Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Magna píše:
Na parkovišti to vidět je, to tě nenapadlo?
Mluví z tebe závist. To máš zapotřebí očumovat, kdo kde leze z auta, a co má za boty?
A jen tak mimochodem, já také vystupuji z auta na podpatcích a přesto řídím v botaskách… ![]()
@hanzy píše:
Jasny, mely by si nasadit cvicky, jak v autoskole![]()
Tak známé se jednou vzpříčil podpatek pod pedálem a byla z toho celkem vyhoukaná. V podpatkách se ani řídit pořádně nedá.
@Magna píše:
Tak známé se jednou vzpříčil podpatek pod pedálem a byla z toho celkem vyhoukaná. V podpatkách se ani řídit pořádně nedá.
Ale samozřejmě, že se dá v podpatcích řídit. Jen v tu dobu musí být řidička opatrnější, dodržovat bezpečné vzdálenosti atd… To, že se tvé známé vzpříčil podpatek neznamená, že to dělají všechny podpatky. Hele, a co takoví vyježdění borci ve feldách, co mají na nohou pantofle, nebo jezdí bosky? To je podle tebe v pořádku?
Něco pro tebe:
http://www.novinky.cz/…k-metru.html
Jen škoda, že neřídila SUV, abys měla čím argumentovat. Jak říkám, je jedno, jaké řídíš auto, záleží na tom, jaký jsi řidič ![]()
(Doufejme, že pošťák vyvázne bez následků)
@Magna píše:
@hanzy píše:![]()
![]()
ja myslim, ze ty bys vubec ridit nemela, ani v tech cvickach, ani SUVku ani nic jinyho. Protoze celkove k silnicni doprave mas pouze negativni postoje, coz nikdy neni dobry.
Máme BMW X5 a můžu jen doporučit! Pohodlné, moc fajn a teď čekáme mimčo tak se velké auto bude i hodit ![]()
@NikolH píše:Škoda, že na fotce nemáš ještě podpadky
Máme BMW X5 a můžu jen doporučit! Pohodlné, moc fajn a teď čekáme mimčo tak se velké auto bude i hodit
@tterka píše:
Ale samozřejmě, že se dá v podpatcích řídit. Jen v tu dobu musí být řidička opatrnější, dodržovat bezpečné vzdálenosti atd… To, že se tvé známé vzpříčil podpatek neznamená, že to dělají všechny podpatky. Hele, a co takoví vyježdění borci ve feldách, co mají na nohou pantofle, nebo jezdí bosky? To je podle tebe v pořádku?Něco pro tebe:
http://www.novinky.cz/…k-metru.html
Jen škoda, že neřídila SUV, abys měla čím argumentovat. Jak říkám, je jedno, jaké řídíš auto, záleží na tom, jaký jsi řidič
(Doufejme, že pošťák vyvázne bez následků)
Kdyby jsi ho srazila ty v tom tvým těžkým žravým krámu, tak by z něj moc nezbylo.
V podpatkách se řídit dá, pokud je řidička opatrnější, stejně tak se dá řidit při dvou promilích, ale rozumný člověk to nedělá. Za pantofle za volantem je pokuta, myslím, že časem bude i za podpatky.
@Magna píše:
Kdyby jsi ho srazila ty v tom tvým těžkým žravým krámu, tak by z něj moc nezbylo.V podpatkách se řídit dá, pokud je řidička opatrnější, stejně tak se dá řidit při dvou promilích, ale rozumný člověk to nedělá. Za pantofle za volantem je pokuta, myslím, že časem bude i za podpatky.
Jojo, a za vsechny? Nnebo jen od 5cm vys? Kdo to bude merit? Policisti? Uz to vidim, pani ridicko, zvednete nohu, zmerime, jak vysoky mate podpatek jestli neporusujete pravidla silnicniho provozu
![]()
@RadkaCh Tak já mám bohužel taky jen tu X5, osmnáct už mi bylo hodně dávno a na podpatkách neumím chodit
.
@Magna dámo vy máte evidentně nějaký psychický problém…jinak si to nedokážu vysvětlit…
Zdraví pipka v SUV a jo s jehlama se da docela dobre ridit. I kdyz ted jsem vzorna, s brichem jehly nenosim (me boli zada)…
OMG to je material
a ja proc na me cas od casu nekdo blbe cumi…
![]()
@Mišmiš taky obcas blbe cumim, ale nebojim se priznat, ze tu SUVku zavidim
Jinak proti ridicum a ridickam SUV nic nemam. Jen to parkovani obcas. Ale tak to uz se tu probiralo ![]()
@RadkaCh píše: Škoda, že na fotce nemáš ještě podpadky
No to by tak hrálo! V SUV v podpatcích a ještě polonahá, kdo to kdy viděl
![]()
@hanzy A proto si parkování sakra hlídám, rovnám to na centimetry ![]()