SUV - jaké vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.15 19:57

Ahooooj, psala jsem sem nedávno, a tak jsem tu znovu. Prošli jsme AAA a Andy auta a některé opravdu super. Oba s partnerem máme práci na HPP, já na neurčito. Vzala bych si to ráda na úvěr, 20tis.bych zaplatila akontaci rovnou, a zbytek leasing. Našli jsme krásné okolo 90.ti tisíc, do 150.000km najeto a 2.0 obsah a naftu.
Kamarád mechanik by šel potom s námi a natvrdku nám řekl co jo a co nikoli :)

Chci se s Vámi poradit, máte někdo auto na leasing? U koho?

Díky mnohokrát.

• Citovat
  • Upravit
101475
5.1.15 20:00

Starší auto bych nebrala na leasing, vzala bych si spotřebák u některé banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
5.1.15 20:02

Leasing u autobazarů NIKDY. Jak píše @j.a.n.i1 lepší je spotřebitelský úvěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.1.15 20:09

Ježiš hlavně ne na ten jejich leasing. Známí tuhle kravinu udělali v AAA. Je to přes HomeCredit a za auto za 100.000,– tenkrát (už ho pěkně do ničili) zaplatí v závěru přes 200.000,– :roll:

• Citovat
  • Upravit
365
5.1.15 20:33

Za mě především nic nebrat v áčkách… největší zlodějina :) a už vůbec ne žádnej bazarovej dovoz… z vlastní zkušenosti… měli jsme dotažené z Itálie a nikdy víc. Osvědčilo se nám jak u motorek, tak u aut jedině přímo od někoho, kdo prodává svoje auto a nebo jsme teď brali auto z bazaru ale pán ho tam měl v komisi… :) žádnej problém… za to s bazarem byl vždycky nějakej… :nevim: toť můj názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 20:43

Po přečtení diskuze tady na miminu o AAA, jsem změnila názor. Zkusíme objet nějaké menší autobazary, nebo případně přímo majitele. Jsme totálně bezdlužní oba, nemáme vůbec zkušenosti někde si brát spotřebitelský úvěr… účet mám u GE. Tam lze?
Je to jako klasický úvěr, jen spotřebitelský dokládám na co byl použit?
Pardon mou neznalost :)

• Citovat
  • Upravit
365
5.1.15 20:45

Já teda nevím jak funguje spotřebák, ale my brali prostě úvěr v bance, kde měl přítel účet… dokládal se akorát jeho příjem a to je vše… myslím ani nebylo potřeba doložit, na co byla částka použita… myslím, že když zajdete do banky, kde máte vedený účet, určitě Vám poradí co je nejvýhodnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
5.1.15 20:51

@Hofmi92 Tak to je přesně ten spotřebák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
5.1.15 21:04

@j.a.n.i1 v duchu jsem si to přesně myslela  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 11:56

Ahoj. Já osobně tyhle těžké nebezpečné potvory na silnici nemůžu ani vidět. Ano tyhle auta jsou bezpečnější pro jeho osádku, ale ostatní se musí mít před jeho řidiči (řidičkami) na pozoru. Každý si může představit jak by dopadl střet třeba Audi Q8, které má tři a půl tuny se Škodou Fabia. K tomu mladé nevyježděné holky za jejich volanty. Jde z toho strach. Podle mě si tahle auta mohou pořídit jen bezohlední lidé, kteří pro zvýšení bezpečí jejich rodiny raději obětují životy a zdraví ostatních.
Holky co řídíte suv, uvědomujete si nebezpečnost svého vozu?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.5.15 12:03
@Magna píše:
Ahoj. Já osobně tyhle těžké nebezpečné potvory na silnici nemůžu ani vidět. Ano tyhle auta jsou bezpečnější pro jeho osádku, ale ostatní se musí mít před jeho řidiči (řidičkami) na pozoru. Každý si může představit jak by dopadl střet třeba Audi Q8, které má tři a půl tuny se Škodou Fabia. K tomu mladé nevyježděné holky za jejich volanty. Jde z toho strach. Podle mě si tahle auta mohou pořídit jen bezohlední lidé, kteří pro zvýšení bezpečí jejich rodiny raději obětují životy a zdraví ostatních.
Holky co řídíte suv, uvědomujete si nebezpečnost svého vozu?
8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15408
19.5.15 12:03

Uvědomuju a jezdím maximalně ohleduplně. A taky si uvědomuju, že na silnici nejsoj jen fabie, ale taky dodavky, autobusy a okolo silnic stromy. Tak nevím proč bych tohle nemohla zohlednit a koupit si co nejbezpečnější auto pro svoje děti. A jak by vypadal střet s fabií jsem přemýšlela zrovna tuhle, když mi jel mladej kluk z vytuněnou škodovkou metr za kufrem. Škoda, že o tom nepřemýšlel taky on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.5.15 12:08

@Magna Tak to se na mě nezlobte ale to je opravdu blábol století… :potlesk: takže kvůli tomu budeme podle Vás jezdit všichni ve fabiích, abychom neohrožovali ostatní ne… bezohlednej řidič může jezdit čím chce… auto na to nemá absolutně vliv… nehodu způsobí jak ve fabii tak v nějakém SUV… a to, že to SUV způsobí horší škody, to není ani zdaleka pravda… ;) stačí, když se podívate na ytb na různý crashtesty… to si aspoň uvědomíte, co za blbost jste tu vyplodila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
19.5.15 12:11

@Hofmi92 Naprostej souhlas, každé auto může být nebezpečné, vždycky to záleží na řidiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.5.15 12:14

A co chudák motorkář nebo cyklista při střetu s fabii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie