Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BabyBella a podle čeho jste vybírali termín? Mě žádný z vypsaných nepadl do oka a tak řikám příteli vyber nějaký mě je to jedno hlavně ať je to červenec nebo srpen. A on no to je jasný 26.7 druhý den máš narozeniny tak se mi to bude dobře pamatovat ![]()
Jakou písničku budete mít na nástup k oltáři typický svatební pochod?
@BabyBella
My na stole budeme mít jen malé ozdoby, ale ne velkou kytku
@elinka90
U nás termín vybíral přítel, prý aby se mu to dobře pamatovali a mě se to libilo. Jinak na nástup klasický pochod mít nebudu, budu nastupovat na písničku od Pink
@Mazlucha takže kytka jen pro nevěstu. Myslím, že to tak stačí.
díky @elinka90 podle toho kde se pořádá, zda na radnici nebo v trojici.
Máme vybranou tuhle, ten klasický pochod se mi nelíbí http://www.youtube.com/watch?…
@Mazlucha píše:
@elinka90
U nás termín vybíral přítel, prý aby se mu to dobře pamatovali a mě se to libilo. Jinak na nástup klasický pochod mít nebudu, budu nastupovat na písničku od Pink
Jé, já budu mít na obřadu taky Pink, sice na ní nebudu nastupovat, ale společně na ní odejdeme ![]()
Holky, máte nějaký další tip na nástupní písničku nevěsty? Chtěla bych něco vtipného, ale nemůžu na nic přijít. ![]()
@BabyBella
Ale i když jsem napsala, že nebudeme mít kytku na stole, tak budou mít kytky maminky a svědkyně, ale to je snad jasný ![]()
@paeatara
My dostali papír s písmena přímo od matriky, ať si vybereme, ta Pink nebyla přímo k nástupu, ale nám se líbí a je pomalá, tak se hodi ( I Don't Belive you)
Příspěvek upraven 18.01.14 v 22:38
@Mazlucha no vidis.. to me nenapadlo. Ja vdavam poprvy vis
opravdu mi to nedojde.
@BabyBella
Já se vdavam taky poprve
A proč ne Pink? Si najdi jak zní a uvidíš, že je krásná