Suché tonutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
11.6.18 22:30

Já už bych měla syna x krát uduseneho. Učí se pít z hrníčku a nejde mu to, Kucka pokaždý, když si lokne a to je několikrát za den. Opravdu bych se nebála. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
24.2.19 10:19

ahojky, omlouvám se předem za debilní dotaz, ale jsem posera a doma mě docela naplašili :mrgreen: :roll: ráno jsem se chtěla napít koly a po druhém loku jsem jakoby blbě polkla nebo nevím co to bylo a začala jsem kašlat, lechtalo mě v krku , normálně bych to neřešila ale doma si ze mě dělali srandu že jsem to vdechla a teď budu mít zápal plic a nevím co ještě.. je to možné? pořád mi to vrtá hlavou a musím na to myslet :( podobné téma jsem nenašla tak jsem to hodila sem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.2.19 10:29

@sandra001 to je vtip?? zápal plic opravdu nedostaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
24.2.19 10:33
@MarketaC4 píše:
@sandra001 to je vtip?? zápal plic opravdu nedostaneš

neni to vtip, dlouho jsem měla panické ataky a ještě nejsem úplně ok, takže i takováhle debilita mě dokáže rozhodit, normálně bych to neřešila ale brácha si ze mě dělal srandu že jestli to mám v plicích a bla bla .. no a já teď sama doma, vrtá mi to v hlavě. nic jdu radši uklízet ať zaměstnám hlavu a děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.2.19 10:34

Klid. Každej se někdy zakuckal a přežili jsme to.

• Citovat
  • Upravit
1289
24.2.19 10:35
@Detsa píše:
Kdyby se mělo neco opravdu stát, tak hadam ze přitom tonuti :). Tím žes to vykašlala se ti určitě nic nestane :D. Nebud hypochondr

já právě občas jsem hypochondr :mrgreen: :mrgreen: ale jenom když mě někdo doplaší :roll: :mrgreen: no děkuji za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.2.19 10:59

@sandra001 Ne nic se ti nestane a bráchovi řekni ,že je debil ,když ví jaké jsi měla problémy a dělá si z tebe srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák