se při zvednutí vyhrnují. A dále rifličky. Věřím, že v tom malému dítěti nemůže být dobře.Zvlášť baculatějším kojencům se to zařezává do faldíčků. Ale nerýpu,je to každého věc ![]()
A právě ve značkových sekáčích jsem viděla novorozenecká trika a rifličky, tak ani nevím, co bych tam nakupovala ![]()
Co se týče starého oblečení, doma jsem použila jen hodně zachovalé dupačky a v létě na starší dítě lněné košilky. Bylo hrozné horko. Po nás toho moc nezbylo, bylo nás hodně. Ale nevadí mi zánovní oblečení na dětech, pokud je čisté a vyžehlené.
Před svými blízkými a dobrými kamarádkami se nestydím. Ale před někým cizím nebo málo známým buď mlžím nebo zapírám. Od Vietnamců mám dost oblečení (ne teda všechno, ale prostě dost).
Oblečky pro malou kupuju nejčastěji přes Aukro nebo MMB, samozřejmě má i něco nové. Ale většinou, když někdo malou chválí, jak je vyparáděná, tak skoro vždycky má na sobě něco sekáčového ![]()
covece riflicky podle me vypadaji desne predacky
navic povetsinou jsou elastice (alespon ty, co jsem podedila ja). Musim rict, ze sekacove pouzivam, ale obleceni po manzelovi je fakt uz stare i na muj vkus - a hlavne takove nejake pitome. sirsi nez delsi, knoflicky, chybi rozepinani v rozkroku, svetriky z toho materialu, co se po nem jezi vlasy.....
Tak já patřím mezi ty co vyrábí věci do sekáču,teda kupuju jen nové značkové a pak někdy i za pár korun prodám ve 100% stavu(někdyza nákupku
) ale zrovna nedávno sem šla k vietnamcum snad poprvé v životě a koupila sem 2 punčocháče do školky za 35kč
a měla sem s toho takovou radost jaký jsou pěkný že sem to všem nahlásila ![]()
Jinak ale opravdu dám na značky proto že pak dobře prodám a Maty je fešák a věci vypadaj jak nové i po roce nošení,ale když něco koupim levně a pěkně tak se nestydim to říci i když u mě je to spíše jednou ročně proto že vše nakupuji jen přes internet ![]()
soldi píše:
inak, neviem ako vam, ale mne v poslednej dobe pride adidas, nike a pod. priblizne rovnaka kvalita ako cinak.dokonca to v niektorych predajniach aj tak smrdi
soldi jak si na to přišla?To ti klidně udělám radost a budu se s tebou přít proto že adidas atd. prodávám,projde mi toho rukou spoustu a niko mi to nikdy nereklamoval a sama vidim že ani po roce nemaj tepláky žmolky
Mě na MMB trochu odrazuje to blbé poštovné, protože si u jedné nenajdu víc věcí. Plk už třeba nebývá cena tak zajímavá.