SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
19.5.15 14:03

@Magna Máš pravdu, lidi si kupují tahle auta mimo jiné proto, aby právě oni přežili v džungli dnešní dopravy… A co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 14:05

@Magna ja bych hlasovala teda pro to, aby vlada odsouhlasila, ze v SUVkach budou jezdit vsichni bez rozdilu :lol: :mrgreen: A kdo na ni nebude mit, tak mu ji stat koupi a budem si vsichni rovni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 14:06
@Magna píše:
Pro ty, kdo zde píší, že těžké SUV nezmasakruje posádku menšího auta, zde výsledek střetu Fiatu 500 s Audi Q7
http://auto.idnes.cz/…utomoto.aspx?…Vadí mi, že lidi chtějí bezpečné auto, ale je jim absolutně jedno, co v případě kolize zbyde s pasažerů v druhém autě.
Tyhle auta auta mi přijdou jako projev absolutní nenažranosti, potřeby si honit ego a mít nad ostatními převahu. Někde jsem četla, že malé ženy za volanty velkéych aut jsou nejagresivnější účastníci silničního provozu a podle toho co jsem zažila, tak tomu i věřím.

Hm a kdyz se stretnou dva fiaty, budou na plech oba :lol: Tak to je lepsi, aby aspon jedna posadka prezila ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 14:09
@Magna píše:
Pro ty, kdo zde píší, že těžké SUV nezmasakruje posádku menšího auta, zde výsledek střetu Fiatu 500 s Audi Q7
http://auto.idnes.cz/…utomoto.aspx?…Vadí mi, že lidi chtějí bezpečné auto, ale je jim absolutně jedno, co v případě kolize zbyde s pasažerů v druhém autě.
Tyhle auta auta mi přijdou jako projev absolutní nenažranosti, potřeby si honit ego a mít nad ostatními převahu. Někde jsem četla, že malé ženy za volanty velkéych aut jsou nejagresivnější účastníci silničního provozu a podle toho co jsem zažila, tak tomu i věřím.

Přiznám se. Chci bezpečné auto a je mi jedno, za projev čeho to ty považuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
19.5.15 14:12
@Magna píše:
http://auto.idnes.cz/…utomoto.aspx?…

Takže zakážeme na silnici všechny dodávky, autobusy, náklaďáky a kamiony a zboží a materiál budeme nosit v batůžku nebo vozit na kárce? A lidi budou chodit pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.5.15 14:17
@Magna píše:

Tak to snad nikdo nenapsal, ze by vitezem stretu dvou aut, z nich jedno je vyrazne mensi, mohlo byt to mensi ne? To je cista fyzika. A co z toho vyvodim? Ze kdyz si kupuju auto, premyslim nad jeho bezepcnosti hlavne pro me ne? Fiat petistovka je krasny auto, ale vrazit do nej muze i nakladak a tezko je teda (nakladaky) zakazeme nebo zatizime dani „vicemasakrujici auto“ ne? Nebo co jako ma byt vysledkem tve argumentace?

Ja na takovy auto nemam a ani bych ho nechtela, ale nemyslim si treba, ze vetsina lidi si ho kupuje z potreby masirovat si ego. Urcote taci jsou, ale prave proto, ze je casto ridi zeny, tak se domnivam ze proto, ze vozi decka a je z nich dobre videt. To treba dokazu pochopit… :nevim:

Nevim, nejak nerozumim co resis. Apelujes na lidi, aby radsi vsichni jezdili teda ve stejne velkych autech? Toho stejne nikdy nedosahnes. Ze si je kupuji a tim podporuji jejich prodejce v prodeji, kdyz to teda byl chytry marketingovy tah? No tak asi jim ta auta vyhovuji. Tezko by to fungovalo obracene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 14:24
@hanzy píše:
Hm a kdyz se stretnou dva fiaty, budou na plech oba :lol: Tak to je lepsi, aby aspon jedna posadka prezila ne?

Hmm… zřejmě si ten článek nepochopila. Audi ten Fiat rozdrtí svou hmotností, plus zbytečné tuhé nosníky v přídi Audi Q7 nedávají posádce Fiatu šanci.
Při srážce dvou vozů s porovnatelnou hmotností by následky tak vážné nebyly.

• Citovat
  • Upravit
101642
19.5.15 14:25

@Magna Kup si kamion a dej pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.5.15 14:26

@Magna No a co zakázat výrobu malých aut? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.5.15 14:27
@Magna píše:
Hmm… zřejmě si ten článek nepochopila. Audi ten Fiat rozdrtí svou hmotností, plus zbytečné tuhé nosníky v přídi Audi Q7 nedávají posádce Fiatu šanci.
Při srážce dvou vozů s porovnatelnou hmotností by následky tak vážné nebyly.

Tim padem holt smula pro ty ve fiatu. Maj si poridit neco bezpecnejsiho :nevim: :mrgreen:

(ne, nejsem majitelem SUV, byt bych rada byla, libi se mi a ridi se to super) :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
19.5.15 14:29

@hanzy A co třeba MPV, neměly by se zakázat i ty, ty jsou taky těžké, jak mrcha… a rodiny s více dětmi klidně mohou jezdit ve 2 autech za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 14:31

Jo holka, bohužel, svět nezachráníš. Zachraň sebe a svoji rodinu ;)

• Citovat
  • Upravit
Magna
19.5.15 14:31
@hanzy píše:
@Magna ja bych hlasovala teda pro to, aby vlada odsouhlasila, ze v SUVkach budou jezdit vsichni bez rozdilu :lol: :mrgreen: A kdo na ni nebude mit, tak mu ji stat koupi a budem si vsichni rovni :lol:

Ne, jen si myslím, že vláda by měla tyhle auta zakázat. Jen zbytečně ohrožují okolí.
A pro ty, kdo argumentují nebezpečností náklaďáků- v nich většinou sedí zodpovědný, vyježděný řidič, který nechce přijít o řidičák. V různých BMW X5 často vídám osmnáctiletou pipku, co si myslí že ji patří svět a když vám taková kravka jede půl metru za nárazníkem, tak to na klidu nepřidá.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.5.15 14:33
@j.a.n.i1 píše:
@hanzy A co třeba MPV, neměly by se zakázat i ty, ty jsou taky těžké, jak mrcha… a rodiny s více dětmi klidně mohou jezdit ve 2 autech za sebou :think:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
101642
19.5.15 14:36
@Magna píše:
Ne, jen si myslím, že vláda by měla tyhle auta zakázat. Jen zbytečně ohrožují okolí.
A pro ty, kdo argumentují nebezpečností náklaďáků- v nich většinou sedí zodpovědný, vyježděný řidič, který nechce přijít o řidičák. V různých BMW X5 často vídám osmnáctiletou pipku, co si myslí že ji patří svět a když vám taková kravka jede půl metru za nárazníkem, tak to na klidu nepřidá.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, i když ono je to vlastně spíše k pláči, kdo za t+mi volanty kamionů sedí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák