Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Magna Máš pravdu, lidi si kupují tahle auta mimo jiné proto, aby právě oni přežili v džungli dnešní dopravy… A co?
@Magna ja bych hlasovala teda pro to, aby vlada odsouhlasila, ze v SUVkach budou jezdit vsichni bez rozdilu
A kdo na ni nebude mit, tak mu ji stat koupi a budem si vsichni rovni ![]()
@Magna píše:
Pro ty, kdo zde píší, že těžké SUV nezmasakruje posádku menšího auta, zde výsledek střetu Fiatu 500 s Audi Q7
http://auto.idnes.cz/…utomoto.aspx?…Vadí mi, že lidi chtějí bezpečné auto, ale je jim absolutně jedno, co v případě kolize zbyde s pasažerů v druhém autě.
Tyhle auta auta mi přijdou jako projev absolutní nenažranosti, potřeby si honit ego a mít nad ostatními převahu. Někde jsem četla, že malé ženy za volanty velkéych aut jsou nejagresivnější účastníci silničního provozu a podle toho co jsem zažila, tak tomu i věřím.
Hm a kdyz se stretnou dva fiaty, budou na plech oba
Tak to je lepsi, aby aspon jedna posadka prezila ne?
@Magna píše:
Pro ty, kdo zde píší, že těžké SUV nezmasakruje posádku menšího auta, zde výsledek střetu Fiatu 500 s Audi Q7
http://auto.idnes.cz/…utomoto.aspx?…Vadí mi, že lidi chtějí bezpečné auto, ale je jim absolutně jedno, co v případě kolize zbyde s pasažerů v druhém autě.
Tyhle auta auta mi přijdou jako projev absolutní nenažranosti, potřeby si honit ego a mít nad ostatními převahu. Někde jsem četla, že malé ženy za volanty velkéych aut jsou nejagresivnější účastníci silničního provozu a podle toho co jsem zažila, tak tomu i věřím.
Přiznám se. Chci bezpečné auto a je mi jedno, za projev čeho to ty považuješ.
@Magna píše:
http://auto.idnes.cz/…utomoto.aspx?…
Takže zakážeme na silnici všechny dodávky, autobusy, náklaďáky a kamiony a zboží a materiál budeme nosit v batůžku nebo vozit na kárce? A lidi budou chodit pěšky.
@Magna píše:
Tak to snad nikdo nenapsal, ze by vitezem stretu dvou aut, z nich jedno je vyrazne mensi, mohlo byt to mensi ne? To je cista fyzika. A co z toho vyvodim? Ze kdyz si kupuju auto, premyslim nad jeho bezepcnosti hlavne pro me ne? Fiat petistovka je krasny auto, ale vrazit do nej muze i nakladak a tezko je teda (nakladaky) zakazeme nebo zatizime dani „vicemasakrujici auto“ ne? Nebo co jako ma byt vysledkem tve argumentace?
Ja na takovy auto nemam a ani bych ho nechtela, ale nemyslim si treba, ze vetsina lidi si ho kupuje z potreby masirovat si ego. Urcote taci jsou, ale prave proto, ze je casto ridi zeny, tak se domnivam ze proto, ze vozi decka a je z nich dobre videt. To treba dokazu pochopit… ![]()
Nevim, nejak nerozumim co resis. Apelujes na lidi, aby radsi vsichni jezdili teda ve stejne velkych autech? Toho stejne nikdy nedosahnes. Ze si je kupuji a tim podporuji jejich prodejce v prodeji, kdyz to teda byl chytry marketingovy tah? No tak asi jim ta auta vyhovuji. Tezko by to fungovalo obracene…
@hanzy píše:
Hm a kdyz se stretnou dva fiaty, budou na plech obaTak to je lepsi, aby aspon jedna posadka prezila ne?
Hmm… zřejmě si ten článek nepochopila. Audi ten Fiat rozdrtí svou hmotností, plus zbytečné tuhé nosníky v přídi Audi Q7 nedávají posádce Fiatu šanci.
Při srážce dvou vozů s porovnatelnou hmotností by následky tak vážné nebyly.
@Magna píše:
Hmm… zřejmě si ten článek nepochopila. Audi ten Fiat rozdrtí svou hmotností, plus zbytečné tuhé nosníky v přídi Audi Q7 nedávají posádce Fiatu šanci.
Při srážce dvou vozů s porovnatelnou hmotností by následky tak vážné nebyly.
Tim padem holt smula pro ty ve fiatu. Maj si poridit neco bezpecnejsiho
![]()
(ne, nejsem majitelem SUV, byt bych rada byla, libi se mi a ridi se to super)
![]()
@hanzy A co třeba MPV, neměly by se zakázat i ty, ty jsou taky těžké, jak mrcha… a rodiny s více dětmi klidně mohou jezdit ve 2 autech za sebou ![]()
Jo holka, bohužel, svět nezachráníš. Zachraň sebe a svoji rodinu ![]()
@hanzy píše:
@Magna ja bych hlasovala teda pro to, aby vlada odsouhlasila, ze v SUVkach budou jezdit vsichni bez rozdilu![]()
A kdo na ni nebude mit, tak mu ji stat koupi a budem si vsichni rovni
Ne, jen si myslím, že vláda by měla tyhle auta zakázat. Jen zbytečně ohrožují okolí.
A pro ty, kdo argumentují nebezpečností náklaďáků- v nich většinou sedí zodpovědný, vyježděný řidič, který nechce přijít o řidičák. V různých BMW X5 často vídám osmnáctiletou pipku, co si myslí že ji patří svět a když vám taková kravka jede půl metru za nárazníkem, tak to na klidu nepřidá.
@Magna píše:
Ne, jen si myslím, že vláda by měla tyhle auta zakázat. Jen zbytečně ohrožují okolí.
A pro ty, kdo argumentují nebezpečností náklaďáků- v nich většinou sedí zodpovědný, vyježděný řidič, který nechce přijít o řidičák. V různých BMW X5 často vídám osmnáctiletou pipku, co si myslí že ji patří svět a když vám taková kravka jede půl metru za nárazníkem, tak to na klidu nepřidá.