SUV - jaké vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
19.5.15 12:16
@eMíša píše:
A co chudák motorkář nebo cyklista při střetu s fabii :think:

Je to jasný, budeme všichni chodit pěšky :mrgreen: Náklady se budou vozit na trakařích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
365
19.5.15 12:16

@eMíša no natož s SUV… to už je naprostá zhovadilost… :think: to aby teda auta nejezdila vůbec!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
19.5.15 12:18

@RadkaCh Nevim, nevim, až ti ujede naloženej trakař z kopce, tak to bude taky mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.15 12:21

@Magna

Ona už vyšla Q8??? No jdu do ní, Q7 už mě nebaví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Potřebuju se bezohledně projíždět po silnicích a ničit malý Fabie, malý Citroeny, Peugeoty, Pola/Golfy.. Můj každodenní cíl na silnicích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A víš, že tohle píší lidé, kteří jsou závistiví, protože na to nemaj? Házej kecy typu jako ty a doma jim stojí malej vrak z roku x :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
19.5.15 12:24

@RadkaCh @ivašot. Trakaře budou mít zákaz jezdit z kopce a do koce :pankac: Odneseme si to pěkně v rukách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
19.5.15 12:24

A ještě se kvůli tomu zaregistrovala na emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.15 12:25
@ivašot. píše:
A ještě se kvůli tomu zaregistrovala na emimino.

Musela nám to sdělit. Pochopitelné :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 12:30
@Natálka26 píše:
@MagnaOna už vyšla Q8??? No jdu do ní, Q7 už mě nebaví: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Potřebuju se bezohledně projíždět po silnicích a ničit malý Fabie, malý Citroeny, Peugeoty, Pola/Golfy.. Můj každodenní cíl na silnicích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A víš, že tohle píší lidé, kteří jsou závistiví, protože na to nemaj? Házej kecy typu jako ty a doma jim stojí malej vrak z roku x :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Toho jsem si v tom údivu ani nevšimla :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6661
19.5.15 12:31

@Magna 8o tvl… to je zase blábol :roll:. Problém není v autech, ale v hlavách jejich řidičů. A klidně i magor ve Fabii způsobí tragedii. Ti v SUV však mají větší šanci vyváznout z případné nehody s menšími následky - já bych neměnila :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.05.15 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 12:31
@ivašot. píše:
@RadkaCh Nevim, nevim, až ti ujede naloženej trakař z kopce, tak to bude taky mazec.

Hmm :think: To je fakt :think: Takže batůžky a aspoň budeme všichni kolektivně out s batohy na zádech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1375
19.5.15 12:32
@Magna píše:
Ahoj. Já osobně tyhle těžké nebezpečné potvory na silnici nemůžu ani vidět. Ano tyhle auta jsou bezpečnější pro jeho osádku, ale ostatní se musí mít před jeho řidiči (řidičkami) na pozoru. Každý si může představit jak by dopadl střet třeba Audi Q8, které má tři a půl tuny se Škodou Fabia. K tomu mladé nevyježděné holky za jejich volanty. Jde z toho strach. Podle mě si tahle auta mohou pořídit jen bezohlední lidé, kteří pro zvýšení bezpečí jejich rodiny raději obětují životy a zdraví ostatních.
Holky co řídíte suv, uvědomujete si nebezpečnost svého vozu?
:mrgreen: 8o ty jsi teda materiál :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 12:32
@bartsch píše:
@Magna 8o tvl… to je zase blábol :roll:. Problém není v autech, ale v hlavách jejich řidičů. A klidně i magor ve Fabii způsobí tragedii. Ti v SUV však mají větší šanci - já bych neměnila :mrgreen:

Až na Duster. Jsem koukala, že jeho bezpečnost je tragická 8o

• Citovat
  • Upravit
6661
19.5.15 12:34
@RadkaCh píše:
Až na Duster. Jsem koukala, že jeho bezpečnost je tragická 8o

hmmm :think: nemám přehled, tak nevím… kolega o něm nedávno uvažoval, ale rozhodl se pro Suzuki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 12:34
@bartsch píše:
@Magna 8o tvl… to je zase blábol :roll:. Problém není v autech, ale v hlavách jejich řidičů. A klidně i magor ve Fabii způsobí tragedii. Ti v SUV však mají větší šanci vyváznout z případné nehody s menšími následky - já bych neměnila :mrgreen:Příspěvek upraven 19.05.15 v 12:31

A zrovna nedávno způsobil tragédii magor ve Felicii nebo dokonce Favoritu nebo co to bylo za vrak, když jel ožralej a pozabíjel v tom autě kromě sebe i své kamarády. Asi devatenáct mu bylo?

Souhlasím s tím, že o autě to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 12:35
@bartsch píše:
hmmm :think: nemám přehled, tak nevím… kolega o něm nedávno uvažoval, ale rozhodl se pro Suzuki.

Já se snažím tu webovku najít, ti ji sem pak hodím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák