SUV - jaké vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
28.10.14 13:28
@mroe píše:
Tak nez z Fabie je asi vetsi vyhled skoro ze vsech aut, ne? Mne jen zarazi ten prechod od male Fabie k te velke „krave“.
:lol: Už jsi tu velkou krávu řídila?
  • Citovat
  • Upravit
999
28.10.14 13:35

Ja ted presla z golfa na kyu sportage…ano velka krrava, to je, ale ridi se mi dobre, jen jeste dopilovavam parkovani…jezdim hlavnw po meste, zere podstatne vic…ale vozim tam dve deti a pro ty je to supr…jen co se tyka kufru nic moc, je mensi nez u golfa, ale ja uz treba nevozim kocarek tak to nevadi…ale s kocarkem a vecma pro dve decka by to nebylo uplne ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
28.10.14 13:44

No, do mestskeho provozu ma SUV obecne spis nevyhody( velke, horsi manevrovatlenost, vetsi spotreba, vetsi emise), v podstate jedinou vyhodou je snad vetsi bezpeci pro posadku vyvazene vetsim nebezpecim pro ostatni. Proto moc nechapu tu volbu, ale ja tomu nerozumim, nehodlam soudit. Jen tu modu nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
28.10.14 14:02

@mroe tak si porizujeme SUV do mesta a na vylety. Proste se nam libi a navic se nam v nem sedelo nejlip, hlavne mne, jsem mala a mam vyhled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
28.10.14 14:04

@mroe mame LPG, takze usetrime dost a velka „krava“ to fakt neni, vec nazoru. A s tou manevrovatelnosti nevim, jak to myslis, ridi se dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.10.14 14:23

My máme Nissan Qasqai, dozadu se nám vejdou 3 sedačky na 3 děti vč. malého kojence, do kufru naskládám krámy, kočár i psa velikosti telete, ale je to už naknap :lol: Jsem spokojená, jen dost žere po Praze. Kupovali jsme nové a zatím spokojenost. jsem ráda, že jsem si prosadila parkovací asistenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.10.14 14:26

My ho brali kvůli větší bezpečnosti a také se do něj lépe leze, lépe se tahají děti ven atd., jak je vysoké. Je to fakt příjemnější. Z hlediska bezpečnosti je vyšší, takže se zase spíš převrátí než nízké auto - studovala jsem všechna pro a proti, když jsme kupovali, crash testy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
28.10.14 14:31

Ja jsem pro Nissan Qashqai. Jen to není SUV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
28.10.14 14:38
@eva333 píše:
My ho brali kvůli větší bezpečnosti a také se do něj lépe leze, lépe se tahají děti ven atd., jak je vysoké. Je to fakt příjemnější. Z hlediska bezpečnosti je vyšší, takže se zase spíš převrátí než nízké auto - studovala jsem všechna pro a proti, když jsme kupovali, crash testy atd.

To moje auto splnuje taky a neni to SUV.
Ale k SUV ma bliz nez Nissan Qashqai. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.10.14 14:44
@Anonymní píše:
Ahojky, našla jsem tohle téma, nebudu zakládat nové. Řešíme momentálně doma, jaké auto pořídit.
Jsme mladá rodina s dcerkou a pejsanem. Bydlíme v bytě, já jsem majitel, byt je OV. Auto máme momentálně Fabii r. v.2006, 1.2 objem, takže nejede absolutně, ale do školky a po městě to stačí, ale někam dál pekelný… jinak žádná koroze, nic, většina vyměněná, nová.
Fabii jsem dostala k narozeninám osmnáctým já, od té doby ji máme, ale už si myslím, že je načase něco svého.. a hlavně většího a silnějšího.
Jsme s partnerem sedm let..a chci „další krok“.. neumím to popsat :P
Já jsem pro Hyuindai Tucson, nebo Kiu Sportage, možná i Santa Fe. Co jsem koukala, dá se v bazaru hodně pěkné se slušně najeto sehnat okolo sto tisíc, a leckde vezmou vaše auto protiúčtem a zbytek splátkově.Dá se když nejsme manželé auto dohromady koupit?
Díky za rady a tipy.

Otázka tedy zněla, jestli si můžete koupit auto dohromady? Určitě můžete, ale vlastník tam bude zapsán jen jeden, ale to by bylo i v případě tom, že byste byli manželé. Napište si spolu nějaký papír, že jste dali na vozidlo každý tolik a tolik peněz, sepište to dvojmo, podepište a každý si jedno vyhotovení schovejte.
Pokud koupi auta bereš jako další krok k upevnění vztahu (někdo tak bere třeba svatbu a nebo narození dítěte), tak si ho společně kupte a upevňujte. Přeju vám hodně štěstí k tak důležitému kroku a doufám, že si dobře vyberete. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25123
28.10.14 14:44
@Black Cat píše:
Ja jsem pro Nissan Qashqai. Jen to není SUV…

souhlas já taky :pankac: nedávno sme si ho pořídili jako vyloženě auto pro rodinu… s tím, že mě zbyla naše bobinka Micra a já jsem tak svobodnější (nejsem odkázaná na to, že auto má manžel v práci) :andel:

Příspěvek upraven 28.10.14 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.10.14 14:45

Jojo, je to CUV, nějak jsem si nevšimla té podmínky SUV, Rozhodovali jsme se ještě mezi Mitsubishi ASX - celkově hezčí, dal se zvětšit kufr, ale v základní výbavě toho měla méně za více peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.10.14 14:47
@mroe píše:
To moje auto splnuje taky a neni to SUV.
Ale k SUV ma bliz nez Nissan Qashqai. ;)

Nějak jsem nepochopila obsah Tvého sdělení - asi bych ti měla pogratulovat k super autu, které splňuje požadavky a jako bunus má blíž k SUV. Gratuluji tedy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.10.14 14:48
@brumdinka píše:
souhlas já taky :pankac: nedávno sme si ho pořídili jako vyloženě auto pro rodinu… s tím, že mě zbyla naše bobinka Micra a já jsem tak svobodnější (nejsem odkázaná na to, že auto má manžel v práci) :andel:Příspěvek upraven 28.10.14 v 14:46

Nám také vyhovuje, manžel dělá kousek od domu, takže ho mám pěkně pro sebe a děti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.10.14 14:53

My mame kiu sportage. Za nas super auto. Nissan QQ asi ok, ale neni to SUV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie