Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.10.23 08:15

Tak my se s mužem poznali 2/2011,4/2012 byla svatba a 7/2012 se narodilo první dítě :lol: :srdce:,já si moc přála svatbu a taky byla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9918
3.10.23 09:42
@Karamba2020 píše:
ale už se ho na to neptej, vůbec to téma nevytahuj, a pokud s tím začne někdo jiný, nijak na to nereaguj.
stejně vidíš, že debaty k ničemu nevedou, tak se aspoň neponižuj.

Mas ty hranice velmi nizke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.23 10:29
@Monchichik píše:
@truelly to doufám taky ;)…ještě mám výhledově šanci na další dvě snachy :mrgreen: :mrgreen:…ona mi pak i děkovala, že je moc ráda, že jsem to řekla, že by se snad nikdy nerozhoupal :mrgreen:

Taky bych potřebovala tchýni, jako jsi ty :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.23 10:35
@Marie94 píše:
Taky bych potřebovala tchýni, jako jsi ty :lol: :potlesk:

to jako fakt? tobe by nevadilo, ze tveho partnera dokopala ke svatbe maminka? :nevim: teda ziram, co vse nektere zenske dokazi prejit, jen aby byly pod cepcem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.23 11:26
@markytka3 píše:
to jako fakt? tobe by nevadilo, ze tveho partnera dokopala ke svatbe maminka? :nevim: teda ziram, co vse nektere zenske dokazi prejit, jen aby byly pod cepcem :nevim:

Nemluvím o dokopání ke svatbě, ale prostě trošku mu promluvit do duše, aby si uvědomil některé věci. Za každou cenu ho donutit, to určitě ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.10.23 11:28
@Anonymní píše:
Tak my se s mužem poznali 2/2011,4/2012 byla svatba a 7/2012 se narodilo první dítě :lol: :srdce:,já si moc přála svatbu a taky byla :kytka:

Tak svatba byla asi hlavně kvůli tomu brzkému těhotenství, že :nevim:
To není úplně argument pro svatbu z lásky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.23 11:52
@Marie94 píše:
Nemluvím o dokopání ke svatbě, ale prostě trošku mu promluvit do duše, aby si uvědomil některé věci. Za každou cenu ho donutit, to určitě ne :)

a cetla jsi, jak to ona podala? tohle mi teda neprijde jako promlouvani do duse spis jako befel, pres ktery nejede vlak. ("Tak jsem řekla, že buď chce jí, miluje jí a vezme si jí nebo ať jí nechá jít. Dítě si s přítelkyní dělat nebude…to u nás v rodině neexistuje "). navic, v tomhle veku by dospely chlap uz mel mit svuj rozum a ne poslouchat, co mu nakaze mama. (ja jen doufam, ze me v hlave nepreskoci a svym detem se takto sr.at do zivota nebudu) :nevim: me osobne by hodne mrzelo a asi bych to neprekousla, kdyby meho partnera mati musela takto popostrkavat, ze to rozhodnuti neni z jeho hlavy, ale z hlavy jeho matinky :nevim:

Příspěvek upraven 03.10.23 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.23 11:58
@Monchichik píše:
@Kockazvysocan Já to zase musela vysvětlit polopatě jednomu ze synů…uvažují nad dítětem, takže jsem se ptala, co jako svatba? Ona by se byla vdávala ráda, ale ten můj potomek si dával na čas, prý někdy, časem atd… :cert: :mrgreen: Tak jsem řekla, že buď chce jí, miluje jí a vezme si jí nebo ať jí nechá jít. Dítě si s přítelkyní dělat nebude…to u nás v rodině neexistuje :mrgreen: :mrgreen:..takže před vánoci požádal a v červnu z ní udělal manželku ;) snacha šťastná jako blecha, protože sice netlačila, ale asi měla taky ten pocit, že o ní tak zase nestojí, když si jí pořád nechtěl vzít. A to spolu byli už 6 let…no on je celkem nerozhodnej, na vše má čas, tak jsem ho musela popostrčit… :mrgreen:

nevim, pro me by bylo ponizujici, ze muj chlap svoli ke svatbe, protoze si jeho matka dupla a ne, ze ji chce on sam :nevim: ji nevadilo, ze takove rozhodnuti udelal az na popud matky a ne ze sveho pocitu? za mnou prijit partner a rici, mama mi rekla, ze si te musim vzit, tak ja si te teda vezmu… tak je to pro me spise duvod k rozchodu nez ke svatbe… ale chapu, kdyz ctu tady ty diskuse, jak nektere zenske jsou vdavekchtive a jdou si za tim hlava nehlava a chovaji se jak pominute :nevim:… a pak se divi, jak je s nima v partnerstvi jednano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.23 12:14

@markytka3 Vždyť je to nadsázka a třeba mně to přijde sympatické, ale chápu. ;) Jen jako perlička: mně zase moje skoro tchýně před 10 lety, když jsme zůstaly na chvilinku samy, dokonce 2× opakovala, jak je moderní mít dítě bez svatby. :cert: byla jsem mladá a hloupá, ze jsem ji naposlala do patřičných mist. Zato vztahy to tedy významně zkazilo. Výsledek? Ano, vnoučat se roky nato sice dočkala, ale rozhodne ne s jejich příjmením. :jazyk: I když důvodem nebyla tchyně, ale praktické záležitosti, a jak už jsem psala, odmítám se jmenovat jinak nez děti, které nosím, rodim a téměř výhradně o ne pečuji.

• Citovat
  • Upravit
148629
3.10.23 12:20
@markytka3 píše:
nevim, pro me by bylo ponizujici, ze muj chlap svoli ke svatbe, protoze si jeho matka dupla a ne, ze ji chce on sam :nevim: ji nevadilo, ze takove rozhodnuti udelal az na popud matky a ne ze sveho pocitu? za mnou prijit partner a rici, mama mi rekla, ze si te musim vzit, tak ja si te teda vezmu… tak je to pro me spise duvod k rozchodu nez ke svatbe… ale chapu, kdyz ctu tady ty diskuse, jak nektere zenske jsou vdavekchtive a jdou si za tim hlava nehlava a chovaji se jak pominute :nevim:… a pak se divi, jak je s nima v partnerstvi jednano

Z tebe ta závist přímo stříká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.23 12:25
@Anna766 píše:
Z tebe ta závist přímo stříká :mrgreen:

prosim te proc? opravdu nevidim jedine pozitivum na tom, ze matka dostrka syna ke svatbe… ale jak pisi, kazda to mame v hlave nastavene jinak… pro nekoho je svatba stredobod vesmiru, bez ni si pripadaji jako menecenne, k nicemu, jiny ma tento stredobod v podobe vzdelani, jiny ze se chce podivat napr. na severni pol… kazdeho vec, stejne tak, ze se podivuji nad tim, co vse zenske pro vdavky jsou ochotny zkousnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.23 12:28
@Anonymní píše:
@markytka3 Vždyť je to nadsázka a třeba mně to přijde sympatické, ale chápu. ;) Jen jako perlička: mně zase moje skoro tchýně před 10 lety, když jsme zůstaly na chvilinku samy, dokonce 2× opakovala, jak je moderní mít dítě bez svatby. :cert: byla jsem mladá a hloupá, ze jsem ji naposlala do patřičných mist. Zato vztahy to tedy významně zkazilo. Výsledek? Ano, vnoučat se roky nato sice dočkala, ale rozhodne ne s jejich příjmením. :jazyk: I když důvodem nebyla tchyně, ale praktické záležitosti, a jak už jsem psala, odmítám se jmenovat jinak nez děti, které nosím, rodim a téměř výhradně o ne pečuji.

nadsazka? tak me to prijde jako - bud si ji vezmes nebo at vypadne z nasi rodiny, ja ji tu a ani dite bez svatby nechci… sama vidis, jake to je, kdyz ti nekdo dava nevyzadane rady, ty jsi se zaridila po svem, synacek sklopil usi a udelal, co mu maminka nakazala… pokud u nich v rodine stav manzelstvi je pojiman tak jak pise, urcite by na to syn dosel sam, bez maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
3.10.23 12:28
@markytka3 píše:
prosim te proc? opravdu nevidim jedine pozitivum na tom, ze matka dostrka syna ke svatbe… ale jak pisi, kazda to mame v hlave nastavene jinak… pro nekoho je svatba stredobod vesmiru, bez ni si pripadaji jako menecenne, k nicemu, jiny ma tento stredobod v podobe vzdelani, jiny ze se chce podivat napr. na severni pol… kazdeho vec, stejne tak, ze se podivuji nad tim, co vse zenske pro vdavky jsou ochotny zkousnout :nevim:

Jo jo jo, jasně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.10.23 12:34

„Pokud ji chces a milujes, tak si ji koukej vzit“ nejak nevnimam jako nuceni do cehokoliv.

Spis jako pripomenuti dobrych mravu, ktere se v dane rodine uznavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.10.23 12:45
@markytka3 píše:
a cetla jsi, jak to ona podala? tohle mi teda neprijde jako promlouvani do duse spis jako befel, pres ktery nejede vlak. ("Tak jsem řekla, že buď chce jí, miluje jí a vezme si jí nebo ať jí nechá jít. Dítě si s přítelkyní dělat nebude…to u nás v rodině neexistuje "). navic, v tomhle veku by dospely chlap uz mel mit svuj rozum a ne poslouchat, co mu nakaze mama. (ja jen doufam, ze me v hlave nepreskoci a svym detem se takto sr.at do zivota nebudu) :nevim: me osobne by hodne mrzelo a asi bych to neprekousla, kdyby meho partnera mati musela takto popostrkavat, ze to rozhodnuti neni z jeho hlavy, ale z hlavy jeho matinky :nevim:Příspěvek upraven 03.10.23 v 12:03

Zajímavá teze. Místní ženy by s tebou určitě souhlasily, jen kdyby se nejednalo o svatbu :mrgreen: Tam je vměšování povoleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí