Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Za mě nejlépe audi Q7 ale cenově nepřipadá v úvahu, VW, porsche… to je jiná cenová kategorie..ikdyž se ojeté najdou za dobrou cenu tak servis je šílený- hlavně díly. Takže za mě bych šla do sportage výborně se v ní jezdí, spotřeba super, servis nijak drahý není, poruchové nejsou- většinou jen spotřební věci se mění. Taky už jsme po ní koukali, tak do ní snad časem pujdeme. CHlap dělá momentálně přímo v servisu kia, takže to má v malíku
Ale nevím zda by se vám ted spíš nevyplatilo koupit novou- momentálně jsou velký slevy na všechny modely a k tomu akce 3×7 ![]()
Tak me by zase manzel beznin nekoupil, pry vybuchuje a nafta hori, tudiz z hlediska bezpecnosti je jasne, ze u nafty ma clovek nejaky cas. Treba se tomu nekdo smeje, ale my tedy resime vse
. Mam auto vysoke, 4×4, je bezpecne a opravdu bych neslevila z niceho. Mame garaz, ale na horach jsme vzdy nastartovali i v minus dvaceti, ve firme mame jenom naftaky a krome toho, kdyz byly loni ty arkticke mrazy nikdy problem. Znackam typu Hyunday moc neverim i kdyz ta xi35 je docela oblibena a vzhledove docela hezka. Ta RAVka se mi libila, je pravda, ze ta nova je povedena
moc jsem ti asi nepomohla, ale ja bych sla do nafty a ctyrkolky.
@baghira chtěla bych ale 100tis mi chybí
já si vyhlídla passata ![]()
ALE mají ji známí, jezdí často na hory a jsou spokojení. k tomu je můj taťka auto šťoura, dost se vyzná a cr-v velmi vychvaluje
a cenově je to taky prima, mrkla jsem na sauto a 2009 do 100tis kilometrů je za necelých 350tis ![]()
A ještě k tomu Hyundai, kamarád dělá v hyundai automobilce a jak se někdo o takovém autě zmíní tak se křižuje, nebral by ho ani zadarmo ![]()
@loola - no my jsme meli jednou Hyunday dodavku a horor. Ale kdyz vidim kolik tech xi35 jezdi, tak jsem myslela, ze se zlepsili
My mame jenom Mercedesy, ale tam je sileny cenove vse, od porizovaci ceny az po servis! Ale jinak jsme spokojeni.
Byvaly tchan mel nejakou i30 nebo co, je spokojeny, ale moc nejezdi, takovy ten vikendovy ridic ![]()
@kačka25 Já autům prd rozumím, tím míň motorům. Pro mě to je stroj, co mě přesune z bodu A do bodu B:) O té naftě popřemýšlím, ne kvůli zápalnosti, ale zvážím všechna pro a proti. Hyundai zavrhuju, i když na pohled je
. Myslím, že to bude ta Toyota. Nějak mám mnohem radši japonský auta, než německý.
@kačka25 @Barca12345 já právě osobní zkušenost s hyundaiem nemám a taky jsem myslela, že to není špatné ale asi je ![]()
@loola píše:
@kačka25 @Barca12345 já právě osobní zkušenost s hyundaiem nemám a taky jsem myslela, že to není špatné ale asi je
Jako, ani jeden si nestezuji na jizdni vlastnosti a tak, tchan ani na poruchovost, ten ma tu i3é, normalni osobak, velikostne treba jako Fabie… deda ma toho Getza a porad neco, i kdyz drobnosti.
Tuscon sila, odpadavaji tomu pry dily za jizdy (berme s nadsazkou) a opravy drahe… ![]()
Taky jen tlumocim jejich narky… ja vzdy vozila zadel ve skodovkach, sla jsem postupne, favorit, felda a oktavia - byvala jsem spokojena, jen posledni oktavka mela naftovy motor a nebyla jsem spokojena.
Ted jsem „povysila“… ![]()
@Barca12345 já zatím jezdím ve felicii tak moc nevyskakuju
ale čas na změnu už se blíží ![]()
@loola píše:
@Barca12345 já zatím jezdím ve felicii tak moc nevyskakujuale čas na změnu už se blíží
Nahodou, nase byla dobra
vzdy stacilo jen poradne kopnout do porouchaneho mista a uz to jelo… ![]()
@Barca12345 ta naše je v podstatě taky dobrá, akorát už skoro rok blbne škrtící klapka takže třeba stojím na červenou a otáčky mi lítají až do červeného, si pak připadám jak v porsche
jenom řidiči okolo asi nesdílí moje představy
ale není to pravidlo a už jsem se s tím naučila pracovat tak je to dobré. ze začátku to byl ale docela fičák když mi auto za jízdy samo přidávalo a ubíralo plyn
a oprava už nemá cenu, měnili jsme to a dělá to zase takže už to neřešíme.
Auto neporadím, SUV není moje krevní skupina ![]()
jen k tomu dieselu - v zimě s dobrým motorem a zim. aditivum není problém (a to jsme tu měli hodně dieselů), ale nedávno osobně jsem přesedlala z benzinu na diesel a na krátké úseky, špička v centru atd. - ten motor a hlavně spojka šíleně trpí, spotřeba taky letí nahoru, na tohle zlatej benzin
ale najedu tak půl na půl s dálkama/dálnicemi a na to zas zlatej diesel a 6ti kvalt ![]()