Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Charlot píše:soldi píše:Možná v predajniach ve stánku
inak, neviem ako vam, ale mne v poslednej dobe pride adidas, nike a pod. priblizne rovnaka kvalita ako cinak.dokonca to v niektorych predajniach aj tak smrdi
.
tak to neviem, v takej som este nebola.
soldi píše:Kamča.dalmatinka píše:soldi píše:Tak občas na to značkové oblečení mrkni alespon na netu at víš že velké nápisy dětské oblečení nemá(pro dospělé nevim sama bych si to pro sebe taky nekoupila tak na to nekoukám.Pochybuju že nosíš sama dětské oblečení adidas atd.. tak proto sem tě komentovala.Těžko mužeš posoudit kvalitu jen podle toho že to vidíš v krámu![]()
.
ale ano, kvalita sa da poznat uz na omak- pozriem trciace nitky, skusim latku, atd…
nehovorim, ze su to uplne shity, ale cena je neumerna kvalite.
osobne by som to nekupila, tie velke napisy a znaky vsade dookola mi pridu lacne.
Tady fakt nejde o to aby každý viděl že má puma soupravu ale o to že se mi to zboží líbí a malej nosí takže posuzovat kvalitu opravdu mohu a zase to tak drahé není.Souprava cca 1000kč se lehce za 600-700prodápekne, ze sa ma snazis presvedcit, ale asi sa Ti to nepodari
mozno preto, ze je strasne vela fakeov, takze pre mna sa oblecenie tejto znacky rovna nakupom u vietnamcov.mam proste k adidas a nike hlboku antipatiu
Tak to se opravdu nesnažím tě přesvědčit,jen sem ti řekla že nemužeš posuzovat něco co si vlastně neměla.To je jako kdybych říkala jak se operuje žlučník
Ty to ale asi stejně nechápeš jak sem to myslela.
Pokud mluvíš o nepravém falzlém oblečení a srovnáváš to tak to už je škoda slov
Soldi, ber jako dotaz, ne rýpání - ale jak víš, jak je to oblečení kvalitní, když si ho nekupuješ a máš k němu averzi?
Možná jsem divná já, ale nákup těchto značek mě též absolutně neláká, tak do těch jejich obchodů ani nelezu, považovala bych to za ztrátu času, abych se tam šla dívat jenom, jaké tam mají hrůzy
Případně pokud to někde náááhodou visí tam, kde už jsem (což je dost málokdy), tak to ani nezkoumám, vůbec k tomu regálu nejdu ![]()
kamca
nehovorim o fakeoch, pisem, ze vela ludi nosi fakey, a to je tiez jednym z dovodov preco mam antipatiu k tym znackam.
a nerozumiem, z coho usudzujes, ze nemam skusenosti s tymi znackami.
proste som napisala svoj nazor, nerozumiem, preco to riesis.
a prirovnavat posudenie kvality oblecenia na omak a operaciu zlcnika tak to uz je uplny ulet ![]()
nepotrebujem nieco nosit aby som zistila kvalitu materialu, ci videla ako je to usite.
a nemyslim si, ze mam taky vplyv, aby som napisanim svojho nazoru niekoho ovplyvnila a robila zlu reklamu ako Ty pises.
Hezky vecer!
Nekoukam se vubec na znacku,ale pouze na kvalitu jako na napr.vysku vodniho sloupce,pouzite materialy a podobne. My coby horalove zkratka POTREBUJEME OBLECENI TAKOVE,ABY SKUTECNE ! NEPROFOUKLO A NEPROMOKLO A TO ANI PO DELSIM POBYTU VENKU.A jestli je to takova nebo makova znacka,je mi sumak!
HOWGH ![]()
angua, ano, viem ake je to oblecenie „kvalitne“ vsak na zaklade niecoho som si tu averziu a nazor musela urobit, nie? ![]()
soldi píše:
kamcanehovorim o fakeoch, pisem, ze vela ludi nosi fakey, a to je tiez jednym z dovodov preco mam antipatiu k tym znackam.
a nerozumiem, z coho usudzujes, ze nemam skusenosti s tymi znackami.
proste som napisala svoj nazor, nerozumiem, preco to riesis.
a prirovnavat posudenie kvality oblecenia na omak a operaciu zlcnika tak to uz je uplny uletnepotrebujem nieco nosit aby som zistila kvalitu materialu, ci videla ako je to usite.
a nemyslim si, ze mam taky vplyv, aby som napisanim svojho nazoru niekoho ovplyvnila a robila zlu reklamu ako Ty pises.
Asi opravdu nechápeš co je přirovnání ![]()
S čeho posuzuju.S toho že asi nemáš dítě které by se v takovm pro tebe smradlavém hadru válelo celej den venku a šoupalo se pokolenou.
Jinak máš pravdu v tom že ty by si nikoho ovlivnit nemohla ale přesto vlastně píšeš o něčem s čím zkušenost nemáš takže tvuj názor vlastně měl jen tak vyšumět,ale mě to hold nedalo no. ![]()
soldi píše:
angua, ano, viem ake je to oblecenie „kvalitne“ vsak na zaklade niecoho som si tu averziu a nazor musela urobit, nie?
