Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nakonec to je tak, jak jsem pochopila prvně,..
No ten můj, ten se taky určitě nechtěl ženit, známe se dlouho, myslím 9 let, i kdy spolu jsme ,,jen,, čtvrtým rokem, no a určo bych do něj neřekla, že si mě ve 24 letech bude chtít vzít, čekáme v půlce listopadu prcka a tak…a to kdo ho zná, tak ví, že se k tomu teda rozhodně nikdy moc neměl a najednou se to změnilo, chtěli jsme se usadit, mít mimčo a svatba bude jako bonus k tomu všemu..
Takže zakladatelko, nevěš hlavu ![]()
A nebo to bude dlužník co po něm jdou exekutoři či sňatkovej podvodník:))))))))
BohunkaP píše:Larr píše:BohunkaP píše:Bingo!!
Dovolila bych si tipnout, že zakladatelka touží po dni v bílém, ale její partner nikoli - tudíž hledá spřízněné duše.Téma, které znám dost dobře - mému muži to trvalo pět let.A proč Tě ten moula nechce?
Příspěvek upraven 26.08.11 v 22:14Kromě zásadních důvodů ve stylu „nejsem typ na ženění“…
V tom případě nezásadní zatím nemá:))
lyrica píše:
Tak nakonec to je tak, jak jsem pochopila prvně,..
No ten můj, ten se taky určitě nechtěl ženit, známe se dlouho, myslím 9 let, i kdy spolu jsme ,,jen,, čtvrtým rokem, no a určo bych do něj neřekla, že si mě ve 24 letech bude chtít vzít, čekáme v půlce listopadu prcka a tak…a to kdo ho zná, tak ví, že se k tomu teda rozhodně nikdy moc neměl a najednou se to změnilo, chtěli jsme se usadit, mít mimčo a svatba bude jako bonus k tomu všemu..
Takže zakladatelko, nevěš hlavu
Podle mě se lidé nemění, jen se na chvíli snaží chovat jinak. Někomu ta chvíle trvá 2 dny, 5 měsíců, celý život. Snaží se, protože to po nich okolí vyžaduje, protože někoho milují,…
no, já mám s chlapem dvě děti, jsme spolu 11 let s stejně si mě nechce vzít
a teď už nechci ani já… ![]()
Larr: jestli nemá jiný důvod než ty obligátní řečičky, tak to se může časem změnit… Teď je otázka, jestli Ty na to chceš (a můžeš) čekat - jiné je to ve dvaceti, kdy čekat můžeme, jiné ve třiceti, kdy by ženská už neměla ztrácet čas a čekat, jestli se náhodou chlap nerozhodne změnit názor - pokud za to ten chlap opravdu, ale opravdu nestojí. Život není o ničem jiném než o kompromisech - ale v nejzásadnějších věcech (svatba, děti, místo bydliště, apod.) musejí být partneři zajedno, jinak takový vztah nemá budoucnost.
alla píše:
no, já mám s chlapem dvě děti, jsme spolu 11 let s stejně si mě nechce vzíta teď už nechci ani já…
Proč? Na truc?
BohunkaP píše:
Larr: jestli nemá jiný důvod než ty obligátní řečičky, tak to se může časem změnit… Teď je otázka, jestli Ty na to chceš (a můžeš) čekat - jiné je to ve dvaceti, kdy čekat můžeme, jiné ve třiceti, kdy by ženská už neměla ztrácet čas a čekat, jestli se náhodou chlap nerozhodne změnit názor - pokud za to ten chlap opravdu, ale opravdu nestojí. Život není o ničem jiném než o kompromisech - ale v nejzásadnějších věcech (svatba, děti, místo bydliště, apod.) musejí být partneři zajedno, jinak takový vztah nemá budoucnost.
Jsou ženy, které nechtějí mít děti, chtějí jen něco z toho, koho mají rádi, třeba jeho příjmení.
Larr píše:BohunkaP píše:Jsou ženy, které nechtějí mít děti, chtějí jen něco z toho, koho mají rádi, třeba jeho příjmení.
Čímž se Ti to zjednodušuje - času máš dost. ![]()
Já osobně zrovna tohle moc nechápu - když mám někoho ráda, chci z něj (a s ním ) úplně jiné věci než pitomost typu příjmení (zrovna já třeba jsem to změnou příjmení moc nevyhrála
) - ale tak aspoň Tě netlačí čas… ![]()
No ja jsem s pritelem 9 let a mame rocniho chlapecka a taky si mne nechce vzit „tvrdi ze to nepotrebuje“ ale zase na druhou stranu tak po tech letech je to uz za zasluhy
. Ale rada bych se vdavala , treba se pristi rok pochlapi a po 10 letech se vezmem
![]()
U nás to samé jsme spolu skoro 9let,máme 15m. chlapečka a o svatbě nechce ani slyšet.
Je už rozvedený.
Ahoj Zakladatelko,
nejsi jediná
Když zůstanu s přítelem, vím jistě, že se nikdy vdávat nebudu
Trošku mi to vadilo, teď to neřeším. Je rozvedený a ženit se už nechce. Jsme spolu skoro 3 roky, vím to od začátku a pořád si za tím stojí! Takže bych řekla, že máš ještě naději, že ten tvůj s tím přijde
![]()
no asi je to proto že v takové situaci nejsem ale nerozumím chlapům kteří si své partnerky nechtějí vzít.vždyť to není jen o papíru jak mnozí říkají.je to přece krásný slib a důkaz lásky který mezi sebou mají(a nepište že láska se dá dokázat i jinak).prostě podle mě jak se chlap ženit nechce tak tu ženu nebere moc vážně ale toto je samo můj vlastní názor a nemusí to tak být.já když jsem se rozváděla tak jsem si říkala už nikdy se vdávat nebudu,no a teď už jsem opět vdaná a jsem ráda že můj muž mě požádal o ruku bez nějakého donucování,však co ,miluje mě a
je to pro mě důkaz že se mnou do budoucna počítá
Bajčo,
ale pro mě to třeba důkaz lásky není. Může si mě vzít i nějaký prevít, takže
Beru to tak, že člověk musí respektovat důvody toho druhého, pro ano a proč ne. Sama píšeš, že jsi se po rozvodu už vdávat nechtěla. No, tak takové pocity máš po rozvodu asi spousta lidí…