Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
6.9.10 11:35
lulje píše:
Já teď zase se žehličkou musím být kamoška, protože žehlím věcičky pro miminko (z obou stran :lol: ), ale to s tím chumlem vyzkouším a uvidím ;)

MAM MLADSI MIMINKO A ZEHLICKU JSEM STEJNE NEVIDELA UZ 9 MESICU 8-) :-P :-P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.10 13:06
farska píše:
lulje píše:
Já teď zase se žehličkou musím být kamoška, protože žehlím věcičky pro miminko (z obou stran :lol: ), ale to s tím chumlem vyzkouším a uvidím ;)
MAM MLADSI MIMINKO A ZEHLICKU JSEM STEJNE NEVIDELA UZ 9 MESICU 8-) :-P :-P :lol: :lol: :lol:

Ale já miminu peru na 40, tak proto musím žehlit :nevim: Prát na 90 fakt nemám odvahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
6.9.10 14:36

Myslím, že i když se pere na 40, tak v sušičce je mnohem víc stupňů a bakterie zničí :) (můj soukromý názor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.9.10 14:43
Princess píše:
mooch píše:
No, ty brejle mě taky napadly - což je v čoudu, protože bez nich nic neuvidim- ani dítě :mrgreen:
Někde na sundání brejlí netrvaj. Je to asi na dohodě. Mě je nechali, když jsem říkala, že bez nich mimino neuvidim :-)

JA MELA CELOU DOBU KONT.COCKY :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.9.10 22:28

nic sem pro mimino nevyzehlila za celou dobu a vic jak na 40 taky neperu…pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.9.10 22:37
farska píše:
Princess píše:
mooch píše:
No, ty brejle mě taky napadly - což je v čoudu, protože bez nich nic neuvidim- ani dítě :mrgreen:
Někde na sundání brejlí netrvaj. Je to asi na dohodě. Mě je nechali, když jsem říkala, že bez nich mimino neuvidim :-)

jeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
To jsem mela v umyslu psat do JINE diskuze-tohle skutecne NEMA se susenim NIC spolecneho :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

šmarjáá,já jsem ale… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.10 23:46
farska píše:
farska píše:
Princess píše:
mooch píše:

jeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
To jsem mela v umyslu psat do JINE diskuze-tohle skutecne NEMA se susenim NIC spolecneho :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

šmarjáá,já jsem ale… :roll: :roll: :roll:

Farska, ty mi dáváš! Už jsem myslela, že jsem se z emimina zbláznila. A ono zatím blbneš ty :lol: Ale na každého jednou dojde, tak čekám, kdy bude řada na mně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.10 23:47
mikitaa píše:
nic sem pro mimino nevyzehlila za celou dobu a vic jak na 40 taky neperu…pohoda :palec:

MOje obě děti mají ekzem. Nechci nic podcenit nebo zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.9.10 08:47

Dobré ránko, prosím Vás, opravdu neexistuje žádná sušička s energetickou spotřebou A pod 18000? Ta částka mě fakt děsí, když si k tomu připočtu ještě spotřebu elektřiny 8-o . Brouzdala jsem po netu, ale nenašla jsem levnější. Máme problémy s plísní v bytě díky sušení prádla doma, ale v zimě to jinak nejde, na balkoně bych prádlo sušila při mrazech týden a to skutečně u 4členné rodiny nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.9.10 12:03

jo ja kdyz sem kupovala tu susicku…tak u nekterych znacek mezi A a B nebyl zas tak markantni rozdil…jinak ty Ackovy sou drahy ludry..to jo :-)

a jen tak orientacne jestli jste nektera ochotna to sdelit…kolik platite rocne za elektriku..nejlepe v RD…zajimalo by me porovnani…a to trochu se susickou souvisi…my platime kolem 23tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
7.9.10 12:31

Můžu odpovědět jen za 2kk, 2 dospělé osoby a platíme cca 1000 czk na měsíc. (Lednička, deska, trouba, pračka, myčka, sušička).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.9.10 12:44

My taky 2+1,ted 3+kk predelany.Mame bojler,mycku,pracku,susicku,troubu,desku a zalohu 2170 mesicne.
Jo-ale je nas tad ŠEST :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.9.10 14:39
Janiina píše:
Ahoj :-) zkus tuto, mám sice AEG 58850 což je pro mě TOP, …

3,92 kWh je pro mě hodně. V podobné cenové relaci najdeš o třídu lepší s poloviční spotřebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.9.10 19:44
lulje píše:
Janiina píše:
Ahoj :-) zkus tuto, mám sice AEG 58850 což je pro mě TOP, …
3,92 kWh je pro mě hodně. V podobné cenové relaci najdeš o třídu lepší s poloviční spotřebou ;)

Můžu se zeptat, kterou konkrétně? Já jsem našla v cenové relaci kolem 13000 pouze s tou vyšší spotřebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.9.10 19:47

Jinak ohledně té elektřiny: máme byt 3+1 a platíme 1000 Kč měsíčně. Cca 14000 ročně. Máme běžné spotřebiče (myčku také) kromě té sušičky a bojler taky nemáme - to je asi taky pořádný žrout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí