Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
4.10.23 07:43
@Lucie_Sx píše:
Me fascinuje, jak ve spouste takovych pripadu (kdy se fakt neco stane) zrovna jde kolem doktor nebo hasic nebo proste nekdo, kdo pomuze…Ja takhle jednou jela pro deti do skoly a na parkovisti me upozornil kolemjdouci tatinek, ze mam pichle kolo, a shodou nahod to byl mechanik, co dela v pneuservisu, a mel v aute vercajk…
To nevymyslis.

Mám ten dojem nebo snad i zkušenost, že pokud jde člověk v souladu s intuicí ( vedením, energií - jak to kdo nazve), tak i když se stane něco špatného, je pomoc nablízku a člověk tím víceméně hladce projde se šťastným koncem. Napadl mně jeden příklad - syn měl jako maličký zdravotní problém, naše dětská dr. nás hned sama objednala ke správnému odborníkovi a bylo vyřešeno. a u toho odborníka jsem se potkala s maminkou, která roky řešila problém dcerky, až se konečně ocitla tam, kde my - ale s nervama, s prodlevou, s potížemi. Obě děti dostaly úžasnou péči a je vyřešeno. Tak jak to je, viď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.10.23 07:50
@jednoslunicko píše:
Mám ten dojem nebo snad i zkušenost, že pokud jde člověk v souladu s intuicí ( vedením, energií - jak to kdo nazve), tak i když se stane něco špatného, je pomoc nablízku a člověk tím víceméně hladce projde se šťastným koncem. Napadl mně jeden příklad - syn měl jako maličký zdravotní problém, naše dětská dr. nás hned sama objednala ke správnému odborníkovi a bylo vyřešeno. a u toho odborníka jsem se potkala s maminkou, která roky řešila problém dcerky, až se konečně ocitla tam, kde my - ale s nervama, s prodlevou, s potížemi. Obě děti dostaly úžasnou péči a je vyřešeno. Tak jak to je, viď :think:

Je to tak.
Ja casto kdyz prijizdim na plne parkoviste, tak zrovna nekdo odjede.
Ale jak si kvuli parkovani delam hlavu predem, prestava to fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.10.23 09:44
@Anna766 píše:
Nevysvětlíš. Ona Markyt bude jedna z těch tchyní co budou synka navádět proti příležitostný snaše. A může se tady vykrucovat jak chce.

vidis, tohle presne ukazuje na tupost nekterych mistnich uzivatelek. jak tohle muzes vedet? ty me znas? ty znas me dite? to, ze pro me proste svatba neni dulezita, prece nevypovida o tom, jak se budu chovat k potencialni snase :lol: tohle si muze myslet snad jen totalni de.bil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.10.23 09:53
@jednoslunicko píše: Řeklas mu to hezky :-). A markýta ať se z toho třeba osype :mrgreen:

je videt, ze jsi dalsi stara jedubaba do tehle galerky… proc bych se mels z neceho osypavat. at si kazdy dela co chce, to ze mam na danou vec jiny nazor, to se proste stava… ne je nejaky cizi clovek z netu zadele,… chodim sem prokrastinovst a bavit se nad prispevky - tebe tipuji na starou zenskou pred duchodem, co si sem chodi ventilovat svoji zlobu nad svym zpackanym zivotem. jak jinak bys mohla mit takovehle postoje k lidem, kteri msji jiny nazor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
4.10.23 10:07

@markytka3 A to víš, že jo, markýtko :-). Jen se klidně ventiluj tady, protože kdybys tohle předvedla v reálu, nikdo si o tebe neopře ani kolo :*. Natož aby se tě někdo zastal - třeba tchýně :-). Tak nezáviď. Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
4.10.23 10:38
@markytka3 píše:
vidis, tohle presne ukazuje na tupost nekterych mistnich uzivatelek. jak tohle muzes vedet? ty me znas? ty znas me dite? to, ze pro me proste svatba neni dulezita, prece nevypovida o tom, jak se budu chovat k potencialni snase :lol: tohle si muze myslet snad jen totalni de.bil

Ty mě taky neznáš a nejednou jsi mi napsala že žiju čtyřicet let v manželství protože neumím žít sama nebo co. Nesouhlasí ani jedno. A napsala si mi to opakovaně. Takže si kecy o debiIech nech před zrcadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
4.10.23 10:40
@jednoslunicko píše:
@markytka3 A to víš, že jo, markýtko :-). Jen se klidně ventiluj tady, protože kdybys tohle předvedla v reálu, nikdo si o tebe neopře ani kolo :*. Natož aby se tě někdo zastal - třeba tchýně :-). Tak nezáviď. Hezký den :kytka:

To víš, ona přece cizí lidi nesoudí :mrgreen: nebo jo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
4.10.23 10:43

Chlapi často potřebují trochu víc času než my ženy, někdy jim to trvá, než jim něco dojde, nebo než se ujistí.
Taky víc mění svůj postoj a názory, v závislosti na aktuálním rozpoložení. Ženská ví většinou od mládí jestli chce svatbu, cítí jestli je „typ“ na vdavky, nebo ne. Stejně tak s dětmi, ženská ví jestli je chce, nebo ne. Ty ženy, které děti nechtějí, svůj názor většinou nezmění. A když ano, později lituji, většinou tiše.
Chlapi to mají úplně jinak, x krát za život jdou schopni svůj postoj přehodnotit.
Takže pokud chlap hlásá, že svatbu ne a nikdy, neznamená to, že po roce vztahu nezmění názor. Zase je blbost čekat x let jestli se náhodou nerozhoupe, ale chci říct, že když na začátku vztahu tvrdí že svatbu ne, nevyvozovala bych z toho hned závěry a dala tomu šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.10.23 17:18

Nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.10.23 17:29
@Big boss píše:
Chlapi často potřebují trochu víc času než my ženy, někdy jim to trvá, než jim něco dojde, nebo než se ujistí.
Taky víc mění svůj postoj a názory, v závislosti na aktuálním rozpoložení. Ženská ví většinou od mládí jestli chce svatbu, cítí jestli je „typ“ na vdavky, nebo ne. Stejně tak s dětmi, ženská ví jestli je chce, nebo ne. Ty ženy, které děti nechtějí, svůj názor většinou nezmění. A když ano, později lituji, většinou tiše.
Chlapi to mají úplně jinak, x krát za život jdou schopni svůj postoj přehodnotit.
Takže pokud chlap hlásá, že svatbu ne a nikdy, neznamená to, že po roce vztahu nezmění názor. Zase je blbost čekat x let jestli se náhodou nerozhoupe, ale chci říct, že když na začátku vztahu tvrdí že svatbu ne, nevyvozovala bych z toho hned závěry a dala tomu šanci.

Myslim, ze v pripade zakladatelky nejde o sanci, ze se jeste rozmysli :nevim:. Na to je uz dost dlouha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.10.23 18:31
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme spolu s přítelem skoro 6 let. Máme 3 letého syna a snažíme se o druhé dítě. Jenže, žádost o ruku v nedohlednu. A já jsem dneska nějaká flustrovana a strašně mě to mrzí. Občas se bavíme o svatbě, ví, že si ho chci vzít a stejně jen řekne „neříkám že nechci, ale musíš si počkat“ dneska byl nějaký film v televizí a taky řekne „taky se chceš jmenovat stejně viď, se jednou taky dočkáš“… Ale jako kdy? Až mi bude 70? Strašně mě štve jiné příjmení syna. Všude musím hlásit moje a kdo je vůbec můj syn… On to ví… ale nic.. omlouvám se za ten román, ale teď je mi to strašně líto a nevím komu to říct. H

Snažit o druhé bych se začala až po svatbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí