SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6453
19.5.15 16:11

@hanzy no ale to se pozna rozdil mezi blbe cumet a blbe cumet :mrgreen:
Parkovani je nekdy trochu peklicko, ale mam vetsinou vytipovana mista, kde se mi dobre parkuje a kdyz muzu nechavam milacka tam.
Jo a vubec, ted uz to neni co byvalo!!!
Ja jako ta vyvalená 18nactka mela SUV a navic s RÁMEM!!! To by tady dámu alá „upalte SUV“ asi trefil slak. Tehdá ještě byly povolené jaké jsi chtěla. Paráda. 8) :mrgreen: bezpecnost predevsim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
19.5.15 16:20

Asi bych si měla pořídit boty na jehlách, abych zapadla mezi „řidičky SUV“ :D a trochu se omladit, když už řídím více než 18 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 16:20

@Mišmiš :lol: :D No nejvic me fakt toci ti, co parkuji pres dve mista. Ale jeste kdyz tam maji treba detskou sedacku, tak pro to mam pochopeni. Chapu, ze ty mista jsou uzky a je potreba otevrit poradne dvere a to decko vyndat… ale nekteri jini.. skoda mluvit. Casto je to ale zas proste o ridicich. I fabkar dokaze zaparkovat jako blb… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 16:22
@Mišmiš píše:
@hanzy no ale to se pozna rozdil mezi blbe cumet a blbe cumet :mrgreen:
Parkovani je nekdy trochu peklicko, ale mam vetsinou vytipovana mista, kde se mi dobre parkuje a kdyz muzu nechavam milacka tam.
Jo a vubec, ted uz to neni co byvalo!!!
Ja jako ta vyvalená 18nactka mela SUV a navic s RÁMEM!!! To by tady dámu alá „upalte SUV“ asi trefil slak. Tehdá ještě byly povolené jaké jsi chtěla. Paráda. 8) :mrgreen: bezpecnost predevsim :mrgreen: :mrgreen:

http://auto.idnes.cz/diskuse.aspx?…

„SUV + ochranné rámy - noční můra chirurga a internisty na úrazovím příjmu nemocnic. “

A ten rám byl volitelný doplňek, který sis pořídila pro zvýšení ega? A něco takové by jsi brala??

http://socal.techmonster.co/…_tedious.jpg

• Citovat
  • Upravit
5532
@Magna píše:
Kdyby jsi ho srazila ty v tom tvým těžkým žravým krámu, tak by z něj moc nezbylo.

No, a to je právě ten rozdíl mezi řidičem a řidičem a ne autem a autem. Já bych ho nesrazila, protože jsem zvyklá předvídat a kdykoli jedu okolo přepravního vozu, nebo celkově okolo zaparkovaných aut, tak zpomalím a jedu dostatečně daleko od parkujícího vozu, abych v případě potřeby mohla včas uhnout nebo úplně zastavit, a s tím skutečně nemám problém. Stejně tak takhle jednám i proto, že mi u zaparkovaného auta může vyběhnout dítě, pes nebo skočit balón ze hřiště. Prostě předvídám a pozoruji okolí. Což jde z SUV mnohem lépe, než z osobáku - a jsem zpátky u toho, že z SUV je mnohem lepší rozhled než osobáku…

A zákaz podpatků? Pro mně za mně, ať si klidně zakáží. Já nemám problém vozit boty s sebou a po zaparkování se přezout ;). Já bych třeba zakázala i cigarety za volantem, protože mi přijdou prakticky stejně nebezpečné jako mobil. Ale to už je jiná písnička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706

@hanzy @Mišmiš Naše Ravěnka je užší, než kdejaký osobák :D Dokonce i kratší, jen je trošku vyšší no, to na parkování nemá moc vliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.5.15 16:24
@hanzy píše:
@Mišmiš taky obcas blbe cumim, ale nebojim se priznat, ze tu SUVku zavidim :-D Jinak proti ridicum a ridickam SUV nic nemam. Jen to parkovani obcas. Ale tak to uz se tu probiralo :lol:

Hele, a paradoxně, já s tím SUV parkuji úplně bez problémů a lépe, než s osobákem. Ale u mně je to fakt všechno o tom rozhledu. Z osobáku jsem neviděla nikde nic (tedy když pominu zrcátka), v SUV vidím všude všechno, takže se potom lépe parkuje :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 16:25
@Magna píše:
http://auto.idnes.cz/diskuse.aspx?…

„SUV + ochranné rámy - noční můra chirurga a internisty na úrazovím příjmu nemocnic. “

A ten rám byl volitelný doplňek, který sis pořídila pro zvýšení ega? A něco takové by jsi brala??

http://socal.techmonster.co/…_tedious.jpg

Brala bych se v tom zkusit projet a uzit si to. Ale ne, takove auto bych nechtela. Snad jen na tahani konskeho vleku by to byla paradicka. Kdo by to, ale zivil?? Zaparkovat by se s tim nedalo.. ja neuzivim ani „blbou“ Hondu CR-V, nebo Ravku, nebo cokoli z tech malych suvek. Natoz takovyto tank. Jo v oktavce si u spotreby 5l/100km hvizdam :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 16:28

Myslím, že spoustě místních pilotek by vyhovovalo řídit tohle.
To by se vás teprve všichni báli!

http://media1.gameinformer.com/…truck610.jpg

• Citovat
  • Upravit
8558
19.5.15 16:28

@tterka ano ano, ty megazrcatka to je parada. A co pak zrcatka u dodavek, co jsou vyssi nez sirsi :jazyk: :mrgreen: Ale pritelova nova oktavka ma taky vcelku slusne velka zrcatka. Nechapu, proc standartne nedelaji vetsi, nez delaji i u obyc osobaku. Ja se suvkou, s kterou jsem jezdila jsem pri parkingu trochu problem mela, ale hlavne proto, ze jsem mela vzadu na kufru tu „pneumatiku“ a pak taky kouli(a pipaky nikoli!). Takze to se pak clovek trochu boji, ze kdyz se o nekoho jemne opre, bude to pruser :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 16:29
@Magna píše:
Myslím, že spoustě místních pilotek by vyhovovalo řídit tohle.
To by se vás teprve všichni báli!http://media1.gameinformer.com/…truck610.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol: diky za pobaveni pri odpoledni. Musim zmizet, mejte se tu :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
19.5.15 16:29

@Magna drahá Magno - rám byl původním účelem jako ochrana automobilu při srážce s klokanem v Australii…tak jsem si řekla, že se to může hodit i v Praze :mrgreen: :mrgreen: takže ano byl to volitelný nádherný doplněk, který v té době na tom autě musel „nutně být“
ego mám dostatečně velké i bez rámu a i bez SUV (na honění ega mám jiné auto než SUV co má každý)
ne toto není můj vysněný vůz. Můj vysněný pošlu jak ho najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 16:31

@Mišmiš hele v Praze se to sice s klokanem asi nestane, ale s volem by mohlo :lol: :mrgreen: Ja jsem treba pred nedavnem, jako spravny prase(=ridic SUV cekatel) srazila prase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nastesti jen sele, nerozbilo ani mlhovku… no chudak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
@hanzy píše:
@Mišmiš :lol: :D No nejvic me fakt toci ti, co parkuji pres dve mista. Ale jeste kdyz tam maji treba detskou sedacku, tak pro to mam pochopeni. Chapu, ze ty mista jsou uzky a je potreba otevrit poradne dvere a to decko vyndat… ale nekteri jini.. skoda mluvit. Casto je to ale zas proste o ridicich. I fabkar dokaze zaparkovat jako blb… :lol:

Já třeba úplně miluju ty velký americký auta. Ale u nás na ně nejsou uzpůsobená parkoviště, prostě je to široká kráva a parkovací místo uzoučký. Ale u některých aut prostě pochopím, že přes dvě místa stojí. Kolikrát já, ač myslím hodně dobrý řidič, tak stojím jednou stranou za čárou, protože se prostě buď nevejdu na úzký prostor, nebo v rámci zachování laku na mém autě, kdy antitalent vedle mě potřebuje hodně prostoru už jen na usednutí do vozu, natož vyjetí :zed: :lol:. Ale strašně mě vytáčí, když jsou taková ta širší parkovací místa pro auta s kočárky a nacpe se tam dědula s fábií. To by mě vzal čert. Kam má potom jako zaparkovat takové SUV, které řídí „blondýna v mini na jehlách“ (to berte prosím s rezervou - vtip ;) :hug: ) a v sedačce má mimčo. Normálně bych tyhle lidi pokutovala, protože na takovém parkovacím místě prostě dědula nemá co dělat :cert: (pokud neveze vnouče ;) )

Příspěvek upraven 19.05.15 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453

Dokonalost… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...