No to jo, ale psalas, že jsou to šunty v poslední době, tak to sis tu averzi vytvořila rychle
Nebo to teda nechápu, asi jsem natvrdlá… Ale neva, jenom jsem se chtěla zeptat ![]()
angua, mozno to suvisi aj s tym, ze nerada nosim to, co ma na sebe kazdy druhy. a mikinu s napisom cez celu hrud, ze ADIDAS, ma kazdy sedlak.
pointou mojho prispevku bolo, ze cena nezodpoveda kvalite.
ale opakujem, je to len moj nazor a nerozumiem, preco riesite, ci je zly a na zaklade coho som si ho vytvorila a ci mam alebo nemam pravo na ten nazor (kedze ako kamca podotkla, ked nemam deti, nemozem poznat kvalitu detskeho oblecenia
)
Mám pár oblíbených „značek“, u kterých už vím, jak synovu sedí velikosti a že mají užší střihy… Jejich oblečení pak kupuji přednostně, nejčastěji na MMB.
Párkrát jsem koupila i věc, která vypadala krásně, byla v perfektním stavu, ale pro moje nudloidní dítě absolutně nepoužitelná, kalhoty mu padaly, bunda byla široká na dva takové… Naštěstí jsem všechno zase znovu prodala, cca za stejnou cenu, jako jsem nakoupila.
Kupuji hlavně na MMB nebo Aukru, nemám možnost hlídání a s dítětem, které nevydrží ani chvíli v klidu, toho moc nenakoupím… Občas bodýčka v CaA nebo něco dostaneme, stoprocentně nové máme jen boty. Až bude bez plen, budu kupovat nové spodní prádlo
.
Pro sebe nenakupuju snad vůbec, naposledy v létě jedno tričko ve výprodeji, ale u sebe zkouším a neřeším, kde nebo za kolik. Obecně nakupování oblečení na sebe nesnáším, takže se snažím ho minimalizovat
.
Značkové /neznačkové věci…Já nevyžaduji,manžel pravý opak.
Musím mu dát za pravdu ![]()
Pověste na sluníčko obyč triko z Tesca(i jiné levnější) a Puma( i jiné značkové) triko(několikrát).Tesco po 3-4 pověšení vyšísuje a Puma i po 100 vyprání a pověšení na sluníčko krásně syté barvy.Takže zde se opravdu vyplatí investovat(myslím u dospělích,prcci z toho tak rychle vyrostou)
Příspěvek upraven 30.10.10 v 22:34
soldi píše:
angua, mozno to suvisi aj s tym, ze nerada nosim to, co ma na sebe kazdy druhy. a mikinu s napisom cez celu hrud, ze ADIDAS, ma kazdy sedlak.pointou mojho prispevku bolo, ze cena nezodpoveda kvalite.
ale opakujem, je to len moj nazor a nerozumiem, preco riesite, ci je zly a na zaklade coho som si ho vytvorila a ci mam alebo nemam pravo na ten nazor (kedze ako kamca podotkla, ked nemam deti, nemozem poznat kvalitu detskeho oblecenia)
Ty si opravdu zvláštní ukaz
.Soldi ano těžko mužeš posoudt kvalitu dětského oblečení pokud ho sama nenosíš a nešoupeš se po dlažbě pul dne.Ano stejně těžko mužeš posoudit třeba jak vydrží značkové oblečení ve sněhu a neznačkové ve sněhu pokud se v tom sněhu neválíš a stejně tak játěžko posoudim oblečení s losem když ho neznám a přesto nebudu psát toje určitě nějakej kšunt když j tam parohatej sob nebo los?:-))
Pokud nechápeš ani tyto přirovnání tak ti soldi přeju hezkej večer až zase bude nějaké téma kde máš co říci a vyvěštit kvalitu něčeho co neznáš tak se tam s tebou ráda potkám a zase podepatujem ![]()
To není ješitnost,ale jde princip ![]()
Soldi, to já s tebou souhlasím v hodnocení mikin s nápisem přes celou hruď, jenom že mě by nenapadlo na oblečení, které se mi nelíbí, ani jít šahat - nevím, proč bych to dělala, když si to stejně nebudu brát
Takže o tom, jak je ušitý Nike apod. a z jakého materiálu nevím nic, protože k tomu mám opravdu averzi a zloděje ze zásady nepodporuju ![]()
Prostě mě jenom zajímalo, jestli jsem divná a je normální, že lidi chodí i do obchodů, kde předem ví, že si nic nekoupí a ještě tam ošmatlají, na co přijdou
![]()
verenika píše:
Značkové /neznačkové věci…Já nevyžaduji,manžel pravý opak.Musím mu dát za pravdu
Pověste na sluníčko obyč triko z Tesca a Puma triko(několikrát).Tesco po 3-4 pověšení vyšísuje a Puma i po 100 vyprání a pověšení na sluníčko krásně syté barvy.Takže zde se opravdu vyplatí investovat(myslím u dospělích,prcci z toho tak rychle vyrostou)
Přesně tak nejsem tak bohatá abych si kupovala levné věci.
Kamča.dalmatinka píše:verenika píše:Přesně tak nejsem tak bohatá abych si kupovala levné věci.
Značkové /neznačkové věci…Já nevyžaduji,manžel pravý opak.Musím mu dát za pravdu
Pověste na sluníčko obyč triko z Tesca a Puma triko(několikrát).Tesco po 3-4 pověšení vyšísuje a Puma i po 100 vyprání a pověšení na sluníčko krásně syté barvy.Takže zde se opravdu vyplatí investovat(myslím u dospělích,prcci z toho tak rychle vyrostou)
On má fakt třeba trička 5 let(ty lepší a nejdražší) a vypadají stále super ![]()