Suzuki - dobrá značka, či ne?

17359
21.3.11 09:09

Suzuki- dobra znacka, ci nie?

ahojte,

chystame sa s manzelom kupit nove auto, konkretne suzuki sx4 urban line a zaujima ma, ci mate niekto skusenosti s touto znackou, alebo aj konkretne tymto typom.

kupujeme nove, maju ho teraz aj za dobru cenu (10 490€) a v super vybave- klima, airbagy, elektricky ovladane okna aj spatne zrkadla, detske poistky, isofixy, atd…

dik za kazdu skusenost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
21.3.11 09:42

Ahoj, měli jsme jak SX4, tak později Grand Vitaru, obě to jsou skvělý auta.
SX4 jsme se zbavovali neradi, ale není to auto pro tři, pro dva je ale naprosto ideální. Za těch pár let jsme nemuseli jedinkrát do servisu, auta jsou pohodlný, dobře se řídí, určitě doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
21.3.11 09:49

Ahoj :mavam: mamka ma starsi suzinu a to auto je snad nesmrtelne :mrgreen: Peclive ji nechava servisovat, ale kamarad ktery ji to dela vzdy jen doplni kapaliny, koukne na to a vesele si drandi dal. Preji hodne stastne najetych kilometru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.3.11 10:51

rezinka, dik, ze si napisala :palec:
ako myslis, ze to nie je auto pre troch? ze ked sa narodi maly, uz sa nepomestime? 8-o mne sa prave zdalo dost velke, ale pravda je, ze som ho zatial videla len na fotkach :mrgreen: dnes ho ideme pozriet nazivo :dance:

girlie, jeej, dik za take pozitivne informacie, dufam, ze nebudeme mat spolu na nejaky vadny kus :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.3.11 12:20

Rezi, dle fotek se mi nezdá, že by byla jen pro dvě osoby
 http://www.suzuki.cz/…/design.aspx#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
21.3.11 12:27

My jsme se do něj ve třech vešli jen taktak… Kočárek zabere celý kufr, a už se do něj nic nevejde. Vevnitř je místa dost, vepředu i vzadu, ale pro rodinu s malým dítětem má fakt malý kufr - když jsme někam jeli na víkend, byl mimino obloženej jak chlebíček. Jako dá se to, samozřejmě, ale vrchol pohodlí to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.3.11 12:32
Rézinka píše:
My jsme se do něj ve třech vešli jen taktak… Kočárek zabere celý kufr, a už se do něj nic nevejde. Vevnitř je místa dost, vepředu i vzadu, ale pro rodinu s malým dítětem má fakt malý kufr - když jsme někam jeli na víkend, byl mimino obloženej jak chlebíček. Jako dá se to, samozřejmě, ale vrchol pohodlí to není.

Z tohoto důvodu, jak píše Rézinka, jsme od koupi tohoto auta s manželem ustoupili, i když mě se Suzuki moc líbí. Můj strejda měl dvě auta od této značky a vždy byl s nimi naprosto spokojený, žádná větší závada nebyla. Ale kufr má toto auto fakt malej, měli jsme předtím felicii (tu krátkou) a kufr u Suzuki SX4 byl skoro stejnej jako u feldy a do feldy jsem dala kočárek a tím jsem skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.3.11 17:36

aha, dik za vysvetlenie. no, my mame kocik concord a ten je po zlozeni uplne miniaturny :-D

uz sme auticko videli nazivo a musim napisat, ze sa mi velmi pacilo :-D

a je teraz fakt za dobru cenu, vyjde nas okolo 250 000 czk. je vyvysene, co som rada a ma nizku spotrebu na take relativne velke auto :-D

a moc ma tesi, ked pisete, ze nie je kazove :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.15 19:09

Obnovuji diskuzy… Mate prosím někdo grand vitaru5 a tři děti? Jak se Vám tam vlezou :)? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
29.12.15 20:26

Ahoj mam, ale delši sedmimistnou verzi a ke dvou autosedačkam si doprostřed sedne dospěly a ma tam misto, někdy tam vyženu i manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová