Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@eMíša no natož s SUV… to už je naprostá zhovadilost…
to aby teda auta nejezdila vůbec!! ![]()
@RadkaCh Nevim, nevim, až ti ujede naloženej trakař z kopce, tak to bude taky mazec.
Ona už vyšla Q8??? No jdu do ní, Q7 už mě nebaví
Potřebuju se bezohledně projíždět po silnicích a ničit malý Fabie, malý Citroeny, Peugeoty, Pola/Golfy.. Můj každodenní cíl na silnicích
A víš, že tohle píší lidé, kteří jsou závistiví, protože na to nemaj? Házej kecy typu jako ty a doma jim stojí malej vrak z roku x
![]()
@ivašot. píše:
A ještě se kvůli tomu zaregistrovala na emimino.
Musela nám to sdělit. Pochopitelné
![]()
@Natálka26 píše:
@MagnaOna už vyšla Q8??? No jdu do ní, Q7 už mě nebaví:![]()
![]()
Potřebuju se bezohledně projíždět po silnicích a ničit malý Fabie, malý Citroeny, Peugeoty, Pola/Golfy.. Můj každodenní cíl na silnicích
![]()
![]()
A víš, že tohle píší lidé, kteří jsou závistiví, protože na to nemaj? Házej kecy typu jako ty a doma jim stojí malej vrak z roku x
![]()
@Magna
tvl… to je zase blábol
. Problém není v autech, ale v hlavách jejich řidičů. A klidně i magor ve Fabii způsobí tragedii. Ti v SUV však mají větší šanci vyváznout z případné nehody s menšími následky - já bych neměnila ![]()
Příspěvek upraven 19.05.15 v 12:31
@Magna píše:
Ahoj. Já osobně tyhle těžké nebezpečné potvory na silnici nemůžu ani vidět. Ano tyhle auta jsou bezpečnější pro jeho osádku, ale ostatní se musí mít před jeho řidiči (řidičkami) na pozoru. Každý si může představit jak by dopadl střet třeba Audi Q8, které má tři a půl tuny se Škodou Fabia. K tomu mladé nevyježděné holky za jejich volanty. Jde z toho strach. Podle mě si tahle auta mohou pořídit jen bezohlední lidé, kteří pro zvýšení bezpečí jejich rodiny raději obětují životy a zdraví ostatních.
Holky co řídíte suv, uvědomujete si nebezpečnost svého vozu?
@RadkaCh píše:
Až na Duster. Jsem koukala, že jeho bezpečnost je tragická
hmmm
nemám přehled, tak nevím… kolega o něm nedávno uvažoval, ale rozhodl se pro Suzuki.
@bartsch píše:
@Magnatvl… to je zase blábol
. Problém není v autech, ale v hlavách jejich řidičů. A klidně i magor ve Fabii způsobí tragedii. Ti v SUV však mají větší šanci vyváznout z případné nehody s menšími následky - já bych neměnila
Příspěvek upraven 19.05.15 v 12:31
A zrovna nedávno způsobil tragédii magor ve Felicii nebo dokonce Favoritu nebo co to bylo za vrak, když jel ožralej a pozabíjel v tom autě kromě sebe i své kamarády. Asi devatenáct mu bylo?
Souhlasím s tím, že o autě to není…
@bartsch píše:
hmmmnemám přehled, tak nevím… kolega o něm nedávno uvažoval, ale rozhodl se pro Suzuki.
Já se snažím tu webovku najít, ti ji sem pak hodím.
Je to jasný, budeme všichni chodit pěšky
Náklady se budou vozit na trakařích