Sušička Miele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.19 19:45

Taky mam susicku miele a nikdy se mi v ni nic nesrazilo ani nijak neznicilo. At uz to bylo obleceni z Pepca nebo znackove.

• Citovat
  • Upravit
85544
2.6.19 20:22
@Anonymní píše:
Taky mam susicku miele a nikdy se mi v ni nic nesrazilo ani nijak neznicilo. At uz to bylo obleceni z Pepca nebo znackove.

No tak teda nechapu. A to ji mate jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.19 20:27

@blumen asi 3 roky. Je to nějaký typ s tepelným čerpadlem. Nebyla to úplně ta nejlevnější co mají v nabídce, ale taky ne ta nejdražší. Jsem s ní spokojená. Sušila jsem v ní opravdu všechno. Věci pro mimino koupené hlavně v tesco, lidlu a pepco. Věci pro nás zvládne taky v pohodě. Jen tedy třeba polo trička je lepší ještě vyžehlit, ale to asi záleží jak je člověk hodně náročný. A košile žehlím všechny i ty easy iron.

• Citovat
  • Upravit
42
2.6.19 22:07

@moncicaky
model TWE520 WP za 30 tis :zed:

@blumen
Ma susit po přepočítání kolem hodiny, myslim, ze si v prubehu minuty pridava, ale susi pak max 1,5 hodiny. Taky bych radeji pockala dele, ale to mi neovlivnime, takova moznost tam neni. Mate stejny typ? Asi udelali soudruzi v Miele nekde chybu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
3.6.19 01:06
@Magdda píše: @moncicaky
model TWE520 WP za 30 tis :zed:@blumen
Ma susit po přepočítání kolem hodiny, myslim, ze si v prubehu minuty pridava, ale susi pak max 1,5 hodiny. Taky bych radeji pockala dele, ale to mi neovlivnime, takova moznost tam neni. Mate stejny typ? Asi udelali soudruzi v Miele nekde chybu :(

Tahle sušička má topné tělesa které zvyšují teplotu při sušení, to obyčejnějné susičky s tepelným čerpadlem nemají a suší prádlo jen při nizké, teplotě jediné teplo které do sušení dodají te teplo odpadní. Vyšší teplota vzduchu a rychlé zmněna teplot způsobuje srážení. Pokud to jde tak ty topná tělesa vypni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
3.6.19 05:47
@Magdda píše: @moncicaky
model TWE520 WP za 30 tis :zed:@blumen
Ma susit po přepočítání kolem hodiny, myslim, ze si v prubehu minuty pridava, ale susi pak max 1,5 hodiny. Taky bych radeji pockala dele, ale to mi neovlivnime, takova moznost tam neni. Mate stejny typ? Asi udelali soudruzi v Miele nekde chybu :(

Pak mrknu, co mame za typ. Taky to prepocitava. My brali takovou, aby mohla stat v chodbe bez pripojeni na odpad, taky za 30 tisic. Doporucili nam ji znami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
3.6.19 05:49

@MartinKa36 tak to bude tim, jakou mame nevim, predpokladm, ze ti bude ono a ze vypnout nepujde nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
3.6.19 06:57
@MartinKa36 píše:
Tahle sušička má topné tělesa které zvyšují teplotu při sušení, to obyčejnějné susičky s tepelným čerpadlem nemají a suší prádlo jen při nizké, teplotě jediné teplo které do sušení dodají te teplo odpadní. Vyšší teplota vzduchu a rychlé zmněna teplot způsobuje srážení. Pokud to jde tak ty topná tělesa vypni.

To je docela zásadní informace. Schválně jsme koukala na stránky Miele, ale přiznám se, že z nich nejsem schopná přesně zjistit, jestli mají i tu „obyčejnou“ sušičku jen s tepelným čerpadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.6.19 08:44

@Magdda tak to mam ten samy model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
3.6.19 09:31

@MartinKa36 tak my mame Miele TDB 230 WP Active. Ale koukam, ze u nas ani jine momentalne nenabizi (zahranici), tak jsem vybirala z techto. A same kladne recenze jen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.6.19 09:51
@MartinKa36 píše:
Tahle sušička má topné tělesa které zvyšují teplotu při sušení, to obyčejnějné susičky s tepelným čerpadlem nemají a suší prádlo jen při nizké, teplotě jediné teplo které do sušení dodají te teplo odpadní. Vyšší teplota vzduchu a rychlé zmněna teplot způsobuje srážení. Pokud to jde tak ty topná tělesa vypni.

Dle navodu si ja sama nic nevypnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.6.19 09:52
@Mončičáki píše:
@Magdda tak to mam ten samy model

A polovinu veci tam kvuli srazeni nedavate. Tak to pak mame susicku na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.19 14:50

@MartinKa36 já by tedy netvrdila, že se prádlo sráží kvůli tepelnému čerpadlu a že tepelné čerpadlo je k ničemu. Máme miele s tep. cerpadlem A nikdy se mi nic nesrazilo. A zajímavé je, že ty sušicky od miele do 30 tis. jsou většinou bez tep. čerpadla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
85544
3.6.19 15:05
@Magdda píše:
A polovinu veci tam kvuli srazeni nedavate. Tak to pak mame susicku na prd.

Ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
3.6.19 21:59
@Anonymní píše:
@MartinKa36 já by tedy netvrdila, že se prádlo sráží kvůli tepelnému čerpadlu a že tepelné čerpadlo je k ničemu. Máme miele s tep. cerpadlem A nikdy se mi nic nesrazilo. A zajímavé je, že ty sušicky od miele do 30 tis. jsou většinou bez tep. čerpadla. :nevim:

To není tepelným čerpadlem to nezvedá teplotu sušení tam se jen vzduch ochladí zkondenzuje voda a o kousek dál se to teplo které TČ odebralo vzduchu zase vrátí takže v tom můžeš sušit všechno, kuli lepšímu sušení ale mají některé sušičky topná tělesa která ohřejou vzduch v sušičce a některé materiály to nemají rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí