Švagrová a hrubá urážka

15
2.3.15 09:40

Švagrová a hrubá urážka

Nikdy jsme se moc nemuseli. Teď je situace o to horší, že máme stejně staré dítě. Obvinila mne z toho, že jsme jí malýho nakazili virozou, já se bránila ona se bránila..nejdřív normální výměna názorů, já:najdi si něco na netu než začneš obviňovat, ona:raději se věnuji rodině než internetu a jsi chytrá jen podle internetu, já:vše si zařídím sama a stále nefňukám. Na to mi přišla sms, že vše mi zařizuje máma a můj přítel a za to dodala že jí nebude poučovat nemakačenko a bývalá fetka.. upozorňuji, že jsem drogy nikdy nebrala a moje nezaměstnanost činí 1měsíc za deset let, navíc neustále se vším volá mojí mámě, stále se se mnou porovnává a mého přítele s mým bratrem, a taky se se mnou přetahuje o mojí mámu..bratr nejdřív, že s tím něco udělá, ale nakonec to vypadá, že spíš stojí proti mě. Chtěla bych se bránit, jen už nevím jak, moc často s nevídáme ani asi už nechci..Co byste udělali vy, aby jste měli pocit očištění se, ale aby jste neklesli na tuhle úroveň urážek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.3.15 09:44

@miluccia nevšímala bych si jí, dle hesla, že nejhorší je srážka s blbce, bo jeho nepřesvědčíš, že je blbej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
2.3.15 09:46

@miluccia Co na to říct, se švagrovkama se člověk nemá hádat a na vhozenou rukavici do ringu od švagrovky nereagovat. Jinak se to semele všechno, včetně tebe s manželem a s tchyní, (hádej které z vás dvou se bude zastávat?) a to je nejlepší cesta k rozvodu. Imho vztahy švagrovek nejsou tak nevědomě protkaný žárlivostí na to kdo komu bere chlapa (manžela), tak by to mělo jít líp, než s tchyní. Kór jestli má švagrovka už manžela.

Příspěvek upraven 02.03.15 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.15 09:47

@miluccia neuděláš nic… Jak se k tomu staví máma? Má na to svůj názor? Tak máma určitě chce vidět obě dvě vnoučátka a hlavně možná u ní taky trochu bude opičí láska, kdy bratr je trochu víc a proto bude tolerovat švagrovku a bude se snažit být zadobře se všema :nevim:
Možná se zasmát její omezenosti a pustit to z hlavy. Žijem jen jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.3.15 09:50

Konej tak, aby to bylo dobře. Aby ses mohla opřít o to, že tys činila dobře. Nepodrážej jí, nepomlouvej, nedělej jí zle. A současně se netrap. Víc nemůžeš.

Kdoví, jestli vlastně tak trochu nezávidí, neobdivuje tě, a protože holt jí její ego nedovolí vyseknout poklonu, tak to obrací do téhle stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
2.3.15 09:54

Příspěvek upraven 02.03.15 v 19:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.3.15 09:54
@martina.se píše:
@miluccia nevšímala bych si jí, dle hesla, že nejhorší je srážka s blbce, bo jeho nepřesvědčíš, že je blbej :mrgreen:

přesně, vůbec bych jí neřešila…

Příspěvek upraven 02.03.15 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.3.15 09:55

A nakazilo se to děcko virozou od vás? švagrová je těhotná a teď taky má, my bydlíme s tchýní a ta hlídává malou… malá má měsíc kašel a teď čtvrtek až asi sobotu měla teplotku, dneska když se zadaří pujdem s miminem na 3m prohlídku a i rovnou na očkování bych ráda… ale z toho kašle jsem nervozní celý měsíc, ta teplotka už je detail… chápu, že když je švagrový blbě, navíc když je těhotná, že se starat o nemocný děcko asi nebude něják super… ale i tak mě to štve, i když se tady dělaj opatření jakože když malá jen kašlala, tak dycky na druhou stranu než bylo mimino :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.3.15 09:55

Otázka zní, jak jsi jí malýho nakazila..návštěvou?? Potkali jste se? Přišla ona k vám?
Jinak bych se tím nezaobírala, pokud je to pipka, bude s tebou neustále soupeřit. Už to ji činní méněcennou, že se neustále přetahuje s TVOJÍ mámou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.3.15 09:57

@miluccia ukázala bych tu sms mámě i bráchovi se slovy, že tohle je důvod okamžité a trvalé ignorace z mé strany ;) A k ní bych se chovala jako k vzduchu, když by došlo na nějaké setkání. Rozhodně bych neomezovala návštěvy rodiny, nebo tak něco. Ona prostě neexistuje a tečka ;) Bojovat proti blbci, je jako čůrat proti větru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.3.15 10:04

Ignorovat a hledět si svého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
2.3.15 10:05

Myslim, ze by bylo spatne, kdyby bratr nestal na jeji strane :nevim: a ja teda nesouhlasim ji jakkoli shazovat pred bratrem, porad je to jeho zena :cert:

Ridila bych se heslem moudrejsi ustoupi a dal to neresila. Proste jste si nesedly.

