SUV - jaké vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
11.5.13 09:43

Za mě nejlépe audi Q7 ale cenově nepřipadá v úvahu, VW, porsche… to je jiná cenová kategorie..ikdyž se ojeté najdou za dobrou cenu tak servis je šílený- hlavně díly. Takže za mě bych šla do sportage výborně se v ní jezdí, spotřeba super, servis nijak drahý není, poruchové nejsou- většinou jen spotřební věci se mění. Taky už jsme po ní koukali, tak do ní snad časem pujdeme. CHlap dělá momentálně přímo v servisu kia, takže to má v malíku :D Ale nevím zda by se vám ted spíš nevyplatilo koupit novou- momentálně jsou velký slevy na všechny modely a k tomu akce 3×7 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.5.13 09:51

A co takhle Honda CR-V? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.5.13 09:54

@loola Pěkná, což o to :D Ty ji máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.5.13 09:55

Tak me by zase manzel beznin nekoupil, pry vybuchuje a nafta hori, tudiz z hlediska bezpecnosti je jasne, ze u nafty ma clovek nejaky cas. Treba se tomu nekdo smeje, ale my tedy resime vse :mrgreen:. Mam auto vysoke, 4×4, je bezpecne a opravdu bych neslevila z niceho. Mame garaz, ale na horach jsme vzdy nastartovali i v minus dvaceti, ve firme mame jenom naftaky a krome toho, kdyz byly loni ty arkticke mrazy nikdy problem. Znackam typu Hyunday moc neverim i kdyz ta xi35 je docela oblibena a vzhledove docela hezka. Ta RAVka se mi libila, je pravda, ze ta nova je povedena :palec: moc jsem ti asi nepomohla, ale ja bych sla do nafty a ctyrkolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.5.13 09:58

@baghira chtěla bych ale 100tis mi chybí :lol: já si vyhlídla passata :srdce:
ALE mají ji známí, jezdí často na hory a jsou spokojení. k tomu je můj taťka auto šťoura, dost se vyzná a cr-v velmi vychvaluje :mrgreen: a cenově je to taky prima, mrkla jsem na sauto a 2009 do 100tis kilometrů je za necelých 350tis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.5.13 10:02

A ještě k tomu Hyundai, kamarád dělá v hyundai automobilce a jak se někdo o takovém autě zmíní tak se křižuje, nebral by ho ani zadarmo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.5.13 10:04

@loola - no my jsme meli jednou Hyunday dodavku a horor. Ale kdyz vidim kolik tech xi35 jezdi, tak jsem myslela, ze se zlepsili :cert: My mame jenom Mercedesy, ale tam je sileny cenove vse, od porizovaci ceny az po servis! Ale jinak jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.13 10:08

Byvaly tchan mel nejakou i30 nebo co, je spokojeny, ale moc nejezdi, takovy ten vikendovy ridic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.5.13 10:13

@kačka25 Já autům prd rozumím, tím míň motorům. Pro mě to je stroj, co mě přesune z bodu A do bodu B:) O té naftě popřemýšlím, ne kvůli zápalnosti, ale zvážím všechna pro a proti. Hyundai zavrhuju, i když na pohled je :srdce:. Myslím, že to bude ta Toyota. Nějak mám mnohem radši japonský auta, než německý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.5.13 10:14

@kačka25 @Barca12345 já právě osobní zkušenost s hyundaiem nemám a taky jsem myslela, že to není špatné ale asi je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.13 10:17
@loola píše:
@kačka25 @Barca12345 já právě osobní zkušenost s hyundaiem nemám a taky jsem myslela, že to není špatné ale asi je :lol:

Jako, ani jeden si nestezuji na jizdni vlastnosti a tak, tchan ani na poruchovost, ten ma tu i3é, normalni osobak, velikostne treba jako Fabie… deda ma toho Getza a porad neco, i kdyz drobnosti.

Tuscon sila, odpadavaji tomu pry dily za jizdy (berme s nadsazkou) a opravy drahe… :nevim:

Taky jen tlumocim jejich narky… ja vzdy vozila zadel ve skodovkach, sla jsem postupne, favorit, felda a oktavia - byvala jsem spokojena, jen posledni oktavka mela naftovy motor a nebyla jsem spokojena.

Ted jsem „povysila“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.5.13 10:23

@Barca12345 já zatím jezdím ve felicii tak moc nevyskakuju :mrgreen: ale čas na změnu už se blíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.5.13 10:26
@loola píše:
@Barca12345 já zatím jezdím ve felicii tak moc nevyskakuju :mrgreen: ale čas na změnu už se blíží :dance:

Nahodou, nase byla dobra :lol: :lol: :lol: vzdy stacilo jen poradne kopnout do porouchaneho mista a uz to jelo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.5.13 10:32

@Barca12345 ta naše je v podstatě taky dobrá, akorát už skoro rok blbne škrtící klapka takže třeba stojím na červenou a otáčky mi lítají až do červeného, si pak připadám jak v porsche :mrgreen: jenom řidiči okolo asi nesdílí moje představy :lol: ale není to pravidlo a už jsem se s tím naučila pracovat tak je to dobré. ze začátku to byl ale docela fičák když mi auto za jízdy samo přidávalo a ubíralo plyn 8o a oprava už nemá cenu, měnili jsme to a dělá to zase takže už to neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.5.13 12:55

Auto neporadím, SUV není moje krevní skupina :lol:

jen k tomu dieselu - v zimě s dobrým motorem a zim. aditivum není problém (a to jsme tu měli hodně dieselů), ale nedávno osobně jsem přesedlala z benzinu na diesel a na krátké úseky, špička v centru atd. - ten motor a hlavně spojka šíleně trpí, spotřeba taky letí nahoru, na tohle zlatej benzin :pankac: ale najedu tak půl na půl s dálkama/dálnicemi a na to zas zlatej diesel a 6ti kvalt :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák