Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme AEG Lavatherm, číslo ted nevím. Spokojenost a v chladných dnech mi ušetří spoustu práce - jsme velká rodidna. Vyperu, dám do sušičky a za dvě tři hodiny mám suché prádlo. Nemusím nikde lítat, věšet a sbírat. To si nechám na léto, až bude sluníčko.
Také máme AEG Lavatherm, dostala jsem od Ježíška
a je to moje velká pomocnice. Máme tři děti, takže prádla stále hodně a v deštivém počasí člověk nemusí přemýšlet, jestli vyprat, nebo ne. U nás byl problém i s místem na sušáky a hlavně ta veliká vlhkost z prádla šla do zdí baráku( starší, opravujeme) a to bylo špatně. Opravdu doporučuji všem, pokud máte možnost si sušičku pořídit. A místo aviváže používám od Lenoru aromatické kapesníky do sušičky. Mají i v DM podobné cena cca 50Kč. Aviváž prý zanáší filtr a bylo to napsané i v manuálu, že lepší aviváž nepoužívat, ale tomu já nerozumím. Hlavně aby dlouho vydržela. Hezký den všem.
@mishka123 zrovna o této uvažujem. Manžel ji našel na mall.cz.Potřebujem mít otvírání tak, aby měla panty vpravo. Doufám, že to jde přehodit.
Jak je to s žehlením prádla? Většina sušiček má program do skříně. Tato ho neuvádí. Uvádí jen, že je šetrná proti pomačkání. Na co sušíš nejvíce? Myslím program. Děkuji za odpovědi.
@pe-terka AEG mi právě dosluhuje. Mám ji přes 5 let. Blbne mi programátor.
Již byl opravovaný. Oprava stála 1500.Nový by stál prý 3000.Nechce se mi to na tak staré sušičce už měnit.
@smutná máma píše:
@pe-terka AEG mi právě dosluhuje. Mám ji přes 5 let. Blbne mi programátor.Již byl opravovaný. Oprava stála 1500.Nový by stál prý 3000.Nechce se mi to na tak staré sušičce už měnit.
tak pět let není zas tak moc, to ještě vydržet mohla. My ji máme od Vánoc, takže zatím nemám srovnání. Záruku má myslím dva roky, ale na některé věci (motor?) tuším 10 let.
@smutná máma
s těmi dvířky si nejsem jistá tato má panty napravo ![]()
Já využívám nejvíce denní program - je to jak na bavlnu, syntetiku atd. prostě taková směs… a prádlo i připravuje do skříně, takže nežehlím už skoro vůbec nic ![]()
Mam ten stary typ AEG (momentalne probiha v obchodech vymena novych typu za stare, starsi by mohli mit se slevou, v UK to tak je), suseni do skrine tam je, nezehlim, jsem moc spokojena, susi rychle a nic nesrazi. Akorat program na mix je maximalne na tri kila, ale popravde, vse susim na bavlnu a v pohode ![]()
Ahoj, tak už suším třičtvrtě roku a jsem víc jak zpokojená, ubrousky používám z DM, a je to dobré jak na provonění, tak kvůli statice, jen přemýšlím nad dalším využitím těch ubrousků, použivám je třeba při uklidu když potřebuji něco otřít a tak, ale co s nima jinak??program nejvíc používám MIX, jiné programy jen když peru, něco co není tak časté, deky, rifle povlečení…to suším v daném programu, málokdy žehlím, když dám rozdílnou velikost tak to menší prádlo je více zmačkané…ale bez sušičky si to už nedovedu představit, přes zimu nebylo kde sušit…MÁM AEG…jsem spokojená ![]()
Chtěla bych se zeptat dneska jsme pořídili sušišku LG , ale slyšela jsem že se může stát že se prádlo srazí. Máme nepromokavé prostěradla ale nikde není značka jak je sušit. Poradil by mi někdo? Nerada bych aby se mi srazilo a nebo poničilo. děkuji za odpověd
Zeptám se jestli když jste si pořídily sušičku, tak vám odpadla většina práce se žehlením nebo se prádlo i tak musí vyžehlit?
@Milusska30 píše:
Zeptám se jestli když jste si pořídily sušičku, tak vám odpadla většina práce se žehlením nebo se prádlo i tak musí vyžehlit?
Musíš to vyndat a poskládat ještě za tepla. Ale stejně mi i tak připadá některé prádlo ze sušičky zmačkanější, než když jsem ho pěkně vyvěsila na sušák, hlavně klasické látkovky - čtverce. Ale zase jsou měkčí. Já jsem teda nenáročná, takže to poskládám i trochu zmačkané a ono se to pak ve skříni vylisuje ![]()
Žehlící prkno jsem neviděla už několik let. Máme AEG Lavatherm, jsem nadšená. A pokud se mi nechce, prádlo klidně vyndavám i druhý den. Stačí trochu prádlo natáhnout a vyhladit rukama. A věci jsou krásně heboučké, ne jako když schnou samy na sušáku.
@Michelle_M @mirkaazzuri takže když prádlo vyndám hned po dokončení sušení, tak nemusím brát do ruky žehličku?
Bože to by bylo vysvobození! Jaké sušičky máte, mají všechny ty programy stejné nebo to záleží i na značce? Líbí se mi výkon versus cena hodně orava, snažila jsem se hledat i hodnocení a mají ho dobré.