Btw. s tou nemoci by me to taky zajimalo, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
2.3.15 10:08

Ahoj,

Naprosto s tebou soucítím a rozumím ti!! :hug:

Jak já byla naivní a šťastná, že si brácha našel fajn holku a budeme si rozumět!! Moje nebetyčná naivita – nic jiného. Od začátku stála švagrová proti mně, čekala na vhodnou „příležitost“, jak mě zranit, urazit, dát najevo, že ONA je přece ta nejdůležitější osoba snad na celém světě..Fakt dodnes nechápu sama sebe, jak jsem jí vůbec mohla dávat najevo svou přízeň a náklonnost – dokonce i přes urážky, kterými mě tak ráda častovala. Sice ne, že jsem „fetka nebo nemakčenko“, ale taky si přisadila hláškami, že jsem „největší drbna pod sluncem“ (tohle mimochodem řekla i o mojí mamince = svojí tchýni – jenom proto, že záviděla mně a mamince náš vztah, který ona se svou vlastní matkou nemá, takže nic jiného než čirá závist z její strany), dále že jsem „předrogovaná hormonama“ (když jsem v těhotenství zářila a usmívala jsem se, protože jsem se strašně těšila na druhé mimčo). Pak že jsem „neschopná a nemožná“ – když jsem nechtěla s novorozencem v šestinedělí jet k nim 350 kiláků na návštěvu, bála jsem se, prostě jsem nechtěla (oni v té době děti ještě neměli, a já už 2 – a přesto mi stále udíleli svoje „rady“ – jakože oni budou jezdit s miminem od narození, aby si „zvyklo“, že já jsem nemožná, že to nedělám atd. atd…). Mohla bych pokračovat donekonečna – urážky se týkaly i mého milovaného manžela. :,(

Brácha – absolutně jí nic neřekl, nejdřív možná jakoby chtěl něco řešit, ale brzy pochopil, že je to úplně bezvýznamné a zřejmě aby měl klid (který chlap nechce mít doma klid, že ;) …), tak jí to všechno odkýval a dokonce si taky velice rád přihřál svou polívčičku. Veškerá moje/naše snaha o sblížení se naprosto minula účinkem. Dřív jsem se tím hodně hodně trápila, ale teď – po x-letech nekomunikace a mlčení – můžu říct, že je mi to úplně jedno a dokonce jsem si tak zvykla na to trávit volný čas jenom sama podle sebe – s rodinou nebo prostě opravdu SAMA, že si vůbec ani nedovedu představit nějaké znovuobnovení kontaktů – a ani o to nestojím!! :P

Ještě doplním, že brácha se ženil 10 let po mně, kdy já jsem už měla prvního synka ve škole a do té doby jsme měli vztahy celkem v normálu. Vše začalo až po jejich svatbě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.3.15 10:10

Právě, že tu sms jsem ukázala. Máma si myslí své, ale nevím jestli něco řekne. Spíš apeluje na mě a moji dobrotu, abych myslela na to, že ona je chudák nešťastná a že to bratrovi dá sežrat. Copak jsem nějaká matka Tereza? Bratr, že to bere na vědomí, ale nakonec volal mámě aby si přečetla všechny sms, poslala jsem ji celou konverzaci a máma stále trvá na tom, že do té doby než mě označila fetkou to byla běžná výměna názorů.
Btw o tu virozu nejde, spíš o to, co se rozjelo za napadání potom..máma mě přemlouvá s tím, že bratra mám jen jednoho, nevím proč nepřemlouvá je. Stačila by omluva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
2.3.15 10:11
@neila píše:
@miluccia ukázala bych tu sms mámě i bráchovi se slovy, že tohle je důvod okamžité a trvalé ignorace z mé strany ;) A k ní bych se chovala jako k vzduchu, když by došlo na nějaké setkání. Rozhodně bych neomezovala návštěvy rodiny, nebo tak něco. Ona prostě neexistuje a tečka ;) Bojovat proti blbci, je jako čůrat proti větru :zed:

absolutní souhlas!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová